kubisz Napisano 23 Grudnia 2016 Share Napisano 23 Grudnia 2016 To tak jak wyszukania przyprawa podkreśla smak wykwintnej potrawy, tak podstawka podkreśliła jakość tego znakomitego modelu. Brawo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 23 Grudnia 2016 Share Napisano 23 Grudnia 2016 Uaz suchy- bruk mokry. Nie komponuje ze sobą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 23 Grudnia 2016 Autor Super Moderator Share Napisano 23 Grudnia 2016 Uaz suchy- bruk mokry. Nie komponuje ze sobą. Przed chwilą stał w garażu. Bruk na podstawce nie jest mokry, nigdzie o mokrym bruku nie ma mowy. Na bruk nałożyłem lakier matowy, lecz chyba go za mało wymieszałem i dla tego się lekko świeci. Przy najbliższej okazji nałożę mat jeszcze raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 23 Grudnia 2016 Share Napisano 23 Grudnia 2016 Uaz suchy- bruk mokry. Nie komponuje ze sobą. Przed chwilą stał w garażu. Bruk na podstawce nie jest mokry, nigdzie o mokrym bruku nie ma mowy. Na bruk nałożyłem lakier matowy, lecz chyba go za mało wymieszałem i dla tego się lekko świeci. Ja tylko piszę co widzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 23 Grudnia 2016 Autor Super Moderator Share Napisano 23 Grudnia 2016 Ja tylko piszę co widzę. Dzięki za uwagę, jak pisałem poprawię ją przy najbliższej okazji. Oprócz oglądania, należy też troszkę poczytać, prześledzić wątek, ponieważ wszystko było wytłumaczone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hammett Napisano 24 Grudnia 2016 Share Napisano 24 Grudnia 2016 Samochodziaż że mnie żaden, ale model bardzo mi się podoba. Po prostu klasa. Razem z podstawką bardzo dobrze się prezentuje. Taka jedna nieśmiała propozycja, skoro 13 grudnia, to może by lekko sypnąć śniegiem, trochę zamrozić podstawkę itp. Dało by to niesamowity klimat ,(nie żeby teraz było źle, bo całość jest wręcz genialna). Jeszcze raz gratuluję tej Perełki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 24 Grudnia 2016 Share Napisano 24 Grudnia 2016 Ja tylko piszę co widzę. Dzięki za uwagę, jak pisałem poprawię ją przy najbliższej okazji. Oprócz oglądania, należy też troszkę poczytać, prześledzić wątek, ponieważ wszystko było wytłumaczone Czytam i śledzę na bieżąco bo podoba mi się Twoja praca. Uwagę j.w. zgłosiłem bo w warunkach rzeczywistych wyglądałoby to moim zdaniem trochę inaczej. Podoba mi się za to bardzo Twoja otwartość na sugestie i podpowiedzi innych. Świetnie to wykorzystujesz a model tylko zyskuje. Dla mnie mistrzostwo świata! Wszystkiego dobrego na Święta! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 24 Grudnia 2016 Autor Super Moderator Share Napisano 24 Grudnia 2016 Czytam i śledzę na bieżąco bo podoba mi się Twoja praca.Uwagę j.w. zgłosiłem bo w warunkach rzeczywistych wyglądałoby to moim zdaniem trochę inaczej. Podoba mi się za to bardzo Twoja otwartość na sugestie i podpowiedzi innych. Świetnie to wykorzystujesz a model tylko zyskuje. Dla mnie mistrzostwo świata! Wszystkiego dobrego na Święta! Z tym pół matowym brukiem, to mój błąd, ponieważ nie wiem co się stało z tym lakierem matowym. Myślę, że za słabo go wymieszałem, gdyż na dnie słoiczka zrobił się "gumowy" osad. A twoje rady, jak również rady i uwagi innych, bardzo cenne, ponieważ w żadnym poradniku ich nie znajdę, a zastosowanie ich wprowadza wiele pozytywnych zmian w wyglądzie modelu. A wracając do twojej sugestii o mokrym bruku, to wolę go zmatowić "wysuszyć", ponieważ za cienki ze mnie amator, na zrobienie "mokrej" powłoki na modelu. Dziękuję i wzajemnie Wesołych świąt. Taka jedna nieśmiała propozycja, skoro 13 grudnia, to może by lekko sypnąć śniegiem, trochę zamrozić podstawkę itp. Dało by to niesamowity klimat Hammett fajna propozycja, ale jeszcze nie na moje umiejętności A wzorowałem się w jakimś procencie podkreślę, w jakimś procencie, na tym zdjęciu poniżej i przyjąłem, że jest ono wykonane w stanie wojennym. Może nie jak napisałem 13.12.1981r., być może później, ale to nie ważne. Jak widać jest zimno, ale nie ma śniegu. Zdjęcie z internetu Ale nie martw się, po następnym modelu mam już w głowie pomysł na model z podstawką. Będzie też z okresu stanu wojennego podczas pacyfikacji "Kopalni Wujek" i tam mam zamiar zrobić śnieg. Dziękuję Panowie za Bardzo cenne uwagi i Cieszę się że model choć trochę wam się podoba. W sumie to dzięki waszej pomocy, udało się go ukończyć. Z okazji Świąt życzę wam wszystkiego dobrego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 24 Grudnia 2016 Share Napisano 24 Grudnia 2016 UAZ bomba! Taka jedna nieśmiała propozycja, skoro 13 grudnia, to może by lekko sypnąć śniegiem, trochę zamrozić podstawkę itp. Dało by to niesamowity klimat Hammett fajna propozycja, ale jeszcze nie na moje umiejętności Wbrew pozorom nie jest to czarna magia. Kiedyś też się odważyłem i zrobiłem taką próbną winietkę, która miała być wprawką do większego projektu (pozostał w planach... może kiedyś...). Chwila zabawy z sodą oczyszczoną: Pojazd to złom - oglądacie na własną odpowiedzialność Niektórzy z czymś mieszają,chyba z wikolem, więc musiałbyś otwarcie zapytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 28 Grudnia 2016 Share Napisano 28 Grudnia 2016 Piękny UAZ, jak żywy. Powróciły wspomnienia, jak za szczenięcych lat z ojcem takim zielonym uazem jeździłem, tyle że kolejowym a nie milicyjnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grymson Napisano 29 Grudnia 2016 Share Napisano 29 Grudnia 2016 Jawkers ja Ci polecę do robienia śniegu mielony marmur. Na alle... woreczek kosztuje bodajże dyszkę a taki plus że (podobno) soda żółknie a marmur niet ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 29 Grudnia 2016 Autor Super Moderator Share Napisano 29 Grudnia 2016 Witam. Piękny UAZ, jak żywy.Powróciły wspomnienia, jak za szczenięcych lat z ojcem takim zielonym uazem jeździłem, tyle że kolejowym a nie milicyjnym. Dzięki Cieszę się że moja praca, powoduje u Ciebie powrót wspomnień Jawkers ja Ci polecę do robienia śniegu mielony marmur. Na alle... woreczek kosztuje bodajże dyszkę a taki plus że (podobno) soda żółknie a marmur niet ;) Dzięki za radę Jak będę budował to na pewno spróbuję tego mielonego marmuru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 8 Stycznia 2017 Share Napisano 8 Stycznia 2017 już wielokrotnie zachwalałem podziwiam również Twoją szeroką tematykę no i gratuluję fotki admina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
19robi88 Napisano 9 Stycznia 2017 Share Napisano 9 Stycznia 2017 Nie moja tematyka ale jaka by nie była model mistrzostwo świata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 9 Stycznia 2017 Autor Super Moderator Share Napisano 9 Stycznia 2017 Dziękuję bardzo Panowie. Próbuję wszystkiego po trochu, by odnaleźć swoje miejsce. I jak narazie, to pancerka najbardziej mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 12 Czerwca 2022 Autor Super Moderator Share Napisano 12 Czerwca 2022 Witam. Dzisiaj, taka jedna z dwóch miłych niespodzianek mi się przytrafiła. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawek_26869 Napisano 12 Czerwca 2022 Share Napisano 12 Czerwca 2022 Gratulacje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 1 Lipca 2022 Share Napisano 1 Lipca 2022 Gratulacje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 1 Lipca 2022 Autor Super Moderator Share Napisano 1 Lipca 2022 Dziękuję Panowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 10 Lipca 2022 Share Napisano 10 Lipca 2022 Bardzo klimatyczna i staranna praca. Czy ustrojstwo na pace to wyrzutnia petard/granatów z gazem? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 10 Lipca 2022 Autor Super Moderator Share Napisano 10 Lipca 2022 Dziękuję. 27 minut temu, zaruk napisał: Czy ustrojstwo na pace to wyrzutnia petard/granatów z gazem? Tak, jest to wyrzutnia granatów WŁ-1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin70 Napisano 21 Lipca 2022 Share Napisano 21 Lipca 2022 JEST piękny. Może za dużo kurzu na kolach ( pojazdy przed wyjazdem musiały być umyte) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 8 Sierpnia 2022 Share Napisano 8 Sierpnia 2022 W dniu 10.07.2022 o 19:10, jawkers napisał: Dziękuję. Tak, jest to wyrzutnia granatów WŁ-1 Jeśli już to UGŁ- 1. Uniwersalny Granat Łzawiący Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 13 Sierpnia 2022 Autor Super Moderator Share Napisano 13 Sierpnia 2022 W dniu 8.08.2022 o 16:20, imek46 napisał: Jeśli już to UGŁ- 1. Uniwersalny Granat Łzawiący Kolego to jest wyrzutnia granatów łzawiących WŁ-1 a nie UGŁ-1, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 13 Sierpnia 2022 Share Napisano 13 Sierpnia 2022 wyrzutnia WŁ-1 granatów UGŁ-1 ? Wszyscy zadowoleni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi