Szydercza Gała Napisano 28 Lutego 2017 Autor Share Napisano 28 Lutego 2017 (edytowane) No i mojemu nazistowskiemu misiowi zaczęły rosnąć ząbki Zanim Forest się podnieci dodam tylko że te szkaradztwa z boków wlepiłem tylko w celu zaszpuntowania kosmicznie wielkich dziur na nie przewidzianych Bez zbędnego pałowania pocienkociłem tylko ścianki masek i rozwierciłem zamki żeby zupełnie smutno nie było Edytowane 5 Lipca 2017 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doody Napisano 28 Lutego 2017 Share Napisano 28 Lutego 2017 Teraz zamiast strzelać z torby, można postrzelać z działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 1 Marca 2017 Autor Share Napisano 1 Marca 2017 No wiENc zacny kawalerze, lepiej zakończmy płoche dyskusje na tym, w końcu mogOM tu zaglądać damy i pacholęcia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blacman Napisano 3 Marca 2017 Share Napisano 3 Marca 2017 ... tylko w celu zaszpuntowania kosmicznie wielkich dziur na nie przewidzianych... jak szkaradztwa zamienią się w eleganckie druciki to dopiero będzie zacnie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Napisano 4 Marca 2017 Share Napisano 4 Marca 2017 Zanim Forest się podnieci... Ale za co ja, ja się zapytuję? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 4 Marca 2017 Autor Share Napisano 4 Marca 2017 (edytowane) Za całokształt Forest, za całokształt Dziabnąłem całe to tałatajstwo podkładem dzisiaj. Do dalszej obróbki są tylko te właśnie słynne byłe otwory po szkaradach, zgodnie zresztą z przewidywaniami. Jak je wyprowadzę na gotowo, to dostana drucianki przed kolorem. WIELKIE JOŁ Edytowane 5 Lipca 2017 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Napisano 4 Marca 2017 Share Napisano 4 Marca 2017 Za całokształt Forest, za całokształt Chyba za jego brak Widzę, że Zofija się też na sesję załapała... Straszna kokietka z tej gadziny Zacna robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 21 Marca 2017 Autor Share Napisano 21 Marca 2017 (edytowane) No i działa gotowe na ciapanie ławkowcem. W międzyczasie wyfukałem i zamaskowałem wszystkie pokłady, tylko z aparatem jakoś było mi nie po drodze Jutro ( mam nadzieję ) zacznę fukać hajlajty na nadbudUFFkach i reszcie śmiecia... Edytowane 5 Lipca 2017 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ganjavir Napisano 22 Marca 2017 Share Napisano 22 Marca 2017 Szykownie pułkowniku... Zofija sama Igristroje wypiła czy z Ciapkiem? Bo korek sam się nie zrobił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blacman Napisano 22 Marca 2017 Share Napisano 22 Marca 2017 korek już stary, łatany jakoś. Może nowy ? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 22 Marca 2017 Share Napisano 22 Marca 2017 No cóż. SUPER ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 23 Marca 2017 Autor Share Napisano 23 Marca 2017 Ten korek to z sylwestra jakieś 7-8 lat temu, jest na nim juz tyle warstw farby i podkładów że jest ze 2 razy większy niż był oryginalnie Mam w sumie 2 takie. Czasem jak sie farba obłupie to wygląda jak wykop geologa albo archeologa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doody Napisano 23 Marca 2017 Share Napisano 23 Marca 2017 Napiłbyś się czegoś. Miałbyś nowy korek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 23 Marca 2017 Autor Share Napisano 23 Marca 2017 Przydałoby mi się ich jeszcze kilka , ale nie lubię szampana Jak masz za dużo to mi podeślij Fukanie trwa, so far so good Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blacman Napisano 24 Marca 2017 Share Napisano 24 Marca 2017 FOREST, DO ROBOTY!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 24 Marca 2017 Autor Share Napisano 24 Marca 2017 (edytowane) Blacman, ale to trza do podpisu, żeby Go biło po oczach przy każdej okazji Faza pierwsza hajlajta: A wracając do poprzedniego tematu, to chciałbym ogłosić akcję: ZBIERAMY KORKI OD SZAMPANA DLA PUŁKOWNIKA MITROFANOWA Edytowane 5 Lipca 2017 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taltos1 Napisano 25 Marca 2017 Share Napisano 25 Marca 2017 Blacman, ale to trza do podpisu, żeby Go biło po oczach przy każdej okazji Gała, żeby go biło po oczach, to zmień kolor u siebie na bardziej bijący Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 26 Marca 2017 Share Napisano 26 Marca 2017 Bardzo fajnie to wychodzi W wolnej chwili zrób fotę całości zlepionej na ślinę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 26 Marca 2017 Autor Share Napisano 26 Marca 2017 (edytowane) Wszystko w swoim czasie, nie bENdem ich przeca od szpilek odlepiał żeby cyknąć jedną fotkę nie? Pułkownik postanowił zmotywować nieco naszą nazistowską klasę robotniczą. Do stoczniowego domku uciech ( do pomocy Spoconej Heldze ) dołączyła Garbata Inge Zupełnie niezrozumiały wybuch wrogości niewdzięczników został opanowany nahajami kompanii KozakUFF Hajlajta faza DWA: Tera Pułkownik musi dla gości nastawić czaju..... Edytowane 5 Lipca 2017 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 26 Marca 2017 Share Napisano 26 Marca 2017 No ciekawym jak te hajlajty po likierze (lakierze się rozumie) będą wyglądać. Na razie dość intrygujące się zrobiły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 27 Marca 2017 Autor Share Napisano 27 Marca 2017 Spoko loko Krzysiu, najpierw dostaną mgłę z bazy, tak jak teraz to jest letko za bardzo przypałowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blacman Napisano 27 Marca 2017 Share Napisano 27 Marca 2017 Blacman, ale to trza do podpisu ok.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 27 Marca 2017 Share Napisano 27 Marca 2017 Tylko wrzuć te foty sprzed lakieru cobym sobie zobaczył jak to ostatecznie wyszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 27 Marca 2017 Autor Share Napisano 27 Marca 2017 (edytowane) Mówisz i masz, tu przed lakierem: A tu już ze zdjętymi taśmami, po lakierze, w zasadzie bazy SOM Na fotki załapał sie też mój nowy BICZ BOŻY Wygląda na to że mimo wszystko Garbata Inge i dobry wpier..l od KozakUFF dobrze sie przysłuzył moim małym naziolkom.... Ten Pułkownik Mitrofanow to jednak mądry jest człek Edytowane 5 Lipca 2017 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 27 Marca 2017 Share Napisano 27 Marca 2017 Kurde.... zaj...ście ci to cieniowanie wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi