slee Napisano 17 Listopada 2016 Share Napisano 17 Listopada 2016 Witam Chcialbym dzisiaj zaprezentowac moj najnowszy ulepek - MiG-21PFM nr 5015 "Sao Do" Lotnictwa Polnocnego Wietnamu. Istnieja trzy dosc slabej jakosci zdjecia tego egzemplaza, wiec malowanie jest tylko moja interpretacja. Model prosto z pudla, no prawie, bo dodalem zywiczne krzeslo Airesa. Malowany jak zwykle Gunze C i metalizerami AK. Oczywiscie nie byl bym soba, jakbym czegos nie zgubil, tym razem trafilo na jedno z lusterek ;) Moze kiedys sie odnajdzie i powroci na swoje miejsce. Zapraszam do galerii: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tompac Napisano 17 Listopada 2016 Share Napisano 17 Listopada 2016 W końcu cos w miarę realnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 17 Listopada 2016 Share Napisano 17 Listopada 2016 Bardzo ładny MiG. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imt Napisano 17 Listopada 2016 Share Napisano 17 Listopada 2016 super! Ster kierunku jednak srebrno-zielony. Fajnie wygląda. Nadaje ciekawy akcent. Gratuluję ciekawego i dobrze wykonanego modelu. ps. Moja interpretacja jest nieco inna (ster kierunku), ale to nie mój model . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 17 Listopada 2016 Share Napisano 17 Listopada 2016 Uporałeś się, widzę, z dochodzeniem co do malowania. Ciekawy ten Twój wietnamczyk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 18 Listopada 2016 Share Napisano 18 Listopada 2016 Dla mnie bajeczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nużek Napisano 19 Listopada 2016 Share Napisano 19 Listopada 2016 Bardzo ładny, czysty. Powierzchnie metaliczne ja żywe, w mojej opinii. Plus za ciekawy wzór malowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slee Napisano 19 Listopada 2016 Autor Share Napisano 19 Listopada 2016 Dzieki za pozytywne komentaze, przyznam ze korcilo mnie zeby zrobic go calego w kolorze aluminium a nr boczny zrobic od masek. Ale chec przetestowania nowej dyszy 0,15 zwyciezyla, i teraz troche zaluje. Ster kierunku jak widac zrobilem srebrno zielony, przekonalo mnie do tego ostatnie znalezione przeze mnie zdjecie (jest w temacie MiG-21 w 1:1). Brudzenie jest ale robilem to bardzo delikatnie, tak samo preshading na gornych powierzchniach, na zywo jest ledwo widoczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imt Napisano 19 Listopada 2016 Share Napisano 19 Listopada 2016 po kolejnym oglądnięciu tych fotek (nie jednokrotnym) przyznaję, że miałeś rację. Ster powinien być srebrny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu83 Napisano 20 Listopada 2016 Share Napisano 20 Listopada 2016 Piękny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
joles Napisano 21 Listopada 2016 Share Napisano 21 Listopada 2016 W końcu jakiś budzący emocje MIG. Super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smialus Napisano 21 Listopada 2016 Share Napisano 21 Listopada 2016 Rewelacja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 21 Listopada 2016 Share Napisano 21 Listopada 2016 Świetny, szczególnie podoba mi się metaliczna powłoka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi