piotr111 Napisano 12 Października 2016 Autor Share Napisano 12 Października 2016 Wszystko co ma być przyspawane na lewym boku zrobione . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr111 Napisano 13 Października 2016 Autor Share Napisano 13 Października 2016 Prawy bok zrobiony . I kardan musowo do przerobienia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr111 Napisano 14 Października 2016 Autor Share Napisano 14 Października 2016 Kardan wyrzeźbiony z oryginalnego . Teraz maskowanie i zmalowanie przodu . Przed Po Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 14 Października 2016 Share Napisano 14 Października 2016 Robota zegarmistrzowska - bajka panie dziejku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rack Napisano 14 Października 2016 Share Napisano 14 Października 2016 Z wielką przyjemnością podpatruję te przeróbki, piękna robota . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 14 Października 2016 Share Napisano 14 Października 2016 Jestem pod nieustannym wrażeniem tego co tutaj pokazujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr111 Napisano 14 Października 2016 Autor Share Napisano 14 Października 2016 Robota zegarmistrzowska - bajka panie dziejku... Z wielką przyjemnością podpatruję te przeróbki, piękna robota . Jestem pod nieustannym wrażeniem tego co tutaj pokazujesz. Dzięki , Dzięki , Dzięki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigmodel Napisano 15 Października 2016 Share Napisano 15 Października 2016 Bardzo fajnie wygląda Pod wpływem Twojego warsztatu, odkurzyłem swojego KT i kończę malować dach kadłuba. Pozdrawiam Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr111 Napisano 15 Października 2016 Autor Share Napisano 15 Października 2016 Dzięki . Super , że dzięki moim wypocinom zainspirowałem Ciebie do dalszego rzeźbienia KT . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 16 Października 2016 Share Napisano 16 Października 2016 Bardzo fajnie wygląda Pod wpływem Twojego warsztatu, odkurzyłem swojego KT i kończę malować dach kadłuba. Pozdrawiam Jacek Ja pod wpływem prac Piotra dokupiłem brakujące blaszki, kończę to co zacząłem żeby zwolnić miejsce na biurku i biorę się za Tygryska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr111 Napisano 16 Października 2016 Autor Share Napisano 16 Października 2016 Bardzo fajnie wygląda Pod wpływem Twojego warsztatu, odkurzyłem swojego KT i kończę malować dach kadłuba. Pozdrawiam Jacek Ja pod wpływem prac Piotra dokupiłem brakujące blaszki, kończę to co zacząłem żeby zwolnić miejsce na biurku i biorę się za Tygryska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kali160 Napisano 18 Października 2016 Share Napisano 18 Października 2016 A ja na poważnie rozważam możliwości zakupu jakiś 16 w temacie czołgów.Ilość detali,sprzętów i możliwości malarskie jakie daje ta skala daje do myslenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr111 Napisano 18 Października 2016 Autor Share Napisano 18 Października 2016 Przodek zmalowany . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr111 Napisano 19 Października 2016 Autor Share Napisano 19 Października 2016 Pojemnik zmalowany i wklejony . Oliwiarka z uchwytem zmalowana . Uchwyt na magnetlampe i oliwiarka na swoim miejscu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr111 Napisano 24 Października 2016 Autor Share Napisano 24 Października 2016 Pojemniki tubowe wyrzeżbione . Po prawej zestawowy , po lewej wyrzeżbione . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr111 Napisano 27 Października 2016 Autor Share Napisano 27 Października 2016 Żyrokompas - żywica AFV z małymi poprawkami . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 27 Października 2016 Share Napisano 27 Października 2016 Ciężko coś nowego wymyślić - super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 27 Października 2016 Share Napisano 27 Października 2016 Ja się tylko boję, że zaraz skończysz ten model robić i będzie jak z ostatnim odcinkiem ulubionego serialu..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr111 Napisano 27 Października 2016 Autor Share Napisano 27 Października 2016 Ciężko coś nowego wymyślić - super. Dzięki . Ja się tylko boję, że zaraz skończysz ten model robić i będzie jak z ostatnim odcinkiem ulubionego serialu..... W imieniu producenta chciałem zapewnić , że serial w najbliższej przyszłości nie wyleci z ramówki programowej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 28 Października 2016 Share Napisano 28 Października 2016 Żyrokompas na 6+ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr111 Napisano 28 Października 2016 Autor Share Napisano 28 Października 2016 Żyrokompas na 6+ Dzięki . Amortyzator - po prawej zestawowy , po lewej przerobiony . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 31 Października 2016 Super Moderator Share Napisano 31 Października 2016 jak widać poprawianie trumpka w tej skali to norma następny szaleniec http://armorama.com/modules.php?op=modload&name=SquawkBox&file=index&req=viewtopic&topic_id=213052&ord=&page=1 Pozdro i czekam na aktualizację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr111 Napisano 31 Października 2016 Autor Share Napisano 31 Października 2016 No niestety ale poprawianie tego modelu musi być normą bo inaczej nic z tego nie będzie . Cięgno do sprzęgła wyrzeźbione . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr111 Napisano 2 Listopada 2016 Autor Share Napisano 2 Listopada 2016 Lewy boczek sklecony . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 2 Listopada 2016 Share Napisano 2 Listopada 2016 O! Dawno nie zaglądałem, a tu coraz więcej i więcej... Jest fajnie, a wiem, że będzie jeszcze fajniej DOPISANE Na ostatnim zdjęciu.. Czemu jakiś taki dziwny wzór na tych zielonych długich i okrągłych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi