Erni Napisano 9 Maja 2016 Share Napisano 9 Maja 2016 (edytowane) Po około 3 latach zatęskniłem za pancerka.Dla czystej radości własnej i relaxu zbudowałem sobie model Ziła-131 z firmy ICM w skali 1/35. Model prosto z pudełka, zero waloryzacji. Ideologia to składak z demobilu do renowacji przez kolekcjonera militariów. Model nie jest przedstawiony jako wrak. Zdjęcia Edytowane 10 Maja 2016 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikemc Napisano 10 Maja 2016 Share Napisano 10 Maja 2016 Świetne brudzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kapitan1 Napisano 10 Maja 2016 Share Napisano 10 Maja 2016 Zdjęć nie widać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakx Napisano 10 Maja 2016 Share Napisano 10 Maja 2016 Bardzo ładny i ciekawe zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erni Napisano 10 Maja 2016 Autor Share Napisano 10 Maja 2016 Przepraszam ale nie znam powodu dlaczego zdjęcia się nie lądują. Dałem link do galerii zewnętrznej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 16 Września 2016 Super Moderator Share Napisano 16 Września 2016 Witam. Szkoda, żeby taka galeria nie trafiła do spisu treści z tak pięknym modelem. Pomogę koledze Erniemu i wrzucę jego zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dbariusz Napisano 16 Września 2016 Share Napisano 16 Września 2016 Model super, zazdroszczę zdolności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rack Napisano 16 Września 2016 Share Napisano 16 Września 2016 Świetna praca . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erni Napisano 17 Września 2016 Autor Share Napisano 17 Września 2016 Dziękuję koledze jawkers za prawidłowa publikacje zdjęć. Jakoś ostatnio Photopucket mnie nielubi. Miło że model sie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 17 Września 2016 Share Napisano 17 Września 2016 I to właśnie jest najwazniejsze - koleżeńska pomoc. Świetny model. Wielka szkoda byłoby go nie zobaczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciej56 Napisano 26 Września 2016 Share Napisano 26 Września 2016 rdza obicia spuer świetny model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier1986 Napisano 26 Września 2016 Share Napisano 26 Września 2016 Dlaczego dopiero tu trafiłem??!! Świetny model, duże obicia ale zrobione ze smakiem. Powiedz jak ze składalnością zestawu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gorlock Napisano 30 Września 2016 Share Napisano 30 Września 2016 Bardzo ładny gruzawik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 30 Września 2016 Share Napisano 30 Września 2016 Zwyczajowo - CZAD! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erolo2000 Napisano 30 Września 2016 Share Napisano 30 Września 2016 Zasługuje na GŁÓWNĄ . Dokładnie "- CZAD!" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi