wolfenstein Napisano 16 Września 2016 Share Napisano 16 Września 2016 Witam. Jest to model. Zrobiłem kilka zmian.Najbardziej-silnika i kabiny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 16 Września 2016 Share Napisano 16 Września 2016 Ładny, bardzo ładny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4791 Napisano 17 Września 2016 Share Napisano 17 Września 2016 super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 17 Września 2016 Share Napisano 17 Września 2016 Ładna, czysta robota. No i polski samolot, a modelarz chyba z Bułgarii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano 17 Września 2016 Share Napisano 17 Września 2016 Bardzo starannie wykonany model, gratulacje! Problem jest tylko, że zestaw jest bardzo stary i niestety słaby, ale jeśli chcesz jeszcze kiedyś zbudować model P.7a podobny do oryginału, to wkrótce będziesz miał okazję http://www.armahobby.pl/pzl-p-7a-deluxe-set-1-72.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolfenstein Napisano 18 Września 2016 Autor Share Napisano 18 Września 2016 Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jpl Napisano 25 Września 2016 Share Napisano 25 Września 2016 Bardzo ładny. Wycisnąłeś z tego zestawu, ile się da. A nawet więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radoslaw6363 Napisano 25 Września 2016 Share Napisano 25 Września 2016 Podoba mi się . Ja teraz robię Bułgarski P-24 ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolfenstein Napisano 1 Października 2016 Autor Share Napisano 1 Października 2016 Wielkie dzięki! Ja również rozpoczął jeden. Gotowe do malowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sobiemir Napisano 14 Października 2016 Share Napisano 14 Października 2016 Świetna robota kolego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolfenstein Napisano 17 Października 2016 Autor Share Napisano 17 Października 2016 Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 17 Października 2016 Share Napisano 17 Października 2016 Wyciągnąłeś z tego nie najlepszego zestawu naprawdę wiele. Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
19robi88 Napisano 17 Października 2016 Share Napisano 17 Października 2016 I pomyśleć ze to masterCraft naprawdę piękny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 18 Października 2016 Share Napisano 18 Października 2016 Bardzo ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 18 Października 2016 Share Napisano 18 Października 2016 dolacze sie do gratulacji - pierwsza klasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol Napisano 20 Października 2016 Share Napisano 20 Października 2016 Naprawdę spoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolfenstein Napisano 20 Października 2016 Autor Share Napisano 20 Października 2016 Dzięki przyjaciele! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leta Napisano 22 Października 2016 Share Napisano 22 Października 2016 Wykonanie bardzo ładne tylko po co te linie takie czarne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 24 Października 2016 Share Napisano 24 Października 2016 LInie sa ok wedlug mnie Porownaj model P-11 z Azura pokazany chyba w Super modelu ( 2015?) Jak zobaczylem, to myslalem ze sie przewroce Pokazano, jak nie nalezy robic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leta Napisano 24 Października 2016 Share Napisano 24 Października 2016 Wiem że to sprawa indywidualna ale takie linie przypominają mi trochę kolorowankę dla dzieci, ładnie pokolorowana ale linie zbyt widoczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolfenstein Napisano 24 Października 2016 Autor Share Napisano 24 Października 2016 Cześć! Linie zrobił to z ciemnobrązowego-AK Interactive 012 Streaking Grime.Tak, wyglądają bardzo czarny. Nie mam jaśniejszy kolor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi