zoltan1 Napisano 26 Kwietnia 2015 Share Napisano 26 Kwietnia 2015 Koniec Przeleciał rok i parę dni od początku budowy myślę że udało się wykonać ten model na bardzo przyzwoitym poziomie bez drogi na skróty.Pewnie są jakieś błędy ale to wszystko co wiem na temat Victory.Za dobre słowo w trakcie budowy wszystkim wielkie dzięki. Na koniec małe porównanie:) Pozdrawiam. 5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 26 Kwietnia 2015 Share Napisano 26 Kwietnia 2015 Trudno chyba o bardziej efektowne modelarstwo niż okręty żaglowe. Brawo. Nie ma co gadać patrzeć trzeba i podziwiać - w ciszy. Gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sat Napisano 26 Kwietnia 2015 Share Napisano 26 Kwietnia 2015 Nie mam nic do powiedzenia. Mistrzostwo!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yuan Napisano 26 Kwietnia 2015 Share Napisano 26 Kwietnia 2015 Fenomenalna praca, miło się obserwowało . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taltos1 Napisano 26 Kwietnia 2015 Share Napisano 26 Kwietnia 2015 Gratulacje, piękna robota, dla mnie mistrzostwo Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blacman Napisano 26 Kwietnia 2015 Share Napisano 26 Kwietnia 2015 Śliczne. Okręty żaglowe mają nieodparty urok. A pięknie wykonany model jeszcze go podkreśla. Gratulacje. I aż się prosi o foty na tle nieba ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Warka Bear Napisano 26 Kwietnia 2015 Share Napisano 26 Kwietnia 2015 Cudowna robota. Gratuluje ukonczenia modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sfjontkofski Napisano 26 Kwietnia 2015 Share Napisano 26 Kwietnia 2015 Miazga. Jestem zachwycony! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 26 Kwietnia 2015 Super Moderator Share Napisano 26 Kwietnia 2015 Bardzo piękny! Koniecznie poproszę o duże foty na tle nieba (bez trawy w tle i kontaktów na ścianie - hihihihi). Super robota! Na prawdę jestem zachwycony i szczerze gratuluję! pozdrawiam serdecznie Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zoltan1 Napisano 26 Kwietnia 2015 Autor Share Napisano 26 Kwietnia 2015 Wielkie dzięki.Jak już wiecie kariery jako fotograf nie zrobię .Model ma wymiary 110cm długości i 80cm wysokości i temat fotek mnie przerasta.Postaram się o to niebo jeśli tylko przestanie wiać,nawet mały podmuch urywa liny.Taki urok żaglowców .Podziękowania dla admina za fotkę na pierwszej stronie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzugaj Napisano 26 Kwietnia 2015 Share Napisano 26 Kwietnia 2015 Gratuluje wlozonej pracy efektu koncowego pieknego modelu i fotki admina. Jak juz ci wspominalem twoj warsztat bedzie mi sluzyl przy dalszej budowie mojego HMS-a Brawo PS przyjedz do telford w tym roku chcialbym go zobaczyc na zywo i napewno zgarnalbys nagrode za niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 26 Kwietnia 2015 Share Napisano 26 Kwietnia 2015 wspaniały. zdjęcia podwójne robią ogromne wrażenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 27 Kwietnia 2015 Share Napisano 27 Kwietnia 2015 Miałem już to szczęście podziwiać pracę przy poprzednich modelach oraz oglądać ich galerie. Model cudny jak i poprzednie. W tej tematyce jesteś mistrzem. Piękny okręt. Mam nadzieje że już wkrótce uraczysz nas budową kolejnego żaglowca. Gratulacje za fotę admina - nie mogło być inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 27 Kwietnia 2015 Share Napisano 27 Kwietnia 2015 Gratuluję foty admina i pięknego modelu cieszy oczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lesio-69 Napisano 27 Kwietnia 2015 Share Napisano 27 Kwietnia 2015 Ja również przyłączam się do gratulacji . Przepiękny model. Czy masz w planach nastepną relację ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zoltan1 Napisano 27 Kwietnia 2015 Autor Share Napisano 27 Kwietnia 2015 Budując taki model można by się było pokusić o poszerzenie schodków na burtach.Tak jest w oryginale okręt przechodził modernizacje więc nie wiem czy to heller coś zawalił czy taka wersja z wąskimi schodkami istniała.Cieszę się bardzo że okręt się podoba kupa pracy z fajnym efektem.Chwilowo daję sobie spokój z żaglowcami od dawna mam w planach zbudowanie Tygrysa lub Tygrysa królewskiego od 0 w skali 1:8 lub 1:6.Czyli samoróbka.Zobaczymy i jeszcze raz dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prousse Napisano 28 Kwietnia 2015 Share Napisano 28 Kwietnia 2015 Przepiękny! Proszę o więcej zdjęć! Warsztat genialny, więc galeria mam nadzieję, że będzie rozbudowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zibi85mig Napisano 28 Kwietnia 2015 Share Napisano 28 Kwietnia 2015 Piękny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozinsky Napisano 1 Maja 2015 Share Napisano 1 Maja 2015 Opad szczęki nie ma co. Szacun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 1 Maja 2015 Share Napisano 1 Maja 2015 dobrze jest od czasu do czasu sobie tu zajrzeć i pooglądać sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abir24 Napisano 1 Maja 2015 Share Napisano 1 Maja 2015 Potężna praca manualna Wizualnie-super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zoltan1 Napisano 1 Maja 2015 Autor Share Napisano 1 Maja 2015 Zagapiłem się troszkę i mała poprawka model ma 101cm długości nie 110 jak wcześniej pisałem.Oba okręty dziełi 100 lat i jak widać większych postępów technologicznych nie poczyniono. Z Soleil Royal pozostały niedopalone deseczki Victory cieszy oko do dnia dzisiejszego.Moim zdaniem jeśli chodzi o wygląd Soleil Royal zdecydowanie wygrywa,wysoka pięknie zdobiona rufa i rewelacyjna linia kadłuba.Widać że projektował go artysta,szczena opada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doody Napisano 27 Maja 2015 Share Napisano 27 Maja 2015 Owacje na stojąco! Wspaniały model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erolo2000 Napisano 9 Października 2015 Share Napisano 9 Października 2015 Czapki z głów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zoltan1 Napisano 17 Października 2015 Autor Share Napisano 17 Października 2015 Widzę że są problemy z fotkami więc wrzucam je jeszcze raz.To powinno na jakiś czas wystarczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi