Drozdek Napisano 2 Sierpnia 2016 Share Napisano 2 Sierpnia 2016 ZAPRASZAMY NA: WYSTAWĘ MODELI REDUKCYJNYCH Z OKAZJI ŚWIĘTA WOJSKA POLSKIEGO 15.08.2016r od godz 10:00-16:00 WYSTAWA ODBĘDZIE SIĘ W : Klubie Marynarki Wojennej "RIWIERA" ul. Zawiszy Czarnego 1, 81-301 Gdynia 1 Przyjmowanie modeli w dniu 14.08.2016r od godz. 10:00 do 16:00 oraz w dniu 15.08.2016r przed rozpoczęciem wystawy od godz. 9:00-10:00 O godz. 12:00 odbędzie się : FESTYN ŻOŁNIERSKI z okazji "Święta Wojska Polskiego " (teren parkingu przed klubem MW) Na wystawie odbędzie się głosowanie na najciekawszy model. Każdy będzie miał okazję wcielić się w sędziego i dowiemy się wreszcie co lepsze: " KARTON CZY PLASTIK" ZAPRASZAMY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wystawę organizuje: Sekcja Modelarska KOMPAS oraz Trójmiejski Piknik Modelarski http://www.facebook.com/kompas-487504771429649 http://www.facebook.com/TrojmiejskiPiknikModelarski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZFM Napisano 4 Sierpnia 2016 Share Napisano 4 Sierpnia 2016 Będę niedaleko na urlopie to z chęcią zajrzę, oczywiście z kilkoma modelami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aureliusz76 Napisano 5 Sierpnia 2016 Share Napisano 5 Sierpnia 2016 Combatanci z Chełmży pojawią się z modelami w "Rivierze" już niedzielę Udało nam się złapać miejscówkę na Osowej Fajnie będzie się spotkać z bracią modelarską Trójmiasta, zajrzeć z wizytą na "Błyskawicę" i do Muzeum Marynarki Wojennej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eljazz Napisano 6 Sierpnia 2016 Share Napisano 6 Sierpnia 2016 Denar będzie obecny . Do zobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m.pawlak.1980@wp.pl Napisano 9 Sierpnia 2016 Share Napisano 9 Sierpnia 2016 Marek z Kuba i z IBG też bedziemy..... wezcie troche kasy będe z modelami. Pozdrawiam do zobaczenia.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drozdek Napisano 13 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 13 Sierpnia 2016 Ja polskiego też nic nie mam więc spokojnie. Tematyka wg upodobania A co do ilości to również nie ma górnej granicy (tzn więcej niż 10 lepiej nie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 13 Sierpnia 2016 Share Napisano 13 Sierpnia 2016 U mnie będzie polski Jak mam coś do odsprzedania to brać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luckyLUKE Napisano 13 Sierpnia 2016 Share Napisano 13 Sierpnia 2016 Ja się zgłoszę jako jury ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bandi50 Napisano 13 Sierpnia 2016 Share Napisano 13 Sierpnia 2016 Denatowcy przywiozą swoją wypalankę za Najlepszy Model w Barwach Polskich Do Zo Ba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drozdek Napisano 14 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 14 Sierpnia 2016 Miejsce na giełdę jest przygotowane więc zapraszamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luckyLUKE Napisano 14 Sierpnia 2016 Share Napisano 14 Sierpnia 2016 Miejsce na giełdę jest przygotowane więc zapraszamy! Super. Peeleny naszykowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 14 Sierpnia 2016 Share Napisano 14 Sierpnia 2016 Przyjeżdżam z wszystkimi 3 modelami i towarem na sprzedaż jutro rano. Jakiś preferencyjny parking będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 14 Sierpnia 2016 Share Napisano 14 Sierpnia 2016 Jestem w drodze do domu z Czech po blisko dwu tygodniowym pobycie, na warsztacie mam model który szykuję na wystawę w Łasku. Jednak mam nadzieję że dziś a raczej już jutro w godzinach nocnych dam radę zakończyć walkę I jutro pojawię sie z modelem w Gdynii. Z tego co widzę można modele rejestrować także jutro więc bedzie mi nie zmiernie miło dołączyć do braci modelarskiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
net_sailor Napisano 14 Sierpnia 2016 Share Napisano 14 Sierpnia 2016 A jest jakaś elektroniczna rejestracja, czy tylko na miejscu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drozdek Napisano 14 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 14 Sierpnia 2016 Rejestracja tylko na miejscu. W poniedziałek jeszcze możliwa w godzinach 9:00 - 10:00. Parking przy klubie MW niestety w poniedziałek zamknięty od 5:00 do 18:00 z powodu Święta Wojska Polskiego, ponieważ będą odbywały się jakieś pokazy sprzętu wojskowego. Ale staramy się załatwić aby była możliwość wjazdu tylko żeby rozładować modele. Lecz nie możemy tego niestety obiecać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kriston Napisano 15 Sierpnia 2016 Share Napisano 15 Sierpnia 2016 Ja również zajrzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tleli Napisano 15 Sierpnia 2016 Share Napisano 15 Sierpnia 2016 Gratulacje dla organizatorów za urządzenie fajnej imprezy, dla publiki ze frekwencję oraz dla wystawców za ciekawe modele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 15 Sierpnia 2016 Share Napisano 15 Sierpnia 2016 Przyłączam się do gratulacji musze przyznać że frekwencji mogłaby pozazdrościć nie jedna wystawa modelarska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 15 Sierpnia 2016 Super Moderator Share Napisano 15 Sierpnia 2016 Możecie wstawić zdjęcia z imprezy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drozdek Napisano 15 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 15 Sierpnia 2016 Serdecznie dziękujemy za obecność, przywiezione modele oraz za miłe słowa podsumowujące dzisiejszą wystawę. Zdjęcia pojawią się w tym wątku niebawem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 15 Sierpnia 2016 Share Napisano 15 Sierpnia 2016 Ja bardzo chętnie zobaczę diorama z Iraku I kartonowe okręty pełen szacunek dla osób sklejających te modele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luckyLUKE Napisano 15 Sierpnia 2016 Share Napisano 15 Sierpnia 2016 Dzięki za trud włożony w organzację. Byłem niestety tylko na chwilę (dzieci nie dały wrócić po raz drugi), ale dobrze było zobaczyć tyle dobrych prac - modele kartonowe były REWELACYJNE. Podacie wyniki glosowania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 15 Sierpnia 2016 Share Napisano 15 Sierpnia 2016 Było super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FLECZER Napisano 15 Sierpnia 2016 Share Napisano 15 Sierpnia 2016 Jak ja mogłem przegapić ten wątek Jedyna pociecha że pół dnia spędziłem dłubiąc w zaległościach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aureliusz76 Napisano 15 Sierpnia 2016 Share Napisano 15 Sierpnia 2016 Combat z Chełmży również przyłącza się do gratulacji dla organizatorów wystawy. Było naprawdę superzaście Miejsce idelane na taką wystawę, zwiedzających baaaaaardzo dużo. Na zewnątrz współczesny sprzęt wojskowy, piękna pogoda, morze, plaża i słońce. No i jeszcze Muzeum Marynarki Wojennej i ORP "Błyskawica" Dziękujemy za ekstra imprezę Pozdrawiam Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi