jrminiatures Napisano 16 Listopada 2016 Share Napisano 16 Listopada 2016 Witam. Chciałem zaprezentować ukończony projekt myśliwca F-16 Block 60 starszej produkcji Hasegawy. Model zrobiony rekreacyjnie prosto z pudła - wzbogaciłem jedynie powierzchnie nitowaniem. Nie brudziłem żeby nie robić na jedno kopyto Model jak dla mnie przeciętnej jakości. Dużo dołków po wypychaczach, cała masa szpachli itp. Wyszło jak widać. Malowany w/g szablony producenta w UAE Po Migu 21 od Eduarda byłem zirytowany jakością tego modelu. Nie obyło się bez baboli:) Oglądajcie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 16 Listopada 2016 Share Napisano 16 Listopada 2016 Bardzo miły dla oka model, malowanie bardzo mi się podoba. Brakuje nieco mocniejszego cieniowania i efektów eksploatacyjnych, no ale skoro miało nie być... Wydaje mi się tylko że fotele w kabinie są jakieś takie, bo ja wiem, płaskie, ale może tylko mi się wydaje. EDIT: jeszcze pytanie o stojaczek - co to i skąd to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 16 Listopada 2016 Share Napisano 16 Listopada 2016 Ładny i estetyczny, choć by nie zaszkodziło, gdybyś poświęcił mu trochę więcej czasu i poprawił trochę zestaw Choć coś mi się wydaje, że to nie twoja droga ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 16 Listopada 2016 Share Napisano 16 Listopada 2016 Mnie podoba się tak jak jest. Lubię modele spójne w których nic bym nie zmienił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 16 Listopada 2016 Share Napisano 16 Listopada 2016 Dla mnie bomba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seven up Napisano 16 Listopada 2016 Share Napisano 16 Listopada 2016 Ładna 16-tka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 16 Listopada 2016 Share Napisano 16 Listopada 2016 Czyścioch, ale fajny Fajne malowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
19robi88 Napisano 16 Listopada 2016 Share Napisano 16 Listopada 2016 dla mnie ekstra wyszedł ,kurde masz tempo z tymi modelami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukass Napisano 16 Listopada 2016 Share Napisano 16 Listopada 2016 Uwielbiam ten samolot, a w Twoim wykonaniu bardzo mi się podoba...przepiękne malowanie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jrminiatures Napisano 17 Listopada 2016 Autor Share Napisano 17 Listopada 2016 Dziękuję za opinie. Odnośnie stojaczka to mój autorski wynalazek - narysowałem sobie kształt - zleciłem wycięcie kilku sztuk w kilku rozmiarach w 3 mm plexy - i skleiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 17 Listopada 2016 Share Napisano 17 Listopada 2016 Świetnie pomalowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nużek Napisano 19 Listopada 2016 Share Napisano 19 Listopada 2016 Jak na model prosto "z pudła" wygląda bardzo dobrze. Podoba mi się malowanie, kolorystyka, jakość wykonania mimo kiepskiej jakości samego zestawu. Fajnie wyszedł ci "wydech". Czyściutko sklejone i wykończone. Jedynie fotele są ubogie no ale to przecież model "z pudła". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nivellen Napisano 26 Listopada 2016 Share Napisano 26 Listopada 2016 Wygląda świetnie! (To mój pierwszy postna forum, więc cześc wszystkim!) Tapatalkiem słane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
avemark Napisano 28 Listopada 2016 Share Napisano 28 Listopada 2016 Bardzo fajne malowanie ,podstawka super. Brak pilotów, samolot w locie wygląda nienaturalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 29 Listopada 2016 Share Napisano 29 Listopada 2016 Super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi