Dorotka Napisano 16 Października 2016 Autor Share Napisano 16 Października 2016 Superanckie! E tam... Jeszcze rkm, ckm, optyka do ckm, zawieszenia do rkm, pasy do rkm, mapa, butelka, paczka fajek, odcisk buta i będzie koniec z tą wieżyczka.... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 16 Października 2016 Share Napisano 16 Października 2016 Zapomniałeś jeszcze o odrobinie smaru na zawiasie włazu... Nie wolno pomijać takich ważnych szczegółów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 16 Października 2016 Autor Share Napisano 16 Października 2016 Zapomniałeś jeszcze o odrobinie smaru na zawiasie włazu... Nie wolno pomijać takich ważnych szczegółów! To jest pikuś... Zapomniałem o śrubach mocujących tuskowe dodatki do wieżyczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 16 Października 2016 Share Napisano 16 Października 2016 Pamiętaj gwint odtworzyć i numer seryjny śrubek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 16 Października 2016 Autor Share Napisano 16 Października 2016 Pamiętaj gwint odtworzyć i numer seryjny śrubek W tej materii dam z siebie wszystko Dzięki za uwagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr111 Napisano 16 Października 2016 Share Napisano 16 Października 2016 I jeszcze śrubki do zacisku reflektorka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 17 Października 2016 Autor Share Napisano 17 Października 2016 I jeszcze śrubki do zacisku reflektorka . No i proszę ile się nazbierało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 19 Października 2016 Autor Share Napisano 19 Października 2016 Zaczynam dzióbać M2 HB.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 20 Października 2016 Autor Share Napisano 20 Października 2016 Test prawego buta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 20 Października 2016 Autor Share Napisano 20 Października 2016 Trochę ździebko jakby zbyt bananowy ten ślad. Ale być może zostawił go pogrobowiec bananowej młodzieży. Tajemnica tkwi w słowie "test" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 20 Października 2016 Autor Share Napisano 20 Października 2016 M2HB cd... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 20 Października 2016 Autor Share Napisano 20 Października 2016 Polutowałem sobie łańcuszki z poprzeczkami, czyli że karabin nie wypadnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 20 Października 2016 Share Napisano 20 Października 2016 Ja łańcuszki zazwyczaj z wyczuciem wykręcam coby nie były takie płaskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 21 Października 2016 Autor Share Napisano 21 Października 2016 Ja łańcuszki zazwyczaj z wyczuciem wykręcam coby nie były takie płaskie. To zupełnie tak samo jak ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 21 Października 2016 Autor Share Napisano 21 Października 2016 O dziwo, wygląda na to, że będzie pasować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 22 Października 2016 Autor Share Napisano 22 Października 2016 Mała rzecz, a cieszy... ;) Teraz stałe elementy "piaskowe", czyli drugą "lampę" trza dziergać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 24 Października 2016 Autor Share Napisano 24 Października 2016 Do kompletu z "zielonym", zacząłem dzióbać ckm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 24 Października 2016 Share Napisano 24 Października 2016 Idzie Ci bardzo elegancko. Aż dech zapiera momentami. Zazdroszczę i kibicuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 24 Października 2016 Autor Share Napisano 24 Października 2016 Idzie Ci bardzo elegancko. Aż dech zapiera momentami. Zazdroszczę i kibicuję! O! Dzięki, myślałem, że już nikt nie patrzy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 24 Października 2016 Share Napisano 24 Października 2016 Patrzą, patrzą Jaki patent na malowanie lufy M2? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 24 Października 2016 Autor Share Napisano 24 Października 2016 Patrzą, patrzą Jaki patent na malowanie lufy M2? Brak malowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 24 Października 2016 Share Napisano 24 Października 2016 Racja, metalowa była. Trzeba wyciągać, czy sam napiszesz patent? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 24 Października 2016 Share Napisano 24 Października 2016 Pewno jakiś rodzaj "Blacken it". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 24 Października 2016 Autor Share Napisano 24 Października 2016 Trzeba wyciągać, czy sam napiszesz patent? Patent, jak patent... Jakaś oksyda kupiona ze dwa lata temu na Allegro za grosze. Niestety nalepka na opakowaniu się starła... Mogę co najwyżej wrzucić zdjęcie, bo kształt charakterystyczny... Ale oksyda jest oksyda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 24 Października 2016 Share Napisano 24 Października 2016 Dzięki, to mi wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi