Panzer4 Napisano 28 Listopada 2015 Share Napisano 28 Listopada 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 28 Listopada 2015 Share Napisano 28 Listopada 2015 I to jest skala 1:72 ? Robi wrażenie! To jeden z lepszych modeli w tej skali jaki ostatnio widziałem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 28 Listopada 2015 Share Napisano 28 Listopada 2015 FANTASTYCZNY nr 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 28 Listopada 2015 Share Napisano 28 Listopada 2015 Rewelacyjny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 28 Listopada 2015 Share Napisano 28 Listopada 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 28 Listopada 2015 Share Napisano 28 Listopada 2015 cuda panie, cuda, jak zawsze Radek je wyczynia... biję brawo na kolanach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 29 Listopada 2015 Share Napisano 29 Listopada 2015 Jak na skalę 1/72 to naprawdę bardzo, bardzo dobrze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer4 Napisano 29 Listopada 2015 Autor Share Napisano 29 Listopada 2015 Dzięki bardzo za komentarze i miłe słowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zakurzony Napisano 29 Listopada 2015 Share Napisano 29 Listopada 2015 Tak jak już komentowałem na innym forum - do czasu obejrzenia tej galerii byłem całkiem zadowolony z mojej wersji LRDG :-/ Podoba mi się oszczędność w brudzeniu, a figurki to już czysta rewelacja. Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaxiu Napisano 4 Grudnia 2015 Share Napisano 4 Grudnia 2015 Super (całokształt) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumowy01 Napisano 17 Grudnia 2015 Share Napisano 17 Grudnia 2015 Równie śliczny obładowany zaopatrzeniem. Figurki z D-day rewelacja. Radku to teraz cheviego z bredą, Forda z naszym Boforsem ... no i oczywiście jeep-a z SAS. Gratulacje za oba piękne modele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nużek Napisano 17 Grudnia 2015 Share Napisano 17 Grudnia 2015 Niesamowite, super dioramka. Zastanawiam się tylko który z nich nie będzie jadł, ich jest trzech a jajka są dwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1212 Napisano 4 Stycznia 2016 Share Napisano 4 Stycznia 2016 Piękny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi