Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Czy ja moge sie zapytac czemu w dziale z galeriami konkursowymi sa galerie prac nie zgloszonych do konkursu a ktorych warsztatow tez nie bylo?

• Odpowiedzi 74
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Nie zlinkuje bo z telefonu ale galerie figurarskie autorstwa push-up78 jezeli dobrze pisze (jezeli cis przekrecilem to przepraszam) . prace pod tytulem "zmazlak ....." oraz "Oficer/wh w kozuszku..." . zeby byc pewnym, sprawdzilem tematy uzytkownika, nigdzie nie znalazlem warsztatow tych prac."

Napisano

Nie ma znaczenia. Wstawił dzisiaj, więc po terminie. Admin przeniesie do odpowiedniego działu i po sprawie.

A ja z innej beczki. Do pomysłu wprowadzenia jednolitego tematu przewodniego sceptycznie byłem nastawiony, ale okazało się, że dało radę, w każdej kategorii jak widać. No i możliwość poćwiczenia nowych technik też nie w kij dmuchał.

Dziękuję i kiedyś prosimy o jeszcze.

M.

• Super Moderator
Napisano

No jeszcze chwila. Dopiero z pracy wróciłem. Dziś umieszczę link do formularza sędziowskiego.

Pozdrawiam

Admin

• Super Moderator
Napisano
No jeszcze chwila. Dopiero z pracy wróciłem. Dziś umieszczę link do formularza sędziowskiego.

Pozdrawiam

Admin

Tak ważny dzień, początek ankiety, a ty do pracy poszedłeś, zamiast nad formularzem pracować. Trzeba było żądło brać, jak jeszcze jakieś masz.

To żart oczywiście.

Napisano

Reflect

Czy można podmienić linki w dziale konkursowym "galerie". "TANIEC NA LODZIE 1944 Diorama 1/35"

Te same zdjęcia ale większe.

Fotosik zaczął działać poprawnie. Znasz problem. Wczoraj wiesz ,że miałem problemy.

W taki sposób podmienić żeby nie usuwać textu pomiędzy zdjęciami.

Napisano

Żeby zaoszczędzić administratorowi kłopotu, po prostu podeślij mu na PW treść posta wraz linkami do zdjęć i pewnie nie będzie wtedy problemu żeby to zrobił.

• 2 weeks later...
Napisano

Czy po otwarciu galerii będą one przeniesione do swoich działów czy zostaną w dziale konkursowym. A jeżeli zostają to czy można utworzyć drugą w dziale odpowiednim dla modelu w celu poznania większej ilości opinii. Sądzę że za dużo widzów spoza konkursu tutaj nie zajrzy.

• Super Moderator
Napisano

Tak, oczywiście - galerie i warsztaty zostaną przeniesione we właściwe miejsce (po kilku dniach... prawdopodobnie w przyszły weekend). Znikną też podpisy konkursowe pod waszymi postami - słowem - w 2016 po staremu ;-)

pozdrawiam

Admin

Napisano
Znikną też podpisy konkursowe pod waszymi postami - słowem - w 2016 po staremu ;-)

pozdrawiam

Admin

No niestety:) hehe

Ale wrażenia były fajne:)

Pozdrawiam i Szczęśliwego Nowego Roku!:)

Napisano

Proponuje tablice pamiatkowa...

Napisano

A kazdemu uzczestnikowi naszywke w stylu sprawnosci skautowskiej. Tym ktorzy zaglosowali sprawnosc sedziego...

Napisano (edytowane)

Wszyscy juz z wrazenia zapomnieli o tym watku... A ja mimo iz nie startowalem w konkursie chcialbym tutaj podziekowac organizatorowi za swietną zabawę, mozliwosc oceniania modeli tez byla bardzo fajną i odpowiedzialną czescią tej zabawy. Dziekuje Reflectowi za włożony trud, za naglosnienie konkursu co napewno przyciagnęło wielu sponsorow nagrod, za poswiecenie swojego prywatnego czasu na to zeby inni mieli fun. Z reguly jak sie czegos nie robi albo nie widzi na codzien tej roboty to sie nie docenia. Ja moge sie tylko domyslac ile to kosztowalo czasu i pewnie czasem nerwow i doceniam i dziekuje takze w imieniu tych ktorzy nie dziekuja.

Edytowane przez Gość
Napisano

Dziękuję za świetnie zorganizowany konkurs. Wielki szacun za ogrom pracy i czasu prywatnego jaki poświecono aby to wyglądało jak wygląda - a wygląda bardzo dobrze.

Wielkie gratulacje dla organizatora/-ów i uczestników!

Napisano

Ja również dziękuję za wspaniałe wrażenia!:)

Pozdrawiam i domyślam się jaki trud musiał zostać włożony żeby ten konkurs był naprawdę świetny i dopracowany:)

Napisano

No i po konkursie; czas wrócić do zwykłego trybu... Dziękuję wszystkim za dobra zabawę, gratuluję zwycięzcom, wielu moich faworytów zdobyło miejsca na pudle.

Szczególne uznanie i szacun oddajmy Reflectowi za poświęcony czas, zwłaszcza ten po północy, gdy inni się bawili, on zap... ciężko pracował.

Napisano

Dziękuje wszystkim za 3 nagrody. Dla mnie to

Dla admina za poświęcony czas. Wiem ile godzin/dni zajęła mi obróbka zdjęć. Szukanie odpowiednich pomysłów. To domyślam się ile on musiał poświęcić. Podziwiam ,że się chciało.

I gratuluję wszystkim innym nagród.

Napisano

Gratki dla wszystkich za udział w konkursie i podziękowania, szczególnie dla Christiana za zorganizowanie i poświęcony czas. Mam nadzieję że w tym roku się znów w Telford spotkamy.