Szydercza Gała Napisano 11 Stycznia 2016 Share Napisano 11 Stycznia 2016 No i dobrnęliśmy do końca Serdecznie dziękuję tym którzy brali czynny i bierny udział w WARSZTACIE z tego kolorowego cudaka. Jak zwykle nie jestem zadowolony, oczywiście są rzeczy wymagające poprawy następnym razem... Więc zapraszam do oglądania i jeżdżenia jak po burej suce Z leśnym pozdowieniem DARZ BÓR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 11 Stycznia 2016 Share Napisano 11 Stycznia 2016 Samolot ładny, ale gdzie Zofija? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 11 Stycznia 2016 Autor Share Napisano 11 Stycznia 2016 Jak to gdzie??? U kosmetyczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 11 Stycznia 2016 Share Napisano 11 Stycznia 2016 Marudzisz, ładny jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 12 Stycznia 2016 Share Napisano 12 Stycznia 2016 Bardzo ladny samolot, i świetny pomysl z tymi gratami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 12 Stycznia 2016 Share Napisano 12 Stycznia 2016 Dość krowiasta ale całkiem ładnie wykonana maszynka. Jak by to powiedziała babcia mojej żony "Firanki Rulez!" Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hubert Kendziorek Napisano 12 Stycznia 2016 Share Napisano 12 Stycznia 2016 Piękny on jest, brakuje chyba tylko wazonika z kwiatkami w oknie, ale nie wiem którym, bo nie ma pięterka A całkiem na poważnie, to bardzo podoba mi się wykonanie samego modelu (lekko spłowiały lakier, naciągi, śmigło - chyba z ręki malowane?, do tego fajna ta skrzynka z klamotami), jak i aranżacja całości, łącznie z trawą i koniczyną (zdaję się). Super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol J. Napisano 12 Stycznia 2016 Share Napisano 12 Stycznia 2016 Te firanki to sam szyłeś, czy to forma jakiejś kalki, czy cuś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 12 Stycznia 2016 Autor Share Napisano 12 Stycznia 2016 Dzięki Panowie, firanki to kalka, ale podrasowana olejami, bo była "plaskata". Trawa to żadna moja zasługa, to gotowiec od Polaka ( czeska firma robiąca trawki i inne cuda dla kolejarzy ), a nad tymi śmieciami dookoła samolotu spędziłem ostatni tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xmald Napisano 12 Stycznia 2016 Share Napisano 12 Stycznia 2016 Co tu dużo gadać - świetny model! Duperele dookoła robią bardzo fajne wrażenie. Całość bardzo mi się podoba i mam nadzieję, że za jakiś czas znowu ze stoczni twoja ekipa wpadnie do hangaru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tenzan Napisano 12 Stycznia 2016 Share Napisano 12 Stycznia 2016 Modelik, jak i cała relacja, super, zarówno modelarsko, jak też ironiczno-satyrycznie Miło obejrzeć, jak i poczytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HK1885 Napisano 12 Stycznia 2016 Share Napisano 12 Stycznia 2016 Model bardzo fajny i misię podoba. Natomiast trawa budzi moje zgorszenie bo absolutnie zbyt bujna i nie przystrzyżona. Co na to Pułkownik?... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 12 Stycznia 2016 Share Napisano 12 Stycznia 2016 Graty robią klimat! Aż się prosi o mechesa do nich. Jakbyś tylko napisał jak robiłeś naciągi, bo są bombastyczne, a jakoś umknęła mi technologia ich wykonania w "warsztacie". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 13 Stycznia 2016 Autor Share Napisano 13 Stycznia 2016 Heniu Pułkownik dowodzi gumowymi krokodylami na Nilu obecnie, więc niewiele ma do powiedzienia. Myślę jednak że okres Jego banicji dobiega końca... Co do linek to nie rozpisywałem się w warsztacie, bo i nie ma specjalnie o czym. To po prostu mosiężny drut 0,1 mm podocinany do odpowiednich długości i przyklejony. Śruby rzymskie wykonane okrętową metodą na izolatory: z glutów białego PVA ( na przykład wikol ). Tak sobie myślałem że trzeba troche ożywić scenkę, sam trawnik to mało, a co do Pana Czesia to po pierwsze nie mam , a po drugie to mimo wszystko ma być model samolotu a nie diorama, więc może lepiej nie zaciemniać obrazu dodatkami.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 8 Lutego 2016 Share Napisano 8 Lutego 2016 Bardzo ładny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi