Bengal Napisano 24 Lutego 2017 Share Napisano 24 Lutego 2017 A ja mogę poprosić o zdjęcia modelu ? ps. nie wiem jak to robisz ale dalej zbieram zęby z podłogi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinpiot Napisano 24 Lutego 2017 Share Napisano 24 Lutego 2017 Właściwie nie wiem po co to oglądam, żeby się zdenerwować tylko. A coraz bliżej silnik... już się boję... Każda kolejna fota przebija poprzednią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 25 Lutego 2017 Share Napisano 25 Lutego 2017 Właściwie nie wiem po co to oglądam, żeby się zdenerwować tylko. A coraz bliżej silnik... już się boję...Każda kolejna fota przebija poprzednią. Jak to zdenerwować? Przecież to sama radocha na To patrzeć... Ja lubię przynajmniej... Dawaj Piotrek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinpiot Napisano 25 Lutego 2017 Share Napisano 25 Lutego 2017 Właściwie nie wiem po co to oglądam, żeby się zdenerwować tylko. A coraz bliżej silnik... już się boję...Każda kolejna fota przebija poprzednią. Jak to zdenerwować? Przecież to sama radocha na To patrzeć... Ja lubię przynajmniej... Dawaj Piotrek! No taka przenośnia przecież Bo kolega redefiniuje swoją robotą znaczenie słowa "modelarstwo" i nie wiem jak mam mówić o swoim hobby teraz Wiec na spokojnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 25 Lutego 2017 Share Napisano 25 Lutego 2017 Ja to się zastanawiam czy Piotrek dobija do 100 w ilości stron. Trudności nie powinno być. Oczywiście nie mam nic przeciwko. Na takie cacko fajnie jest popatrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 25 Lutego 2017 Share Napisano 25 Lutego 2017 Przy silniku mam nadzieję, że dołączę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr111 Napisano 25 Lutego 2017 Autor Share Napisano 25 Lutego 2017 Bez przesady . Niczego nie redefiniuje . Modelarstwo jest takie jak kto sobie je wyobraża . Ja założyłem sobie na początku żeby w dziewięćdziesięciu paru procentach odtworzyć oryginał i staram się to zrobić. Do silnika droga jeszcze bardzo daleka . Najpierw trzeba skończć wnętrze , potem komora silnikowa , układ chłodzenia gdzie rzeźbiarstwa jest całe mnóstwo . Chyba że zrobię go wcześniej jako przerywnik . Ze względu na to iż ma być na stałe wyciągnięty mogę go potraktować jak osobny model . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr111 Napisano 25 Lutego 2017 Autor Share Napisano 25 Lutego 2017 Drugi wał zamontowany . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr111 Napisano 1 Marca 2017 Autor Share Napisano 1 Marca 2017 Wystrugana podstawa pod zbiornik oleju . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr111 Napisano 4 Marca 2017 Autor Share Napisano 4 Marca 2017 Wystrugana podstawa pod transformator . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr111 Napisano 6 Marca 2017 Autor Share Napisano 6 Marca 2017 Dorobiony łącznik cięgien i rura na przewody zaznaczone strzałkami . Podstawa zbiornika oleju , transformatora , transformator i rura od chyba chłodzenia skrzyni . I kilka fotek przodu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 6 Marca 2017 Share Napisano 6 Marca 2017 Niezależnie jak fantastycznie to wygląda w postaci modelu, to tak sobie pomyślałem, że nie chciałbym doznać wątpliwej przyjemności podróżowania tym pudłem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 6 Marca 2017 Share Napisano 6 Marca 2017 rewelacyjnie się to ogląda. A to pudło było jednym z najbardziej bezpiecznych ,-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vooyo82 Napisano 6 Marca 2017 Share Napisano 6 Marca 2017 Niezależnie jak fantastycznie to wygląda w postaci modelu, to tak sobie pomyślałem, że nie chciałbym doznać wątpliwej przyjemności podróżowania tym pudłem... Mam podobne odczucia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr111 Napisano 6 Marca 2017 Autor Share Napisano 6 Marca 2017 Powiedzmy sobie szczerze że każdy czołg jest jeżdżącą trumną . Z samolotami nie mają najmniejszych szans . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 6 Marca 2017 Share Napisano 6 Marca 2017 Pozwolicie że się powtórzę - super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezrobotnyemeryt Napisano 12 Marca 2017 Share Napisano 12 Marca 2017 Mam pytanie, gdzie kupiłeś dodatki żywiczne do King Tigera 1/16? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigmodel Napisano 12 Marca 2017 Share Napisano 12 Marca 2017 Mam pytanie, gdzie kupiłeś dodatki żywiczne do King Tigera 1/16? Żywiczne dodatki z AFV Modeller do King Tigera w 1/16 można kupić bezpośrednio na str www AFV Modeller http://shop.afvmodeller.com/customer/home.php?cat=387 Pozdrawiam Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr111 Napisano 16 Marca 2017 Autor Share Napisano 16 Marca 2017 Trochę żelastwa do radiostacji . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinpiot Napisano 16 Marca 2017 Share Napisano 16 Marca 2017 Ekstra. Scratch czy z zestawu jakiegoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr111 Napisano 16 Marca 2017 Autor Share Napisano 16 Marca 2017 Zestaw AFV plus własna rzeżba . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hico Napisano 16 Marca 2017 Share Napisano 16 Marca 2017 Zakończenie chyba na wakcje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr111 Napisano 16 Marca 2017 Autor Share Napisano 16 Marca 2017 Zakończenie chyba na wakcje ? 2018 r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigmodel Napisano 17 Marca 2017 Share Napisano 17 Marca 2017 Witam, Fajnie wygląda to żelastwo Sam mam ten zestaw, czeka na zmontowanie Pozdrawiam Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr111 Napisano 17 Marca 2017 Autor Share Napisano 17 Marca 2017 Witam, Fajnie wygląda to żelastwo Sam mam ten zestaw, czeka na zmontowanie Pozdrawiam Jacek Składa się to łatwo i przyjemnie . Bardzo dobrze wszystko spasowane . Trzeba tylko pamiętać , że jeżeli chce się zrobić mocowanie odbojników na sruby tak jak ja , to trzeba same odboje zeszlifować ponieważ skrzynki na radia są spasowane na styk z całą ramą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi