Solo Napisano 25 Września 2015 Share Napisano 25 Września 2015 Robi wrażenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 25 Września 2015 Share Napisano 25 Września 2015 a skąd wiesz, że to ostatni komunikat związany z nagrodami? może cos tam jeszcze w trawie piszczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 26 Września 2015 Autor Super Moderator Share Napisano 26 Września 2015 No było by na prawdę świetnie, gdyby ktoś jeszcze zechciał ufundować nagrodę - na razie jednak nic mi na ten temat nie wiadomo... ale kto wie ;-) pozdrawiam Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 27 Września 2015 Autor Super Moderator Share Napisano 27 Września 2015 Witam Kolejni sponsorzy chętnie dokładają swoje cegiełki (każdy dzień przynosi kolejną niespodziankę). Tym razem nasz kolega forumowy hiwis ufundował nagrody dla naszych najmłodszych modelarzy - model oraz dwie piękne książki. Uzupełniłem pierwszy post kategoria specjalna nr 2 otrzymuje dodatkowe nagrody za 2 i 3 miejsce - zerknijcie. dziękuję bardzo w imieniu wszystkich modelarzy modelwork-u pozdrawiam Admin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 28 Września 2015 Autor Super Moderator Share Napisano 28 Września 2015 Piszę post pod postem, ale chyba będę usprawiedliwiony - otóż nasz konkurs zyskał kolejnego wspaniałego sponsora. Firma IBG Models postanowiła ufundować ogromną ilość nagród. Razem aż 14 modeli a w tym produkowane przez nich pojazdy w skalach 1/35 oraz 1/72 a także dwa okręty innego producenta. Wszystkie nagrody zostały przydzielone w odpowiednie klasy/kategorie. Bardzo dziękuję jeszcze raz za pomoc! pozdrawiam Admin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 28 Września 2015 Share Napisano 28 Września 2015 Tych nagród to zaraz będzie więcej niż forumowiczów. Super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 28 Września 2015 Share Napisano 28 Września 2015 a mówiłem, że coś tam w trawie piszczy :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sklejacz_silesia Napisano 11 Października 2015 Share Napisano 11 Października 2015 Mam pytanie, bo nie znalazłem odpowiedzi. Czy galerię ukończonego już modelu zgłoszonego do konkursu mogę opublikować na innych stronach poświęconych modelarstwu ? Czy też do końca konkursu obowiązuje embargo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 11 Października 2015 Autor Super Moderator Share Napisano 11 Października 2015 Możesz pokazać model gdzie chcesz. Pozdrawiam Admin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sklejacz_silesia Napisano 11 Października 2015 Share Napisano 11 Października 2015 Dziękuję za informację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 10 Listopada 2015 Share Napisano 10 Listopada 2015 Administracja zareaguje na tego bota? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 10 Listopada 2015 Share Napisano 10 Listopada 2015 Już posprzątane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 10 Listopada 2015 Share Napisano 10 Listopada 2015 A galerie też będą rozłożone na kategorie jak warsztaty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 10 Listopada 2015 Autor Super Moderator Share Napisano 10 Listopada 2015 Nie sądzę. Zreszta ankieta bedzie zawierać fotki, wiec nie bedzie potencjalnego problemu z przeoczeniem którejś z prac. Pozdrawiam Admin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 1 Grudnia 2015 Share Napisano 1 Grudnia 2015 Myślę że już najwyższy czas jednak podzielić galerie na kategorie, za dużo tego się zaczyna robić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek33365 Napisano 1 Grudnia 2015 Share Napisano 1 Grudnia 2015 No chyba pora dalej się zabrać za model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub476 Napisano 7 Grudnia 2015 Share Napisano 7 Grudnia 2015 A będzie konkurs lato? Całkiem dobrze taki konkurs wpływa na wygląd modelu, nie mówiąc już o tempie pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamman Napisano 7 Grudnia 2015 Share Napisano 7 Grudnia 2015 najpierw niech się zakończy jeden konkurs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 7 Grudnia 2015 Share Napisano 7 Grudnia 2015 Ludzie, kończcie modele bo zostały niecałe dwa tygodnie, a potem będzie płacz, żeby przedłużyć termin, bo komuś jednego dnia zabrakło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 7 Grudnia 2015 Share Napisano 7 Grudnia 2015 Ludzie, kończcie modele bo zostały niecałe dwa tygodnie, a potem będzie płacz, żeby przedłużyć termin, bo komuś jednego dnia zabrakło... Ciii... im mniej modeli, tym większa szansa na wygraną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KW-2 Napisano 21 Grudnia 2015 Share Napisano 21 Grudnia 2015 No i koniec konkursu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 21 Grudnia 2015 Share Napisano 21 Grudnia 2015 Obserwowałem wysyp weekendowy galerii widać było że meta już za rogiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 21 Grudnia 2015 Share Napisano 21 Grudnia 2015 Obserwowałem wysyp weekendowy galerii widać było że meta już za rogiem. Dobrze jednak czasami mieć coś szybciej zrobionego Powodzenia wszystkim zycze i cicho licze na jakies 2 glosy na moją pokrake Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 21 Grudnia 2015 Share Napisano 21 Grudnia 2015 Powodzenia...no i czekamy na głosowanie. Dawać ankietę do głosowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 21 Grudnia 2015 Autor Super Moderator Share Napisano 21 Grudnia 2015 Ankieta jest w 99% gotowa. Myśle ze wieczorem najwcześniej uda mi sie ja umieścić. Pozdrawiam Admin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi