Mikele Napisano 3 Lutego 2017 Share Napisano 3 Lutego 2017 Jak robiłeś te obicia? Jakościowo odstaje to od całej scenki. Nie chcę gadać, że psuje efekt, ale "równa w dół". Próbowałeś używać płynów z AK czy Miga? Proste w użyciu, a efekt wiarygodny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonathan Napisano 3 Lutego 2017 Share Napisano 3 Lutego 2017 Szkoda że dopiero dopatrzyłem sie tego warsztatu. Zajebista robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 3 Lutego 2017 Super Moderator Share Napisano 3 Lutego 2017 @kubisz wina zdjęć? Mam nadzieję bo ta marchewka hmm taka mało marchewkowa... i z zielonym też no bardziej taki w kolor "groszku" bym dał wszak "świeże"... Patrzam dalej ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 3 Lutego 2017 Autor Share Napisano 3 Lutego 2017 Mikele obicia robione właśnie z płynem AK, tym po prawej (AK088). Osiągnąłem efekt taki, jaki chciałem, robiąc to po raz pierwszy. Zdjęcie splaszczyło wygląd całości, metal drzwi pod zdrapaniami nie jest tak jednolity, jest lekki połysk i troszkę rdzy. Oczywiście na pewno można było to zrobić lepiej, ale mnie zadowala, a ewentualne poprawki mogłyby pogorszy sprawę. Greif wina zdjęć. Na żywo jest bardziej zielono i marchewkowo. Nie wiem, czy bym Cię przekonał do tego, ale tu znów nie chcę psuć efektu, który mi się podoba. Dzięki wszystkim za opinie Zajebiste to na pewno nie jest, ale staram się w miarę skromnych możliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 3 Lutego 2017 Share Napisano 3 Lutego 2017 Zajebiste to na pewno nie jest Jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 3 Lutego 2017 Share Napisano 3 Lutego 2017 Zajebiste to na pewno nie jest Jest Potwierdzam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 3 Lutego 2017 Super Moderator Share Napisano 3 Lutego 2017 @kubisz nie marudaj tylko dawaj dalej :P jak mówisz że "marchewkowo" i "zielono" jest to ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 3 Lutego 2017 Autor Share Napisano 3 Lutego 2017 No to jadę dalej, dzięki za doping Aha, gdyby kogoś interesowało - liście palmy i ten mały habaź w doniczce to takie coś: Fajna rzecz, laserowo cięty obustronnie barwiony papier, wygląda bardzo naturalnie, łatwo się układa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonathan Napisano 3 Lutego 2017 Share Napisano 3 Lutego 2017 Jakie na razie koszty całej podstawki? ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 3 Lutego 2017 Share Napisano 3 Lutego 2017 Jakie na razie koszty całej podstawki? ;] Dżentelmeni nie rozmawiają o pieniądzach ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 3 Lutego 2017 Autor Share Napisano 3 Lutego 2017 Jakie na razie koszty całej podstawki? ;] A co, jeśli zajrzy tu moja żona? Chcesz zabić ją, czy mnie jej rękoma? A poza tym Dżentelmeni nie rozmawiają o pieniądzach ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonathan Napisano 3 Lutego 2017 Share Napisano 3 Lutego 2017 Oj tam oj tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kret69 Napisano 3 Lutego 2017 Share Napisano 3 Lutego 2017 Jakie na razie koszty całej podstawki? ;] A co, jeśli zajrzy tu moja żona? Chcesz zabić ją, czy mnie jej rękoma? A poza tym Dżentelmeni nie rozmawiają o pieniądzach ;) Bardzo rozsądnie. widać, że Kolega szkolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 3 Lutego 2017 Share Napisano 3 Lutego 2017 Te liście wycinane laserowo gdzie kupiłeś i w jakiej cenie? W przyszłości będę musiał rozważyć ich kupna do dioramy tropikalnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 3 Lutego 2017 Autor Share Napisano 3 Lutego 2017 Lucky Model: http://www.luckymodel.com/scale.aspx?item_no=JW-PPA1025 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
author21 Napisano 10 Lutego 2017 Share Napisano 10 Lutego 2017 Tylko te warzywa, można kilka dolepić . Nie widziałem araba, co by tak układał warzywa od linijki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 10 Lutego 2017 Autor Share Napisano 10 Lutego 2017 To mało widziałeś: http://www.jordantimes.com/sites/default/files/styles/news_inner/public/3Vegetables.jpg?itok=DfwLFzV1 http://media3.s-nbcnews.com/j/newscms/2014_28/554556/140709-iraq-mosul-market-1130a_1872499e2343c334d5c247ff9ba7aa27.nbcnews-fp-1200-800.jpg https://thumbs.dreamstime.com/z/precisely-arranged-piles-tomatoes-cucumbers-lemons-peppers-front-grocers-bazaar-market-iraq-middle-east-34421637.jpg http://l7.alamy.com/zooms/61d12dad85de4a3db58924b032fe9f60/street-vendor-in-sulaymaniyah-northern-iraq-fkch02.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 10 Lutego 2017 Share Napisano 10 Lutego 2017 Fuck, nigdy u siebie na bazarze nie widziałem takiego porządku i tak równo poukładanych warzyw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 11 Lutego 2017 Autor Share Napisano 11 Lutego 2017 Kupa śmieci: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 11 Lutego 2017 Share Napisano 11 Lutego 2017 Super te "rubbish" wyglądają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 12 Lutego 2017 Autor Share Napisano 12 Lutego 2017 Super te "rubbish" wyglądają. Dzięki, choć to właściwie zasługa Plus Model - bardzo elegancko są te śmieci odlane Drzwi do sklepu: Pompa gotowa, a zbiornik/podgrzewacz na wodę się robi: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 12 Lutego 2017 Share Napisano 12 Lutego 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KW-2 Napisano 12 Lutego 2017 Share Napisano 12 Lutego 2017 Superowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 14 Lutego 2017 Autor Share Napisano 14 Lutego 2017 Dzięki Stan na dziś. Różne elementy w różnych stadiach rozwoju, więc to i owo może wyglądać dziwnie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 14 Lutego 2017 Share Napisano 14 Lutego 2017 na daną chwilę wszystko wygląda bardzo dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi