Mirek66 Napisano 5 Lutego 2016 Share Napisano 5 Lutego 2016 Witam po dłuższym czasie udało mi się zakończyć prace nad modelem . Góra oraz kółka i kosze od Leganda reszta to Academy i trochę własnej przeróbki , malowany LC Synaj Grey 82 . Fotki jak to u mnie różne to i wrzucę ich sporo . Życzę miłego oglądania . Pozdrawiam Mirek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 5 Lutego 2016 Share Napisano 5 Lutego 2016 Świetny. Ogromnie mi się malowanie podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
empit Napisano 5 Lutego 2016 Share Napisano 5 Lutego 2016 Model zacnie zrobiony. Piękne są te Merkavy! Łańcuchy pod wieżą jak robiłeś? Ja grzebię przy Merkavie Mk. IV od Academy i jakoś nie mogą spiąć się i skończyć tej łańcuchowej kurtyny. Ale patrząc na Twój Rydwan chyba nie zostaje mi nic innego jak zabrać się do roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gorlock Napisano 5 Lutego 2016 Share Napisano 5 Lutego 2016 Jak dla mnie najladniejsza merkava i najladniejszy model tego czolgu jaki widzialem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 5 Lutego 2016 Autor Share Napisano 5 Lutego 2016 Dziękuję koledzy , miło że się podoba empit ; kulki i łańcuszki to Voyager a listwy na których są zawieszone z zestawu waloryzującego Legend . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 5 Lutego 2016 Share Napisano 5 Lutego 2016 Bardzo ładny. Wszystko się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tenggeri Napisano 6 Lutego 2016 Share Napisano 6 Lutego 2016 Model klasa, zresztą jak wszystkie Twoje prace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 7 Lutego 2016 Share Napisano 7 Lutego 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 7 Lutego 2016 Share Napisano 7 Lutego 2016 Jaki ten czołg jest brzydki, chodzi mi o sam czołg. Ale w twoim wykonaniu Mirek klasa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 9 Lutego 2016 Share Napisano 9 Lutego 2016 Musisz zmienić nick na Mirek666, bo chyba jakiś cyrograf podpisałeś lub złe moce zatrudniłeś aby tak model polepić i pomalować! Twoja Merkava powala mnie "detalem", malowaniem i wykończeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 9 Lutego 2016 Autor Share Napisano 9 Lutego 2016 Hej Zbyszku wiesz że każda potwora ma swojego amatora dlatego zbieram zabawki do następnej . Dzięki Mariuszu ,to nie diabełek tylko bardzo dużo czasu poświęconego temu modelowi a jeżeli jeszcze podoba się i dla kolegów to nie szkoda tego czasu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 10 Lutego 2016 Share Napisano 10 Lutego 2016 Fajne bydle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 10 Lutego 2016 Share Napisano 10 Lutego 2016 Ja tam wolę Leoparda 2A5 po polsku od Tamki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 11 Lutego 2016 Autor Share Napisano 11 Lutego 2016 Oj tam Zbyszku , mam jeszcze 5 teciaków 2 do pomalowania a 3 do poskładania to nie bardzo chce mi się inwestować w Leosia z krótką lufą michal0281 dzięki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 11 Lutego 2016 Share Napisano 11 Lutego 2016 Nie ma piękniejszego czołgu od Merkawy A zwłaszcza Mk.2D z pakietem LIC. Świetna robota, jak zwykle zresztą. Do pełni szczęścia brakuje tylko łańcuchów pomiędzy sprężynami bocznych ekranów, i otworów w kole napinającym ale to tylko szczegóły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 11 Lutego 2016 Share Napisano 11 Lutego 2016 Nie darzę zbytnią atencją współczesnych czołgów, ale "rydwan" w Twoim wykonaniu rzuca na kolana! Odnośnie podstaweczki mam pytanie: jak robiłeś piasek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 12 Lutego 2016 Autor Share Napisano 12 Lutego 2016 Hej Bartku miło że się podoba , dziurki w napinających są a te łańcuszki próbowałem dorobić jak w 3 ale sprężyny są tak blisko siebie że po kilku próbach i nie zadowalającego mnie efektu dałem spokój , co do Merkavy i jeszcze tej mamy to samo zdanie Darku dzięki za dobre słowo co do piasku to nasypałem żwirek na mokry klej do płytek następnie uzupełniłem piaskiem dla szynszyli i zalałem emulsją gruntującą , gdy wyschło zrobiłem parę płukanek olejnych dla wyrazistości piasku i lekkich wgłębień . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vooyo82 Napisano 14 Lutego 2016 Share Napisano 14 Lutego 2016 Świetna robota!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 17 Lutego 2016 Share Napisano 17 Lutego 2016 Cudeńko, baaaardzo fajny model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi