bazylms Napisano 9 Kwietnia 2018 Share Napisano 9 Kwietnia 2018 Ty ale na co ja patrzę? Bo SZCZaUki pokazują takie coś jak na tym zdjęciu modelu: Żróło: http://www.kartonmodellbau.de OD góry to raczej chyba nie. Może jakies drzwi z boku? Dodatkowo ja się akurat słabo znam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 9 Kwietnia 2018 Autor Share Napisano 9 Kwietnia 2018 To Panie kolego drogi jest Piereswiet albo Pobieda, nie Cycek. W cycu one są większe i głębsze, a na planach nawet coś jak pozwijane hamaki, albo żaluzje nasmarowali od góry. Muszę się jeszcze przeryć przez fotki Połtaw, bo one były mu najbliższe konstrukcyjnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 12 Kwietnia 2018 Autor Share Napisano 12 Kwietnia 2018 (edytowane) No i co ? Nie mówiłem? Za to ja dotarłem do informacji potwierdzającej moje podejżenia, to są kosze/skrzynie hamakowe i wynikałoby ze skąpych informacji że były otwarte od góry, przykryte jeno szmatOM, co stwarza ciekawe możliwości expresji Edytowane 12 Kwietnia 2018 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super_Hans Napisano 12 Kwietnia 2018 Share Napisano 12 Kwietnia 2018 No tak, mówiłeś... Ale próbowałem coś znaleźć! Jeszcze dziś nawet, i to w pracy! 3 palce na sercu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 12 Kwietnia 2018 Share Napisano 12 Kwietnia 2018 Ale za to wONtek się ciONgnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 16 Kwietnia 2018 Autor Share Napisano 16 Kwietnia 2018 Ziaba zabrała Cyckowi niedziele ,tak że nic do zarportowania nie ma ale za to przyszły łikend bedzie dedykowany jemu wiENc pewnie zrEMbnice pokadUF się zrobią, a może nawet kluzy wypiłuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 16 Kwietnia 2018 Share Napisano 16 Kwietnia 2018 Do ŁIkendu trzbea czekać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 16 Kwietnia 2018 Autor Share Napisano 16 Kwietnia 2018 No dziś atakujem Ziabeee z fazom CZeciOM, na jednym wieczorze się pewnie nie skończy... Cycu planowo ma dedykowany jeden dzień tygodniowo czyli Niedzielę, za zgodOM księdza plebana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 19 Kwietnia 2018 Share Napisano 19 Kwietnia 2018 Rozumiem, że tą stronę znasz navsource.narod.ru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 19 Kwietnia 2018 Autor Share Napisano 19 Kwietnia 2018 Znam znam, www.tsushima.su jest lepsza, mają fotki w mega rozdzielczościach, ale dzięki enyłej, zawsze lepiej pokazać coś już znanego, niż nie pokazać nieznanego, bo się myśli że znane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super_Hans Napisano 19 Kwietnia 2018 Share Napisano 19 Kwietnia 2018 Świetne zdjęcia! Żywa historia poklepuje po plecach! DZięki za linki i pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 25 Kwietnia 2018 Autor Share Napisano 25 Kwietnia 2018 No i tu tez trzeba jakiś ruch zrobić. Wyrzeźbiłem zrębnice pokładu, tera jeszcze pokładówka, słynne kSZynie CHamakowe i zaczniemy pryskać pasy poszycia. Może do końca roku to nawet zacznę ten kadłub malować, jezeli uCZymm takie zabUjcze tempo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 26 Kwietnia 2018 Share Napisano 26 Kwietnia 2018 Wszystko ładnie pięknie ale na zadzie prawej burty jakieś nierówności jeszcze widać. Zdaje się, że szpachlOM musisz jeszcze podziałać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 26 Kwietnia 2018 Autor Share Napisano 26 Kwietnia 2018 ZrUP SZCZałe na fotce bo nie wiem o czym do mnie rozmawiasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super_Hans Napisano 26 Kwietnia 2018 Share Napisano 26 Kwietnia 2018 Markuz, zdaje się, że to papier przeswituje od tego szlifowania.. stąd wrażenie nierówności. Inna sprawa, ze nawet jeśli na oko szlif jest gladszy niz soczewki teleskopu Hubbla to po położeniu podkładu i tak wyjdą nierówności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 26 Kwietnia 2018 Share Napisano 26 Kwietnia 2018 Zaznaczyłem inkryminowane miejsca. Wydaje mi się że tu jest nierówno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 27 Kwietnia 2018 Autor Share Napisano 27 Kwietnia 2018 Jak mawiał mój kolesiowiec dawno temu: Dobrze mówisz, WYDAJE CI SIĘ A poważnie to tylko poprzednie warstwy wychodzą po przetarciu papierem, ON jest ja wykopaliska archeologiczne, 2 różne szpachlówki, i 3albo 4 kolory podkładów, to daje malownicze efekty kiedy przetrzesz którąś warstwę na wylot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 26 Sierpnia 2018 Autor Share Napisano 26 Sierpnia 2018 Dziś zajmowałem się ZBOŻNYM NIEDZIELNYM DZIEŁEM . Słynne skrzynie hamakowe, a w zasadzie tylko ich pudła, po pierwszym "wpasowyawaniu", nawet za wiele poprawiania nie będzie. ZnUF cÓT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 27 Sierpnia 2018 Share Napisano 27 Sierpnia 2018 Prawie cztery miechy czekania. Już myślałem że Żaba całkowicie cię wciONgnęła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super_Hans Napisano 27 Sierpnia 2018 Share Napisano 27 Sierpnia 2018 Ziaba nie ZająNc.. A Niedziela z hamakami i przy Cycu, to się od dawna należała! Biedny Cyc się naczekał w folJii.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 1 Września 2019 Autor Share Napisano 1 Września 2019 A'propos zardzewiałch śmietnikUF Męczy mnie ostatnio taki jeden o różne tajniki i arkana pracy w materiale KTÓREGO NAZWY NIE WOLNO TU WYMAWIAĆ, A ten paCZał tak na mnie smutno z szafy, jakby mówił: no weź, co ci szkodzi..... no i wziąłem. Jeszcze trochęi trza będzie pasy poszycia natrysnąć, tak na luzaku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz.B Napisano 1 Września 2019 Share Napisano 1 Września 2019 Dinozaur niczym w Jurassic Park Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Napisano 1 Września 2019 Share Napisano 1 Września 2019 Polecam się na przyszłość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzugaj Napisano 2 Września 2019 Share Napisano 2 Września 2019 O patrzcie wysyp powrotów najpierw Dorota teraz Forest jeszcze Skell-a brakuje i Wallace-a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Napisano 2 Września 2019 Share Napisano 2 Września 2019 E no, ja już chwilę temu wróciłem, nawet model popełniłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi