Mitrandir Napisano 30 Listopada 2015 Share Napisano 30 Listopada 2015 Dajesz Panie Sławku, dajesz Jak skończysz będę miał dokumentacje w odpowiedniej skali... właśnie nabyłem w słusznej skali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 30 Listopada 2015 Autor Share Napisano 30 Listopada 2015 Janku dzięki serdeczne za zaangażowanie...choć nie ta wersja,to jednak poswięcenie okazałeś niebywałe... Grzesiu chciałbym aby to szło do przodu,ale znowu czas stał sie przeciwnikiem.....bo 28.11.2015ego zaczęlismy sezon narciarski,więc praca...a i problemy życiowe niestety zakłóciły mój spokój...więc zmącony umysł nie pozwala skupić się na zabawkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Szpargatoł Napisano 30 Listopada 2015 Share Napisano 30 Listopada 2015 Znaczy ja te foteczki zrobilem troche przed startem Waszmosci warsztatu, wiec zaangazowanie zadne, ale jesli wersja nie ta, no to sorry... chcialem dobrze, a wyszlo jak zwykle... pojde juz bo mam sklonnosci do trollowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 1 Grudnia 2015 Autor Share Napisano 1 Grudnia 2015 Jak na wyspach oglądają takie warsztaty,to jest dobrze-nie idż nigdzie Janku-Pacz sobie Grzesiu....ten twój MI-1 w słusznej skali...zamierzasz zrobić z tymi SARKOFAGAMI.....o przepraszam HIBERNATORAMI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 1 Grudnia 2015 Share Napisano 1 Grudnia 2015 No wiesz... to są pływaki, a nie sarkofagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 8 Grudnia 2015 Autor Share Napisano 8 Grudnia 2015 Nie myślcie sobie,że siadłem na laurach.....mam wolne dzisiaj(prawie wolne).......i grzebię przy przekładni.....przyznam,że jakoś to wychodzi.....w zasadzie zrobiłem ją z dwóch części-ta spodnia bryła została posklejana z hips-u i oszlifowana.....a górna z jakiejś rurki niewiadomego pochodzenia(akurat średnica pasowała)......no i to wszystko wzbogaciłem elementami z rozciągniętych nad gazem nitek(pręcików),trójkącików itp...pomalowałem i zadowolony jestem ze wstępnego cieniowania,którego nie widać na fotkach......bo nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 9 Grudnia 2015 Autor Share Napisano 9 Grudnia 2015 ...coś tam doszło... ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PabloA Napisano 9 Grudnia 2015 Share Napisano 9 Grudnia 2015 Drobnica na najwyższym poziomie! Lubię oglądać takie postępy z budowy krok po kroku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 9 Grudnia 2015 Autor Share Napisano 9 Grudnia 2015 Drobnica na najwyższym poziomie! Lubię oglądać takie postępy z budowy krok po kroku ...ja też lubię... ...przy okzji porównanie i coś tam doszło... ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 10 Grudnia 2015 Autor Share Napisano 10 Grudnia 2015 Troszkę skaczę z robótki na robótkę,ale przymierzam sie do nowego wykonania ogonka i wtedy dopiero będę mógł coś dalej z bryłą,szkłem itd. ruszyć.....narazie wnęka na akumulator... .....myślę,że cdn. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 17 Grudnia 2015 Autor Share Napisano 17 Grudnia 2015 W zwiazku z tym,że człowiek uczy się różnych rzeczy...więc musiałem po raz pierwszy spróbować modelarskiego stripteasu.....część ogonka zamierzam jednak obkleić "blachami"....dla sztywności .....noo ale narazie efekty tego mizernego dłubania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 17 Grudnia 2015 Super Moderator Share Napisano 17 Grudnia 2015 Czołem No tak zaglądam sobie i widzę że całkiem nieźle idzie. Może pokusisz sie pofalowanie poszycia, bo w tej skali to już fajnie widać. Podglądam dalej ,pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolaj75 Napisano 17 Grudnia 2015 Share Napisano 17 Grudnia 2015 Sławku - przepięknie. Trzymaj i nie odpuszczaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 17 Grudnia 2015 Autor Share Napisano 17 Grudnia 2015 Jak ty to napisałeś Mikołaju...to znaczy,ze coś w tym musi być Greif obadamy jak to będzie szło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xmald Napisano 17 Grudnia 2015 Share Napisano 17 Grudnia 2015 Sławek, właśnie zaliczyłem opad szczeny! Rewelacyjnie to wygląda. Podziwiam umiejętność zrobienia tak idealnie powtarzających się elementów, które różnią się tak minimalnie - zdanie dość karkołomne ale chyba wiadomo o co chodzi ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 17 Grudnia 2015 Autor Share Napisano 17 Grudnia 2015 Przyznam,że z potężna dozą nieśmiałości to robię....bo to w końcu debiut w tego typu zabawie ,ale ku mojemy zdziwieniu jakoś to idzie .....bałem się tego pokazywać,bo pomyślałem,że jak to nie wyjdzie to będzie siara....ale jak już tyle zrobiłem,to może i nie polegnę Dzięki za słowa otuchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 17 Grudnia 2015 Share Napisano 17 Grudnia 2015 Taaa ".....noo ale narazie efekty tego mizernego dłubania " Nie wisz czasem, takie mizerne wypociny Sławku zajebiaszczy efekt, trzymam kciuki i nie dawaj się (... jak ja bym sobie polepił ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 17 Grudnia 2015 Autor Share Napisano 17 Grudnia 2015 Dzięki Grzesiu.....tak na pocieszenie-rok temu robiłem łazienkę w 1:1.....wiem mniej więcej co czujesz .......acha poza Andrzejem Z..... Mikołajem.....to ten twój bebech z Ospreya też był dla mnie inspiracją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 17 Grudnia 2015 Share Napisano 17 Grudnia 2015 Dzięki Grzesiu.....tak na pocieszenie-rok temu robiłem łazienkę w 1:1.....wiem mniej więcej co czujesz .......acha poza Andrzejem Z..... Mikołajem.....to ten twój bebech z Ospreya też był dla mnie inspiracją Cieszy mnie to, że byłem motywujący... Ale nie wiem kiedy skończę swojego Rybołowa Ja Sławku mieszkam na 50m i całe jest w tej chwili wyprute do posadzek. Skute wszelkie kafelki i posadzki... wyrwane futryny i wyrzucone meble... Teraz muszę poprzerabiać hydraulikę i kanalizację, położyć tynki i wylewki potem kamień i terakotę... ...potem malowanie, cyklinowanie podług, wybarwienie i lakierowanie... ...a potem wszystkie meble od zera na wymiar muszę zrobić I nadal musimy tam mieszkać ... Chciałbym mieć tylko łazienkę zazdroszczę ci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 17 Grudnia 2015 Autor Share Napisano 17 Grudnia 2015 Ooooo w morde to masz pan problem.....wspólczuję to jednak nie taki miałem remont,ale mamy ten sam metraż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 17 Grudnia 2015 Share Napisano 17 Grudnia 2015 Ooooo w morde to masz pan problem.....wspólczuję to jednak nie taki miałem remont,ale mamy ten sam metraż ...e tam, tylko się tak mażę ale za to będę miał nowy warsztacik i gablotki i szafki na modelarskie sprawy więc nie jest źle A ile z tego zrobiłeś sam :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 17 Grudnia 2015 Autor Share Napisano 17 Grudnia 2015 Sam?.....yyyy zakupy i noszenie gruzu z 4piętra+patrzenie i wdychanie syfu w sumie hydrauliki nie robię...płytek nie kładę.....więc łazienki sa dla fachowców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 17 Grudnia 2015 Share Napisano 17 Grudnia 2015 Sam?.....yyyy zakupy i noszenie gruzu z 4piętra+patrzenie i wdychanie syfu w sumie hydrauliki nie robię...płytek nie kładę.....więc łazienki sa dla fachowców Nie no to ty miałeś robiony remont łazienki...a nie, że miałeś remont Widzisz ... problem Sławku w tym, że ja sobie to robię sam od a do z (umiem, wiec się nie wykpię ) i jeszcze trzeba w tym mieszkać z kotem ale jemu nie przeszkadza... Kot brudny, to kot szczęśliwy... przynajmniej mój, jak może się w syfie wytarzać to na pewno to zrobi Ale ty mnie tu, nie zagaduj tylko do roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek82 Napisano 18 Grudnia 2015 Share Napisano 18 Grudnia 2015 Eee, no panie. Piekna wieża Eiffla się z tej pajęczynki zbudowała Rewelacyjna robota, patrzę i zazdraszczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 18 Grudnia 2015 Autor Share Napisano 18 Grudnia 2015 Dzięki.....też mi się to z wieżą kojarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi