bazylms Napisano 25 Października 2016 Share Napisano 25 Października 2016 Nie wiem jak ty to robisz, ale to malowanie już wygląda super nawet bez siuwaksów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Ciesielski Napisano 26 Października 2016 Share Napisano 26 Października 2016 Bardzo mi się podoba widać dobrą żywicę i świetnego modelarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gorlock Napisano 26 Października 2016 Share Napisano 26 Października 2016 Śliczne autko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bożo wpożo Napisano 10 Listopada 2016 Autor Share Napisano 10 Listopada 2016 Heloł . Pociurałem nieco ałtko , już jest z górki , zmontować wszystko w całość , przylepić zderzak , szoferke i domek do ramy , zrobić lampki z tyłu i zawiesić tablice rejestracyjne . Jakieś tam pierdoły jak lusterka i stopnie , żeby kierownik wlazł do szoferki . Trochę piktogramów : Finał tusz tusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 11 Listopada 2016 Share Napisano 11 Listopada 2016 Wygląda rewelacyjnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 11 Listopada 2016 Share Napisano 11 Listopada 2016 A jakie ma hypsterskie ogumienie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
axel1st Napisano 13 Listopada 2016 Share Napisano 13 Listopada 2016 Mam sentyment do tej ciężarówki. Super modelik! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 13 Listopada 2016 Share Napisano 13 Listopada 2016 Jakie to ładne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toled Napisano 13 Listopada 2016 Share Napisano 13 Listopada 2016 Jak robisz ślady po wycieraczkach na przedniej szybie? ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 13 Listopada 2016 Share Napisano 13 Listopada 2016 Jak robisz ślady po wycieraczkach na przedniej szybie? ;-) Używając cyrkla i linijki, mając dane długość ramienia, długość pióra wycieraczki i oś obrotu, wykreślasz pole na kawałku taśmy tamiya. Przyklejasz do szyby i pigmentujesz/brudzisz wokół. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bożo wpożo Napisano 14 Listopada 2016 Autor Share Napisano 14 Listopada 2016 No mniej więcej Marcin odpowiedział . Dodam jeszcze , że po naklejeniu taśmy na szybę , pryskam rorzędzonym bezbarwnym matem , żeby się potem kurzowy siuwaks trzymał . Dziękuję za komentarze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bożo wpożo Napisano 18 Listopada 2016 Autor Share Napisano 18 Listopada 2016 I kuniec , do galerii zapraszam : viewtopic.php?f=68&t=56107 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi