Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 765
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

A nie wiecie kiedy Hobby Boss wypuści w końcu tego Tunnana? Zapowiadali go niedawno że już-już ma być, a jakoś w naszych sklepach cisza.

Napisano

Może gdzieś na FB jest jakaś informacja ja z racji pracy nie mogę mieć konta na FB więc nie jestem w stanie tego sprawdzić.

Napisano
Bez przesady, HB nie psuje każdego modelu.

Przykładem niech będzie kapitalny A-6E Intruder.

Faktycznie rodzina A-6 zebrała pozytywne recenzje. Tylko co prócz A-6 możesz wymienić? Trumpo-bossowe skopane są A-7, F-100, MiG-21, Su-24, MiG-23, MiG-17PF, F-80 w mniejszym stopniu F-14, F-111 itp. itd.

Napisano

A-7 wcale nie jest skopany, to naprawdę dobry i ładny model.

Jego jedyna wada to chyba tylko nieco spłaszczony wlot powietrza.

Z dobrych modeli tej firmy w 1:48 mogę na pewno wymienić, poza A-6 Intruder, także wszystkie F-14 (ja nie widzę tam tego problemu z wlotami), znakomity A-10 (najlepszy model tego samolotu na runku), F-106 (ma dobre recenzje, a i w pudełku wygląda bardzo ładnie), to samo jest z rodziną A-37, w pudle bardzo dobrze wygląda także F-105G.

To tylko kilka przykładów modeli które mam albo robiłem.

• 4 weeks later...
Napisano

RF-84F z Tanmodel już gotowy do sprzedaży.

Nie powiem, mimo grubych linii podziału wygląda smakowicie.

Jeśli udało by się to gdzieś kupić, to chętnie bym coś takiego zmajstrował.

Tanmodel%20RF-84F%20001%20-%20Main%20Title.jpg

Tanmodel%20RF-84F%20002.jpg

Tanmodel%20RF-84F%20003.jpg

Tanmodel%20RF-84F%20004.jpg

Tanmodel%20RF-84F%20005.jpg

Tanmodel%20RF-84F%20006.jpg

Tanmodel%20RF-84F%20007.jpg

Tanmodel%20RF-84F%20008.jpg

Tanmodel%20RF-84F%20014.jpg

Tanmodel%20RF-84F%20015.jpg

TANMODEL%20POSTER%2034x22.jpg

Napisano

Byłoby miło gdybyś wtedy zrobił jakiegoś małego inboxa.

Model wygląda dla mnie niezmiernie apetycznie, ale trochę nie podobają mi się te grube linie podziału.

Napisano

Jeśli komuś mało academickich F-4 od Eduarda (ile ich już było? 3 zestawy?), to jest już kolejny prawie gotowy, tym razem z F-4J w środku.

Z tego co czytam to zawartość standardowa, podobna do obu wersji Da Nang: blaszki, maski, foteliki, koła i dysze silników, czyli jak na obecnego Eduarda to całkiem bogato.

Do tego całkiem fajne malowanie. Gdybym nie miał "czystego" F-4J od Academy, to pewnie bym się skusił. No ale mam już ich 4 zestawy z Phantomem, więc może sobie daruję, dopóki czegoś nie skleję.

11211_rn.jpg