Seba77 Napisano 27 Października 2016 Share Napisano 27 Października 2016 Schlezwig ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 27 Października 2016 Autor Share Napisano 27 Października 2016 Przetłumaczę mniej zorientowanym w moich grypsach kolegom złom= Z trzydziestydziewiONty= 39 Razem daje nam to Z-39 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 27 Października 2016 Share Napisano 27 Października 2016 A to może być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taltos1 Napisano 27 Października 2016 Share Napisano 27 Października 2016 Razem daje nam to Z-39 Trza było tak od razu... Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 27 Października 2016 Autor Share Napisano 27 Października 2016 (edytowane) Ciapek i ZOFJIA sieją popłoch w opłotkach....... Edytowane 5 Lipca 2017 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 3 Listopada 2016 Autor Share Napisano 3 Listopada 2016 (edytowane) No i powoli powoli zbliżamy się do WIELKIEGO ZRÓWNANIA Ciapek z ZOFJIOM pilnują żeby wszystko szło zgodnie z PLANEM Zlepiłbym juz sobie coś z plastiku..... Edytowane 5 Lipca 2017 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 4 Listopada 2016 Share Napisano 4 Listopada 2016 Gała pogoń siepaczy Pułkownika bo ktoś wam foty zajumał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 4 Listopada 2016 Autor Share Napisano 4 Listopada 2016 Ano wichrzyciele i warchoły opanowały chwilowo fotowiadro, ale Pułkownik Mitrofanow wysłał już batalion SZCZelcUFF Syberyjskich wsparty sotnią KozakUFF, porządek powinien zostać przywrócony stosunkowo szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 5 Listopada 2016 Share Napisano 5 Listopada 2016 ...ale Pułkownik Mitrofanow wysłał już batalion SZCZelcUFF Syberyjskich wsparty sotnią KozakUFF, porządek powinien zostać przywrócony stosunkowo szybko Fachowa robota - profesjonaliści. Czarnulka wygląda miodzio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wielkamucha Napisano 6 Listopada 2016 Share Napisano 6 Listopada 2016 Rodzice "krzestni" bardzo uroczej brunetki... Cacy, całkiem cacy... Widać, Ciapek jak nie pije, to nawet zrobi coś co ma ręce i nogi... tfu!, chciałem napisać: śrubę i ster No to teraz na spokojnie pępkowe... bzzz-bzzz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 6 Listopada 2016 Autor Share Napisano 6 Listopada 2016 (edytowane) Zapominasz że Ciapek z ZOFJIOM pracują dla Ochrany, tam bez co najmniej pół litra nie zaczyna sie nawet rozmowy Bojcy klepali ostatnio bloczki i inne i takie tam do żurawików. Wymagała ta operacja wyrwania ich z zielonej żaby, ale w końcu w TWIERDZY znają się na wyrywaniu różmych rzeczy z ciała, to i z żurawikami dali radę Półprodukt na chwilę obecną: dobrze że sobie kupiłem lampę z lupOM, inaczej mogłoby być ciężko.... Edytowane 5 Lipca 2017 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 10 Listopada 2016 Autor Share Napisano 10 Listopada 2016 (edytowane) Transplantolodzy w piwnicach TWIERDZY przeszczepili z powrotem elementy żabolowi i podobne od "martwego" dawcy czarnulicie. Operacja się powiodła, pacjent zmarł Jeszcze te pagaje nieszczęsne muszę wystrugać, co by ostatecznie zamknąć temat ewakuacyjno-rekreacyjno-ratunkowy Najjaśniejszy Pan depeszował do Pułkownika z Carskiego Sioła.... nie jest zachwycony tempem prac, zapowiedział przysłanie specjalnego REWIZORA Z MOSKWY....... Edytowane 5 Lipca 2017 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurayahip Napisano 12 Listopada 2016 Share Napisano 12 Listopada 2016 Rossyja nigdy w terminach nie była charoszyja...nawet pięciolatki trwały u nich 7 lat...jeszcze połącz bloczki żurawikóf z łodziami i bedzie gut... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seba77 Napisano 12 Listopada 2016 Share Napisano 12 Listopada 2016 Sz.G jakiego drutu użyłeś na relingi bo nie znalazłem w tekście. Kleiłeś Glutem . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 12 Listopada 2016 Autor Share Napisano 12 Listopada 2016 Drut miedziany 0,2 mm, klejone oczywiście glutem, metoda kartonikową. WIEKIE JOŁ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 14 Listopada 2016 Autor Share Napisano 14 Listopada 2016 (edytowane) Pułkownik zagonił bojców do stolarni ostatnimi czasy, postanowił że w przyszłym roku Ochrana pokaże tym cieniasom z Oxfordu i Cambridge jak sie wiosłuje... Edytowane 5 Lipca 2017 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 15 Listopada 2016 Share Napisano 15 Listopada 2016 Z patyków na szaszłyki żeś to strugał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 15 Listopada 2016 Autor Share Napisano 15 Listopada 2016 Nie, drut, polistyren 0.25 i izolacja od kabla. Oczywicie rękojeść, która jest teraz zagębiona w blue-tacku będzie pomalowana po wyschnięciu reszty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seba77 Napisano 15 Listopada 2016 Share Napisano 15 Listopada 2016 Ale musieli mieć łapy jak bochenek chleba :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 15 Listopada 2016 Autor Share Napisano 15 Listopada 2016 Rękojeść jest średnicy reszty wiosła, to co widać wystające z blue tacka to tylko przeciwwaga. Są trochę przeskalowane, ale nie dużo, gdzieś z 0,1 mm. W pełni zgodne ze skalą wyglądają nie męsko , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 27 Listopada 2016 Autor Share Napisano 27 Listopada 2016 (edytowane) WIELKIE JOŁ W końcu nadgoniłem i wyrównałem oba Lista pozostałych do wykonania prac zamyka się w kilku punktach i musi być wykonana do następnej niedzieli Jak już wspominałem, galerii jako takiej nie będzie do połowy stycznia, kiedy będę miał w końcu normalny aparat. Żeby nie było gołosłownie kilka fotek moich braciaszków razem: Tak więc zupełny koniec to to jeszcze nie jest, ale już prawie Może jeszcze wrzucę kilka fotek za tydzień. Zupełnie też nie jak ja mam normalnie POWAŻNE pytanie, zarówno do Oglądaczy, Pisaczy, jak i ADMIRALICJI: Czy, gdybym się jednak zdecydował robić jeszcz coś takiego, chcecie żebym tu prowadził z tego relację? Model co prawda nie plastikowy, ale kartonowy tez nie za bardzo... jak mawieł Tow. Wiesław ni pies, ni wydra, coś na kształt świdra Zapewne byłaby to ciągnąca sie latami relacja z działań rozgrywających się gdzieś w tle plastikowych projektów pierwszoplanowych. Co WY na to? Edytowane 5 Lipca 2017 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 27 Listopada 2016 Share Napisano 27 Listopada 2016 Ja nie mam z tym problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seba77 Napisano 27 Listopada 2016 Share Napisano 27 Listopada 2016 Jak dla mnie WAL ŚMIAŁO !!! Jak to ktoś powiedział "Jestem za ,a nawet przeciw" :-) A tak serio moderator operator nie powinien mieć chyba nic przeciwko . Zawsze masz wysoki poziom relacji i tylko paczyć i się uczyć :-) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 27 Listopada 2016 Share Napisano 27 Listopada 2016 Bardzo dobrze kamerade. Niech duch Ericha, Fidela i Voldemorta trzyma Cię za gardło i nie pozwoli na poprzestanie tylko na deklaracji! Bo inaczej... Wsadzimy Cię do celi z KUDŁATYM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Napisano 28 Listopada 2016 Share Napisano 28 Listopada 2016 Ja jestem za... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi