M.A.V. Napisano 14 Sierpnia 2016 Share Napisano 14 Sierpnia 2016 Bardzo fajnie to wyszło ale głosy iż model ginie w bezmiarze oceanu są jak najbardziej słuszne... Może pokuś się jeszcze o jakieś lekkie zabielenie grzywaczy... będzie lepszy kontrast Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taltos1 Napisano 14 Sierpnia 2016 Share Napisano 14 Sierpnia 2016 Super, myślę sobie że jeszcze lepiej by się prezentował z samolotami i banderą... No i czekam na galerię konkursową Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xmald Napisano 14 Sierpnia 2016 Share Napisano 14 Sierpnia 2016 Bardzo elegancko się prezentuję! Wielkie gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 14 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 14 Sierpnia 2016 Dzieki. Z wodą nie chcę już kombinować może dodam trochę rdzy na burty. Samoloty i banera jak dostanę zamówione kalki.(minus dla Niko,brak w fabrycznym zestawie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 14 Sierpnia 2016 Share Napisano 14 Sierpnia 2016 Zajefajne zapałki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Napisano 14 Sierpnia 2016 Share Napisano 14 Sierpnia 2016 Piękny Ja bym zostawił tak, jak jest, osiągnąłeś idealny efekt kamuflażu A zapałki rzeczywiście zajebiaszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 15 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 15 Sierpnia 2016 Dziękuję Dodałem pianę wokoło kadłuba. Miała być galeria ale przepaliłem zdjęcia; jedno wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 15 Sierpnia 2016 Super Moderator Share Napisano 15 Sierpnia 2016 Udało się Ładny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 15 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 15 Sierpnia 2016 Dzieki, teraz czas dokończyć Buchananna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luckyLUKE Napisano 16 Sierpnia 2016 Share Napisano 16 Sierpnia 2016 Z pianą zdecydowanie lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marwaw Napisano 16 Sierpnia 2016 Share Napisano 16 Sierpnia 2016 Piękna Helena! Gratuluję!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taltos1 Napisano 16 Sierpnia 2016 Share Napisano 16 Sierpnia 2016 Trochę ramka podstawki nie bardzo... może pomaluj ją na czarno Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 19 Sierpnia 2016 Share Napisano 19 Sierpnia 2016 Teraz dużo lepiej - więcej dynamiki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taltos1 Napisano 22 Sierpnia 2016 Share Napisano 22 Sierpnia 2016 Model bardzo mi się podoba, a z wrażenia to zapomniałem zapytać jakiego materiału użyłeś na olinowanie... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 22 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 22 Sierpnia 2016 Mam trochę czarnego plastiku z modeli Kibri(koparki i ogólnie budowlanka). Świeczka trochę wprawy i gotowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taltos1 Napisano 22 Sierpnia 2016 Share Napisano 22 Sierpnia 2016 Czyli materiał chyba najrzadziej teraz stosowany... ale efekt jest bardzo ok Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 22 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 22 Sierpnia 2016 Mam jakieś druty ale za cienkie 0,014mm. Wolałem pozostać retro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blacman Napisano 31 Sierpnia 2016 Share Napisano 31 Sierpnia 2016 gratulacje... i powodzenia w głosowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 1 Września 2016 Autor Share Napisano 1 Września 2016 Dzieki, na żywo Helena do zobaczenia w Jaworznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi