laskonogi Napisano 26 Kwietnia 2017 Share Napisano 26 Kwietnia 2017 nono ekstra bomba !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 29 Kwietnia 2017 Autor Share Napisano 29 Kwietnia 2017 (edytowane) Dzięki. Nie sadziłem że będę się z nimi pier...ił cały tydzień, no ale cóż , nie zna życia kto nie robił w marynarce Całe szczęście że wszystkiewgo innego jest juz tylko po dwa. Biedny pułkownik musiał się ograniczyć do lania nahajem, jakby cały tydzień grzał z Nagana, to sam musiałby zapier..... Heil Mussolini Edytowane 5 Lipca 2017 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doody Napisano 30 Kwietnia 2017 Share Napisano 30 Kwietnia 2017 Super wyszły maleństwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 30 Kwietnia 2017 Share Napisano 30 Kwietnia 2017 Men, ale to małe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 30 Kwietnia 2017 Autor Share Napisano 30 Kwietnia 2017 Te sOM największe ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 2 Maja 2017 Autor Share Napisano 2 Maja 2017 (edytowane) A świastak siedzi i zawija je w te sreberka.... Edytowane 5 Lipca 2017 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 2 Maja 2017 Share Napisano 2 Maja 2017 A świastak siedzi i zawija je w te sreberka.... To go już wypuścili? Bo sreberka ponoć były z przemytu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 3 Maja 2017 Share Napisano 3 Maja 2017 Cacuszka. Na szczęście dużo chyba tego nie masz. Zdaje się że jeszcze pięć ci zostało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 3 Maja 2017 Autor Share Napisano 3 Maja 2017 6, dwie podwójne 37 innego typu, dwie podwójne 20 się robią, i dwa flakvierlingi. Idzie to juz teraz jakoś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 3 Maja 2017 Autor Share Napisano 3 Maja 2017 (edytowane) Wspomniane wyżej zwilingi, tak dla odmiany WIELKIE JOŁ Edytowane 5 Lipca 2017 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacocapone Napisano 4 Maja 2017 Share Napisano 4 Maja 2017 Ale to małe świetnie idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 4 Maja 2017 Share Napisano 4 Maja 2017 Jak nie lubię cieniowania, tak muszę przyznać, że cieniowanie w Twoim wykonaniu ma sens.To pewnie dla tego, że to mały i skomplikowany obiekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 4 Maja 2017 Autor Share Napisano 4 Maja 2017 A dzięki, wiesz bez tego to on jest płaski i smutny jak dupa węża, w skali prawdziwe światło nie zrobi takich cieniów i rozjaśnień jak robi to na prawdziwym obiekcie. Więc pomimo tego że "na prawdziwym" tego nie ma, to wygląda realniej z niz bez Jak wan gog malował wazon to też go cieniował, żeby nie był płaski, a oryginał też przeca był w jednolitym kolorze nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cazador Napisano 7 Maja 2017 Share Napisano 7 Maja 2017 Piknie mości Panie, patrzam sobie z nie ukrywaną przyjemnością na ten warsztacik i nie ukrywam pod wpływem tej relacji coś mnie ostatnio ciągnie w stronę "pływadełek". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 7 Maja 2017 Share Napisano 7 Maja 2017 Mnie już wyciągnęło. I to właśnie przez Gałę. Tak mnie omotał pajęczyną matactwa iż ten zaplanowany spisek zakończył się zakupem jednego pływadła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Napisano 7 Maja 2017 Share Napisano 7 Maja 2017 Jakiego? Pochwal się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 7 Maja 2017 Share Napisano 7 Maja 2017 Dreadnought 1907 od Trumpka - dałem info w zakupach. Gała mnie ciśnie żeby go w tym roku zacząć, i szczerze to bardzo dobrze mu idzie. Tak więc chyba się tu niedługo pokażę z moim pierwszym pływadłem. Ale już nie śmiecę, bo się zaraz bojcy Pułkownika Mitrofanowa zlecą i porządek że mną zrobią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 7 Maja 2017 Autor Share Napisano 7 Maja 2017 (edytowane) Nooo Forest, Ty już wiesz.... a Ty Krzysiu to się bierz do frędzli w Szermanie, co byś się mógł zabrać za tego Dreda.... Bo inaczej : Edytowane 5 Lipca 2017 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 7 Maja 2017 Share Napisano 7 Maja 2017 Sir, yes Sir. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Napisano 7 Maja 2017 Share Napisano 7 Maja 2017 Nooo Forest, Ty już wiesz.... No wiem, wiem... Pogadaj z tym swoim Pułkownikiem, może On pomoże mi znaleźć ze dwa dni wolnego w 14-sto dniowym tygodniu pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taltos1 Napisano 8 Maja 2017 Share Napisano 8 Maja 2017 No wiem, wiem... Pogadaj z tym swoim Pułkownikiem, może On pomoże mi znaleźć ze dwa dni wolnego w 14-sto dniowym tygodniu pracy No ale obiecywałeś, że w majówkę będziesz działał... Obiecuję, że przy okazji majówki coś podłubię Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Napisano 8 Maja 2017 Share Napisano 8 Maja 2017 Wiem, ale pięć dni wolnego zamieniło się w pięć dni pracy... Na szczęście, szykuje mi się przynajmniej częściowo wolny weekend (tak do południa ), więc coś dłubnę... Pagoda za mną chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 8 Maja 2017 Autor Share Napisano 8 Maja 2017 (edytowane) Forest jesteś miSZCZem obiecywania złotych gór No i nie da się już dłużej odwlekać natarcia na te Veteranowe Flakvierlingi Ostatnie 37 emki, nie powiem, przetestowały moją cierpliwość Darz Bór Edytowane 5 Lipca 2017 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Napisano 8 Maja 2017 Share Napisano 8 Maja 2017 No, Panocku, zacnie I wiem, staram się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 8 Maja 2017 Share Napisano 8 Maja 2017 Działka super. No to skończył się dzień dziecka. Przy tych flakach to ci się pewno słownik języka brzydkiego poszerzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi