robertmodelarz Napisano 14 Stycznia Share Napisano 14 Stycznia (edytowane) Po pracach w karton-gipsie , Pan Modelarz-moderator powinien zmienić miejsce pracy na IKEA. wnętrza jak z żurnala. Poza tym PKP, powinno przyznać z urzędu zniżkę 50% na przejazdy w I klasie. Edytowane 14 Stycznia przez robertmodelarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ManiekB Napisano 14 Stycznia Share Napisano 14 Stycznia Jak na standardy PKP to za łądnie za równo. i za czysto To tylko w DR takie kwiatki:) U nas to tak wygląda Pozdrawiam 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 14 Stycznia Share Napisano 14 Stycznia 1 godzinę temu, ManiekB napisał: Jak na standardy PKP to za łądnie za równo. i za czysto To tylko w DR takie kwiatki:) U nas to tak wygląda Pozdrawiam Znam tą trasę- pamiętam jak tam parowozy z Końskich jeździły- linia nie była zelektryfikowana. Frajda z jazdy wagonami piętrowymi nieziemska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ManiekB Napisano 14 Stycznia Share Napisano 14 Stycznia (edytowane) Ja tam jeżdżę aż do Skarżyska Kamiennej - Hybrydami Kanał na stacji. Bardzo klimatyczna linia sporo opuszczonych budynków i świetne widoki za oknem. Edytowane 14 Stycznia przez ManiekB 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 15 Stycznia Share Napisano 15 Stycznia Czołem! Jakaś propaganda na ścianach będzie? Może portret Wodza nad biurkiem Mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 15 Stycznia Autor Super Moderator Share Napisano 15 Stycznia (edytowane) Coś tam naszykowałem nie wiem czy ten słuszny jedynie ale coś wisieć będzie i taki mały detal do zatrzymywania wagonów czyli płoza kolejowa. Edytowane 15 Stycznia przez Greif 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 31 Stycznia Autor Super Moderator Share Napisano 31 Stycznia trochę wstępnie zielonego i jakieś tam wstępne maziania 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 1 Lutego Autor Super Moderator Share Napisano 1 Lutego i produkcja zieleniny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 1 Lutego Autor Super Moderator Share Napisano 1 Lutego i coś tam rośnie 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 1 Lutego Autor Super Moderator Share Napisano 1 Lutego i stojak na płozy kolejowe 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 2 Lutego Share Napisano 2 Lutego Pytanie czy płoza nie powinna być czerwona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 2 Lutego Autor Super Moderator Share Napisano 2 Lutego Pełna dowolność, żółta ,czerwona pomarańczowa, zardzewiała , więc ja sobie zrobiłem niebieską żeby ładnie było widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adams M1A1 Napisano 3 Lutego Share Napisano 3 Lutego W dniu 1.02.2024 o 18:00, Greif napisał: i stojak na płozy kolejowe To nie żadna tam płoza tylko but, tak na to wołają kolejarze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 7 Lutego Autor Super Moderator Share Napisano 7 Lutego powoli dalej zielone... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 8 Lutego Share Napisano 8 Lutego Jeśli mogę prosić, wywal PROSZĘ tą imitację kamiennej ścieżki, zrób ją sam ze styroduru. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 2 Marca Autor Super Moderator Share Napisano 2 Marca @Lipsteinwiem że "kostka" nie jest idealna ale już mam ją na całość więc zostanie. Mało czasu ostatnio no i zielone zajmuje strasznie ale z kronikarskiego obowiązku stan na dziś ( błyszczy się bo po olejach a do matu droga daleka ) 8 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmroczko Napisano 5 Marca Share Napisano 5 Marca Cześć! To wyszło po prostu super: W dniu 2.03.2024 o 21:28, Greif napisał: A za to tu mam pewien problem, chodzi mi o szczelinę pomiędzy rampą a filarkiem: W dniu 2.03.2024 o 21:28, Greif napisał: Budowlańcy strasznie pilnują pionu i poziomu, a tu niewielka różnica w kącie daje dość rażący efekt, dlatego proponuję to czymś zasłonić, może jakimś wyższym chwastem, pnączem, albo coś tam powiesić? Życzę powodzenia w dalszych pracach i pozdrawiam! Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 5 Marca Autor Super Moderator Share Napisano 5 Marca @pmroczkodzięki , ad rampy ona jest jeszcze luzem, nie jest wklejona na miejsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz 72 Napisano 5 Marca Share Napisano 5 Marca Pięknie. Miło popatrzeć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 6 Marca Autor Super Moderator Share Napisano 6 Marca Dzisiaj mnie naszło i powstała rampa "mobilna" do rozładunku wagonu na torze szlakowym, rozsuwany pomost umożliwiający przemieszczenie ładunku (np poczty z wagonu) bez konieczności przetaczania wagonu pocztowego/bagażowego na tor pod magazynem, zostało do dopracowania trochę detali (jakieś śrubki nity itp) 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Ciesielski Napisano 7 Marca Share Napisano 7 Marca (edytowane) jak ty to złożysz w całość to osobny pokój będzie potrzebny żeby wyeksponować Edytowane 7 Marca przez Bartosz Ciesielski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 7 Marca Autor Super Moderator Share Napisano 7 Marca @Bartosz Ciesielskizalożenie jest że bedzie to w wersji zip spakowane a tylko eksponowane na wystawach, no ale do tego droga jeszcze długa... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 9 Marca Share Napisano 9 Marca Świetnie to wszystko wygląda. Budynek zaś przypomina czasy kiedy człowiek bawił się kolejką . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 9 Marca Autor Super Moderator Share Napisano 9 Marca rampa gotowa, dzisiaj ławeczka do budynku stacji 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 9 Marca Autor Super Moderator Share Napisano 9 Marca a tak ma to mniej więcej działać jak kiedyś skończę tor szlakowy ... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi