Super Moderator Reflect Napisano 2 Września 2016 Autor Super Moderator Share Napisano 2 Września 2016 Ankietę proszę wypełnić raz - każde kolejne wypełnienie będzie skutkowało unieważnieniem głosu. Jeśli ktoś wymyśli sobie, że zagłosuje kilka razy a system tego nie wykryje to jest w dużym błędzie. Ankiety są otwarte, bo jeśli miały by być zamknięte, system by wymuszał logowanie do google a tego nie możemy zrobić (wiele osób ma w innych domenach maile). pozdrawiam Admin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 2 Września 2016 Share Napisano 2 Września 2016 BTW: chyba można wielokrotnie wypełniać ankietę, bo otworzyłem ją ponownie i można wypełniać. Tak powinno być? Nawet jeśli, to dwa konta byś musiał mieć, lub więcej. Dwa razy oddanie głosów z tego samego nicku i e-maila raczej nie przejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 2 Września 2016 Share Napisano 2 Września 2016 Nie doszedłem drugi raz do końca, ale drugi raz rozpocząć ankietę jak najbardziej można. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 2 Września 2016 Share Napisano 2 Września 2016 Poszło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lauoli00 Napisano 2 Września 2016 Share Napisano 2 Września 2016 jestem po......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamman Napisano 2 Września 2016 Share Napisano 2 Września 2016 Uff... dotarłem do końca Nawet nie wiedziałem że aż tyle osób wzięło udział. Życzę szczęścia i wygranej wszystkim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ra12 Napisano 2 Września 2016 Share Napisano 2 Września 2016 Po ocenie... uff. Szacun i podziękowanie dla Reflecta za świetną organizację konkursu i dla sponsorów za nagrody (oj będą się zwycięzcy cieszyć, będą...) Gratki dla wszystkich za ukończenie świetnych modeli. Jest z czego czerpać... Kiedy next time? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eldiabllo Napisano 2 Września 2016 Share Napisano 2 Września 2016 no to i ja oddaje głosy. Powodzenia dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marwaw Napisano 2 Września 2016 Share Napisano 2 Września 2016 Ja już też po ocenie. Swoje prace pominąłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Melnikov Napisano 2 Września 2016 Share Napisano 2 Września 2016 Oceniam już ponad półtorej godziny, a dopiero jestem w połowie. Staram się przejrzeć każdy warsztat i galerię zanim oddam głos. I jak dotrwałem do swojego modelu to zauważyłem błąd w opisie. Nr mojego modelu to [034] i jest opis "„Letnie orzeźwienie” Diamond T 968 - Skala 1/72", a powinno być "Pz I Ausf A Tristar 1:35 "A lato było piękne..." [034]" Taki sam błąd w modelu nr [037]. Pozdrawiam Mel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 2 Września 2016 Share Napisano 2 Września 2016 już po... Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manto87 Napisano 2 Września 2016 Share Napisano 2 Września 2016 I did my job, congratulations to all the modelers!! Good luck to all of you my friends! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Melnikov Napisano 2 Września 2016 Share Napisano 2 Września 2016 Ankieta poszła. 4,5 godziny mi to zajęło ;P Mam nadzieję, że moje oceny były rzetelne ;) Pozdrawiam Mel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 2 Września 2016 Super Moderator Share Napisano 2 Września 2016 Ankieta poszła. 4,5 godziny mi to zajęło ;P Mam nadzieję, że moje oceny były rzetelne ;) Pozdrawiam Mel No to ogromny szacun.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Napisano 2 Września 2016 Share Napisano 2 Września 2016 (edytowane) Obowiązek odbyty Swoją drogą, czy kategorie specjalne są konieczne? Z czystym sumieniem olałem "Interpretację...", "Najlepszy model firmy XXX..." oraz "...do lat 15". Model się podobał, lub nie. Za to do głównych kategorii bym dołożył jedną, dość myślę, istotną. "Prezentacja Modelu w Galerii". To jest najważniejsze w konkursie: warsztat może być genialny, ale liczy się efekt końcowy. Jeśli "Galeria" leży, to najlepszy warsztat nie powinien ratować wyniku. Tak, jak na konkursach "na żywo". Ew. zdjąć wrażenie końcowe, bo to kwestia naprawdę subiektywna. W arkuszu więcej zdjęć (w tym z warsztatu) i trzy kategorie: klejenie, malowanie, przedstawienie. Ocena procentowa. Z tego średnia Edytowane 2 Września 2016 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 2 Września 2016 Share Napisano 2 Września 2016 W rzeczy samej, dużo masz racji. Podziwiam tych którzy przejrzeli wszystkie 79 warsztatów aby sprawiedliwie ocenić. Serio, podziwiam takie zaangażowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Napisano 2 Września 2016 Share Napisano 2 Września 2016 Mi to zajęło raptem 2 godziny, ale bez bicia przyznaję, że kilka razy kliknąłem "dalej"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 2 Września 2016 Share Napisano 2 Września 2016 Ja to żeby tylko kilka razy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Napisano 2 Września 2016 Share Napisano 2 Września 2016 (edytowane) Nom... Ze dwadzieścia razy o najmniej Nie mniej, kategorie specjalne tylko utrudniają i tak skomplikowany wybór... Mym skromnym zdaniem, 4 kryteria w działach by wystarczyły na wybór najlepszego modelu "w dziale XYZ", potem wśród tych GP, i tyla Edytowane 2 Września 2016 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 2 Września 2016 Super Moderator Share Napisano 2 Września 2016 Arkusz wypełniony, czekam na wyniki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 2 Września 2016 Autor Super Moderator Share Napisano 2 Września 2016 ...Nr mojego modelu to [034] i jest opis "„Letnie orzeźwienie” Diamond T 968 - Skala 1/72", a powinno być "Pz I Ausf A Tristar 1:35 "A lato było piękne..." [034]" Taki sam błąd w modelu nr [037].l Już poprawiłem - najmocniej przepraszam! pozdrawiam Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonathan Napisano 3 Września 2016 Share Napisano 3 Września 2016 Problem brakującej galerii został rozwiązany od teraz wszystkie modele kokursowe powinny być prawidłowo oznaczone- osoby, które nie głosowały na omyłkowo pominięty model - otrzymają stosowne PW z prośbą o oddanie brakującego głosu - bardzo przepraszam za komplikacje. Admin Nic takiego nie otrzymałem. A model moim zdaniem bardzo ciekawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kapitan1 Napisano 3 Września 2016 Share Napisano 3 Września 2016 Ja też nic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 3 Września 2016 Autor Super Moderator Share Napisano 3 Września 2016 Dopiero dostaniecie PW. Może dzis a może jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janisz Napisano 3 Września 2016 Share Napisano 3 Września 2016 Zagłosowałem i ja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi