jrminiatures Napisano 8 Września 2016 Share Napisano 8 Września 2016 Witam. Prezentuje kolejną swoją pracę - tym razem Zvezdowski śmigłowiec Mi24 w skali 1:72. Do modelu wykonałem podstawkę - zapomniane lotnisko. Oglądajcie Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 8 Września 2016 Share Napisano 8 Września 2016 Super model, super podstawka, super zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonathan Napisano 8 Września 2016 Share Napisano 8 Września 2016 Bardzo fajny model Patrząc na obydwa twoje wiatraki jakie zaprezentowałeś widać że masz swój styl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 8 Września 2016 Share Napisano 8 Września 2016 Brawo! Podstawka jak i sam model wyszły bardzo realistycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 8 Września 2016 Share Napisano 8 Września 2016 Fajny helikopterek, choć bardziej tym razem podoba mi się podstawka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 8 Września 2016 Share Napisano 8 Września 2016 Chciałbym żeby mój tak wyglądał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 9 Września 2016 Share Napisano 9 Września 2016 Ależ fajnie wygląda z ta staromodną kabiną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jrminiatures Napisano 9 Września 2016 Autor Share Napisano 9 Września 2016 Dziękuję za komentarze - skoro podobają się podstawki mogę dać SBS-a jak je robię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonathan Napisano 9 Września 2016 Share Napisano 9 Września 2016 Czytasz w myślach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 9 Września 2016 Share Napisano 9 Września 2016 Co to jest SBS? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 9 Września 2016 Share Napisano 9 Września 2016 step by step Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jrminiatures Napisano 9 Września 2016 Autor Share Napisano 9 Września 2016 SBS dodałem w Dioramy/warsztat - zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin K. Napisano 9 Września 2016 Share Napisano 9 Września 2016 Ze wszystkich Twoich modeli śmigłowców których zdjęcia zamieściłeś ten wydaje mi się najciekawszy, podobnie jak Wessex. Moim zdaniem z dużym wyczuciem przeszczepiłeś malarskie nawyki z pancerki na lotnictwo. Wraz z równie udaną podstawką model tworzy że się tak wyrażę klimatyczną całość. Bardzo przyjemna w odbiorze praca. Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 9 Września 2016 Share Napisano 9 Września 2016 Tylko dlaczega ja tych zdjec nie widze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol J. Napisano 9 Września 2016 Share Napisano 9 Września 2016 No kurczę! Moja wizja Mi-24A! Dokładnie taką samą założyłem koncepcję. Przynajmniej już wiem jak będzie wyglądał. Super praca, gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 12 Września 2016 Share Napisano 12 Września 2016 Takie klimaty że można by się pokusić aby go przerobić na "porzuconego"... SBS dodałem w Dioramy/warsztat - zapraszam eh... szukam, szukam i nie mogę znaleźć.... to chyba syndrom poniedziałku Podrzucisz linka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 12 Września 2016 Share Napisano 12 Września 2016 Piękny model. Widzę, że nie tylko w pancernym dziale można podziwiać twoje prace. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
19robi88 Napisano 17 Września 2016 Share Napisano 17 Września 2016 Podstawka Ekstra wykonanie modelu tez super, sam model mi się nie podoba przez ta kabinę wole ta zaokrąglaną zdecydowanie ładniejsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dbariusz Napisano 18 Września 2016 Share Napisano 18 Września 2016 Super Ci te wiatraki wychodzą, jak oglądam twoje prace to nachodzi mnie ochota jakiegoś poskładać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jrminiatures Napisano 23 Września 2016 Autor Share Napisano 23 Września 2016 Dziękuje za komentarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi