TankRed1070 Napisano 10 Stycznia 2016 Share Napisano 10 Stycznia 2016 WZ.28 zrobiony na podstawie modelu FtF, konwersji Scibor Monster Miniatures + własnej inwencji. Blachy i kalki robione na zamówienie wg. własnego projektu. Podstawka ma 7 cm x 9 cm Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 10 Stycznia 2016 Share Napisano 10 Stycznia 2016 Elegancka robota. Fotka na pudełku zapałek robi wrażenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 10 Stycznia 2016 Share Napisano 10 Stycznia 2016 śliczny szkrabik, robi wrażenie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 10 Stycznia 2016 Share Napisano 10 Stycznia 2016 Świetna scenka, wykonanie budzi podziw Cywil z jakiegoś zestawu czy przeróbka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 10 Stycznia 2016 Share Napisano 10 Stycznia 2016 cudeńko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TankRed1070 Napisano 10 Stycznia 2016 Autor Share Napisano 10 Stycznia 2016 Dzięki Panowie Cywil to przeróbka ludzika z zestawu Platform figures Dapol-a Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 10 Stycznia 2016 Share Napisano 10 Stycznia 2016 Znakomity maluch !! Wygląda na Dużo większy !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taltos1 Napisano 10 Stycznia 2016 Share Napisano 10 Stycznia 2016 Piękna robota Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ams Napisano 11 Stycznia 2016 Share Napisano 11 Stycznia 2016 Siema, Superb!!! Bardzo mi się podoba... Rzadko na forum pojawiają się tak znakomite modele w "Braille scale" Możesz napisać, gdzie zamawiałeś kalki i blaszki? Pozdawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TankRed1070 Napisano 11 Stycznia 2016 Autor Share Napisano 11 Stycznia 2016 Dziękuję wszystkim za życzliwe komentarze. Cieszy że się podoba. Trawienie blaszek zamawiałem w UMF (Unique Model Factory) http://www.eaos.pl/ W drukowaniu kalek wspomógł mnie kolega Piotrka (rtipmodest). Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erolo2000 Napisano 13 Stycznia 2016 Share Napisano 13 Stycznia 2016 Super wyszedł, no i cała scenka Klasa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 15 Stycznia 2016 Share Napisano 15 Stycznia 2016 Świetny. Myślę, że gdyby nie opis skali ławo by można pomylić się że to 1:35. Super praca - Gratuluję kolejnego projektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarekk Napisano 16 Stycznia 2016 Share Napisano 16 Stycznia 2016 Tak pojazd jak i cała scenka prezentują się pięknie. Super wykonanie. Trawienie blaszek zamawiałem w UMF (Unique Model Factory) http://www.eaos.pl/ Blaszkę miałeś stalową czy z mosiądzu? Na swojej stronie UMF piszą, że robią tylko stalowe. Zamawiałem u nich ale ciążku się to wszystko gięło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TankRed1070 Napisano 16 Stycznia 2016 Autor Share Napisano 16 Stycznia 2016 Blaszka była z mosiądzu 0,2 mm. Zawsze u nich takie zamawiam i nigdy nie miałem problemu z gięciem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marudek Napisano 16 Stycznia 2016 Share Napisano 16 Stycznia 2016 Piękna robota! Gratuluję świetnej winietki. Wiem jak trudno jest zrobić takie cudo w 1/72, żeby wyglądało jak 1/35, dlatego masz mój szczery podziw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 16 Stycznia 2016 Share Napisano 16 Stycznia 2016 Wspaniale się ogląda takie dowody na to, że w Siedemdwójce drzemie taka potencja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 16 Stycznia 2016 Share Napisano 16 Stycznia 2016 Super scenka Ja bym tylko się przyczepił o jakieś ślady na drodze. Wygląda na to że sucha pylasta gruntówka więc powinno coś być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TankRed1070 Napisano 16 Stycznia 2016 Autor Share Napisano 16 Stycznia 2016 W założeniu jest to wyschnięta gruntówka gliniasto-piaszczysta. Takie nie dają wyraźnych śladów. Sporo jeżdżę po gruntówkach w rożnych rejonach Polski to jako modelarz się przyglądam :p Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarekk Napisano 16 Stycznia 2016 Share Napisano 16 Stycznia 2016 Blaszka była z mosiądzu 0,2 mm. Zawsze u nich takie zamawiam i nigdy nie miałem problemu z gięciem. Zawsze dostawałem odpowiedź, że robią to tylko w stali. Trochę trawiłem u nich, ale zmieniłem dostawcę na mającego blaszki mosiężne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi