KW-2 Napisano 9 Maja 2017 Share Napisano 9 Maja 2017 Super Ci to idzie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 13 Maja 2017 Autor Share Napisano 13 Maja 2017 (edytowane) No i ostatnie lufy w tym naziolskim szmelcuchu, Flakvierlingi. Spędzały mi sen z powiek odkąd otworzyłem pudełko z nimi No ale dałem radę, z bańki No i jedno z przymiarem Edytowane 5 Lipca 2017 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 14 Maja 2017 Share Napisano 14 Maja 2017 Zegarmistrz się znalazł. Ja bym to ledwo widział, a co dopiero robił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 14 Maja 2017 Autor Share Napisano 14 Maja 2017 a myślisz że ja widzę? Bez mojej wielkiej lampy z lupą 5 dioptrii, to bym mógł sobie nagwizdać co najwyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taltos1 Napisano 14 Maja 2017 Share Napisano 14 Maja 2017 Panowie, a co powiecie na skalę 1/1000, modele robione od podstaw... http://www.oxocorporation.eu/war/index.php?option=com_content&task=view&id=199&Itemid=86 Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doody Napisano 15 Maja 2017 Share Napisano 15 Maja 2017 Proszę przekazać życzenia imieninowe dla Pani Zofiji zdrowia i cierpliwości..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 15 Maja 2017 Autor Share Napisano 15 Maja 2017 Się zrobi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
A51 Napisano 21 Maja 2017 Share Napisano 21 Maja 2017 Podziwiam Twoja precyzje, robisz kapitalne modele i ten tez jest na dobrej drodze do super kolekcji. Obserwuje Twoja prace, bo ja podchodze do tego modelu tylko w wiekszych gabarytach. Mam nadzieje, ze chociaz w drobnym stopniu uda mi sie to zrobic tak jak Ty to wykonujesz. Trzymam kciuki za dalsze postepy przy bardzo fajnym modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 22 Maja 2017 Autor Share Napisano 22 Maja 2017 A podziękował za ciepłe słowo ( nie koniecznie kaloryfer ), podziękował. Walczę z masztem i innym śmieciem, ale chyba nie bedę Was już zamęczął fotkami, jak przy tych działkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 22 Maja 2017 Share Napisano 22 Maja 2017 Nie no fotki daj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 22 Maja 2017 Share Napisano 22 Maja 2017 Walczę z masztem i innym śmieciem, ale chyba nie bedę Was już zamęczął fotkami, jak przy tych działkach Pułkownik się upił albo na urlopie? Fotki mają być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 22 Maja 2017 Autor Share Napisano 22 Maja 2017 (edytowane) No jak tak mówicie to macie, Ciapek doglądał nizistÓFF przy struganiu patyka, a w tym czasie Puownik fraternizował się z Tow. PoczmiSZCZem ( nb. twarz tego człowieka bije na łeb wszystkie wizerunki Św. MIkołaja razem wzięte. Muszę mu kupić flaszkę na święta ) Ciapek zwojował tyle: ...a Pułkownik tyle Tak więc moja kolekcja pre-drednotów w tej chwili prezentuje się tak: ... coraz mniej mi sie chce nawet patrzec na ten naziolski szmelc Z leśnym... POSZTRAFIAM FFSZYSTKICH POLAKUFFF Edytowane 5 Lipca 2017 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 22 Maja 2017 Share Napisano 22 Maja 2017 Maszcik elegancik. To kończ go szybko a wtedy my se popaCZymy w galerii a tobie jakiegoś Dreada zaczniesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zibi85mig Napisano 23 Maja 2017 Share Napisano 23 Maja 2017 Kolekcyjka prima sort, podobnie zresztą jak cieniowanie modelu i robota z blaszkami. Po tych "flaczkach" to już tylko brać się za 1/700 ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 23 Maja 2017 Autor Share Napisano 23 Maja 2017 Eee 700 to nie dla mnie, za małe to. Kończą mi się powoli elementy więc niedługo stary chińczyk znowu będzie szczał podkładem Ten Danton to przynajmniej rozmiarowo ( no i napędowo oczywiście ) jest rzeczywiście półdrednot, jak je czasem klasyfikują, jest grubo większy od tych dwóch pozostałych klasycznych pre-drednotów. Pułkownik z radością pożegna się z tym nowoczesnym szmelcem i powróci dp swojej epoki. Podróże w czasie mu nie służą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 23 Maja 2017 Share Napisano 23 Maja 2017 Pretendenty są smakowite i super odjazdowe !!!! Rób je !! Najlepiej wszystkie na raz, bo się nie mogę doczekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 2 Czerwca 2017 Autor Share Napisano 2 Czerwca 2017 (edytowane) No dobra śmietnik gotowy do WIELKIEGO SZCZANIA podkładem Jutro do ataku Edytowane 5 Lipca 2017 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KW-2 Napisano 3 Czerwca 2017 Share Napisano 3 Czerwca 2017 Imponująco to wygląda! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 11 Czerwca 2017 Autor Share Napisano 11 Czerwca 2017 (edytowane) W końcu doszły zabawki od NorthStara, jak zwykle trwało to około miesiąca. Parawany są o klase lepsze od zestawowych: No i na monecie dla odniesienia: Tratwy chyba jeszcze bardziej diametralnie lepsze od zestawowych: Pobawiłem sie tez trochę drewnem w ÓTkaH. Jedna udana: druga do przemalowania, w tle stery: WIELKIE JOó Edytowane 5 Lipca 2017 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 11 Czerwca 2017 Share Napisano 11 Czerwca 2017 Trawy to naprawdę kolosalna różnica. Druga ÓTka faktycznie do poprawki, trochę to na stare drewno wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 16 Czerwca 2017 Autor Share Napisano 16 Czerwca 2017 (edytowane) Nazisty hajlują na stocznie coraz głośniej, ułkownikowi znudziło się już grzanie do nich z Nagana, tępe to takie zgarnOM trupa na bok i piejOM dalej Dolepiłem s końcu SrÓby i stery: No i UTka podejście drugie, może jeszcze potem olejami sie pobawię, ale to po malowaniu szarego: Chyba se zlepie tera czoŁk, Krzysiu zastąpi mnie tu w stoczni, a ja sobie pójdę do jego piaskownicy Edytowane 5 Lipca 2017 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 16 Czerwca 2017 Share Napisano 16 Czerwca 2017 Nie czołKaj, tylko zum arbeit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 17 Czerwca 2017 Share Napisano 17 Czerwca 2017 drugie podejście do kutra znakomite ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 17 Czerwca 2017 Share Napisano 17 Czerwca 2017 Teraz to ta UTka lepiej wygląda. To już zaraz masz koniec? Się musi Pułkownik irytować że nazisty tak się że złomem grzebią. CzoŁk w twoim wykonaniu to będzie coś ciekawego. U mnie plan jest aby Shermana skończyć do końca miesiONca i wziąść się za okrENt, bo szczerze to mnie już łapki do niego świerzbią. Nie znaczy to że będzie arcydzieło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taltos1 Napisano 17 Czerwca 2017 Share Napisano 17 Czerwca 2017 i wziąść się za okrENt, bo szczerze to mnie już łapki do niego świerzbią. Nie znaczy to że będzie arcydzieło Super, arcydzieło czy nie, to będziemy kibicować i trzymać kciuki Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi