Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 month later...
Napisano
Genialne !!!

I do tego jak pomalowane. Bez przesadnych wodotrysków, a wygląda bardzo naturalnie.

Dzięki

Podstawa fotela .

tU8frZal.jpg

53fnTRWl.jpg

A8owKdEl.jpg

Podstawa z fotelem wmontowana .

LKqk2ulh.jpg

l85JhmMh.jpg

72V1cI2h.jpg

WlrOx98h.jpg

Napisano

A czy można by prosić o zdjęcie całości w aktualnym stanie?

Jest tu dużo zdjęć szczegółów (wspaniale wykonanych!) ale ciekawi mnie jak to się komponuje jako całość.

Napisano
A czy można by prosić o zdjęcie całości w aktualnym stanie?

Jest tu dużo zdjęć szczegółów (wspaniale wykonanych!) ale ciekawi mnie jak to się komponuje jako całość.

89hnOvzh.jpg

lkNdGhnh.jpg

zzXN5Nmh.jpg

xEUWSSwh.jpg

RjRyYCqh.jpg

Napisano

Fantastyczna robota. Każda aktualizacja to uczta dla modelarskich oczu.

• Super Moderator
Napisano

tutaj też Kolega po fachu xDDD

Mega to wygląda, no ale jak wiadomo że duże może więcej ;)

Oglądam dalej...

Napisano

Znam poczynania tego Pana . Czy duży może więcej . Według mnie jest to kwestia wielkości szkła powiększającego i samozaparcia . Zdjęcia powyżej OK , ktoś mi grzebał w ustawieniach monitora , czwarte mało ostre , na dwóch odbarwiony firewall .

Napisano
Kolega zniecheca mnie do modelarstwa.........

Nie ma takiej opcji żebym kogokolwiek zniechęcał do modelarstwa . Każdy buduje sobie model taki jaki chce i czy jest to model prosto z pudła , czy strugany tak jak mój nie ma znaczenia . Liczy się satysfakcja z tego co się zrobiło .

• 2 weeks later...
Napisano

Przewód łączący kierowcę i strzelca z wieżą , pojemnik na granaty i worki na amunicję poskładane . Trzecie zdjęcie nieostre .

5DX7K3tl.jpg

wXfDLBhl.jpg

ih54iLNl.jpg

oU4EXZIl.jpg

90m2u9sl.jpg

eEPaKsZh.jpg

g678jfKh.jpg

Napisano

Masakra Panie, masakra .

A ten przewód w plecionce, to możesz opisać skąd, jak i co?. Wygląda niesamowicie realnie ( jak wszystko inne, zresztą ).

Napisano

bardzo lubie tu zaglądać. Fenomenalna sprawa

Napisano

Tak tu wchodzę i często wracam żeby na starsze fotki raz jeszcze popatrzeć i rzadko komentuję bo nie wiem co napisać, aż trudno coś wymyślić bo ten model wymyka się wszystkim ocenom i dlatego rzadko go komentuję...ale wiedz że masz we mnie wiernego kibica.

Niebywała robota i tyle.