karambolis8 Napisano 3 Grudnia 2015 Share Napisano 3 Grudnia 2015 Su-17 i Su-34 od Hobby Bossa. Mam nadzieję, że wypuszczą w końcu te Su-27, a na Su-17 i34 nie będzie czekał kolejnych 5 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 3 Grudnia 2015 Share Napisano 3 Grudnia 2015 No i MiG-31 kolejny na rynku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 3 Grudnia 2015 Share Napisano 3 Grudnia 2015 Su-17 i Su-34 od Hobby Bossa. Tym samym newsem chciałem właśnie rzucić. Było by miło jakby w końcu przeszli od słów do czynów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tazman79 Napisano 3 Grudnia 2015 Share Napisano 3 Grudnia 2015 Tez licze na Suczki Mam nadzieje ze nie kaza dluuuugo czekac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 3 Grudnia 2015 Share Napisano 3 Grudnia 2015 A nie wiecie kiedy Hobby Boss wypuści w końcu tego Tunnana? Zapowiadali go niedawno że już-już ma być, a jakoś w naszych sklepach cisza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 3 Grudnia 2015 Share Napisano 3 Grudnia 2015 Może gdzieś na FB jest jakaś informacja ja z racji pracy nie mogę mieć konta na FB więc nie jestem w stanie tego sprawdzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manas Napisano 3 Grudnia 2015 Share Napisano 3 Grudnia 2015 Oby nigdy nie wydali rodziny Su-17! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tazman79 Napisano 3 Grudnia 2015 Share Napisano 3 Grudnia 2015 Czemu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaesz Napisano 3 Grudnia 2015 Share Napisano 3 Grudnia 2015 Bo modele będą tylko suczko podobne, a po nich nikt nie będzie chciał się pchać w ten temat... (Eduardzie!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 3 Grudnia 2015 Share Napisano 3 Grudnia 2015 Bez przesady, HB nie psuje każdego modelu. Przykładem niech będzie kapitalny A-6E Intruder. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manas Napisano 3 Grudnia 2015 Share Napisano 3 Grudnia 2015 Niech sobie robią, byle nie jako pierwsi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 3 Grudnia 2015 Share Napisano 3 Grudnia 2015 Eduard to co najwyżej znów wypuści przepak KoPro z dodatkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaesz Napisano 4 Grudnia 2015 Share Napisano 4 Grudnia 2015 Bez przesady, HB nie psuje każdego modelu.Przykładem niech będzie kapitalny A-6E Intruder. Faktycznie rodzina A-6 zebrała pozytywne recenzje. Tylko co prócz A-6 możesz wymienić? Trumpo-bossowe skopane są A-7, F-100, MiG-21, Su-24, MiG-23, MiG-17PF, F-80 w mniejszym stopniu F-14, F-111 itp. itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 4 Grudnia 2015 Share Napisano 4 Grudnia 2015 A-7 wcale nie jest skopany, to naprawdę dobry i ładny model. Jego jedyna wada to chyba tylko nieco spłaszczony wlot powietrza. Z dobrych modeli tej firmy w 1:48 mogę na pewno wymienić, poza A-6 Intruder, także wszystkie F-14 (ja nie widzę tam tego problemu z wlotami), znakomity A-10 (najlepszy model tego samolotu na runku), F-106 (ma dobre recenzje, a i w pudełku wygląda bardzo ładnie), to samo jest z rodziną A-37, w pudle bardzo dobrze wygląda także F-105G. To tylko kilka przykładów modeli które mam albo robiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stakor1 Napisano 4 Grudnia 2015 Share Napisano 4 Grudnia 2015 Na scalemodels.ru jest cały nowy katalog HB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stakor1 Napisano 4 Grudnia 2015 Share Napisano 4 Grudnia 2015 I trumpka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 4 Grudnia 2015 Share Napisano 4 Grudnia 2015 A Top Gun nie rezygnuje z Irydy :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
em Napisano 4 Grudnia 2015 Share Napisano 4 Grudnia 2015 To długo się rodzi, widziałem ja okolo 2000 roku ,razem z Orlikiem i TS-11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 31 Grudnia 2015 Share Napisano 31 Grudnia 2015 RF-84F z Tanmodel już gotowy do sprzedaży. Nie powiem, mimo grubych linii podziału wygląda smakowicie. Jeśli udało by się to gdzieś kupić, to chętnie bym coś takiego zmajstrował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manas Napisano 31 Grudnia 2015 Share Napisano 31 Grudnia 2015 Mnie też kręci. Tak na marginesie: ten Tanmodel ma w zapowiedziach rodzinę F-111 w 1:32! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 31 Grudnia 2015 Share Napisano 31 Grudnia 2015 Byłoby fajnie w 1:48, brakuje dobrego modelu tej pięknej maszyny na rynku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manas Napisano 31 Grudnia 2015 Share Napisano 31 Grudnia 2015 Żółte ludzie spaliły i na sensowny model poczekamy z 10 lat jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 31 Grudnia 2015 Share Napisano 31 Grudnia 2015 Tak po prawdzie to słyszałem że spalili tylko wiatrochron. Mam jeden taki i poza tą owiewką wygląda naprawdę w pyteczkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 1 Stycznia 2016 Share Napisano 1 Stycznia 2016 Byłoby miło gdybyś wtedy zrobił jakiegoś małego inboxa. Model wygląda dla mnie niezmiernie apetycznie, ale trochę nie podobają mi się te grube linie podziału. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 1 Stycznia 2016 Share Napisano 1 Stycznia 2016 Jeśli komuś mało academickich F-4 od Eduarda (ile ich już było? 3 zestawy?), to jest już kolejny prawie gotowy, tym razem z F-4J w środku. Z tego co czytam to zawartość standardowa, podobna do obu wersji Da Nang: blaszki, maski, foteliki, koła i dysze silników, czyli jak na obecnego Eduarda to całkiem bogato. Do tego całkiem fajne malowanie. Gdybym nie miał "czystego" F-4J od Academy, to pewnie bym się skusił. No ale mam już ich 4 zestawy z Phantomem, więc może sobie daruję, dopóki czegoś nie skleję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi