19robi88 Napisano 9 Stycznia 2017 Share Napisano 9 Stycznia 2017 Model skończony wiec czas na galerie Co nieco o modelu detal fajny nitowanie (poprawione igła) i linie podziału nie najgorsze minusem kilka części z którymi trzeba się namęczyć żeby dobrze spasować i dobrze skleić. Pierwszy raz wykonywałem cieniowanie paneli które jest ledwo widoczne z dwóch względów bałem się na pierwszy raz przesadzić po drugie f-101 nie miały jakiś bardzo przebarwień lakieru pierwszy raz tez brudziłem wiec wyszło jak wyszło. Ogólnie jestem zadowolony pomimo ze nie jest jakimś super modelem to jest i tak najlepszy mój dotychczasowy ulepek. Pozdrawiam Robert Dodatki : żywiczny kokpit Pavli z fotelami, Rurka Pitota Mastera Malowany : Gunze C i Alcladami 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 9 Stycznia 2017 Share Napisano 9 Stycznia 2017 Bardzo fajnie wygląda. Czyściutki, ładnie sklejony, całkiem miło dla oka pomalowany. Trochę gorzej wyszły dysze silników, ale w to i tak nie wypada źle na tle całości. Bardzo mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
19robi88 Napisano 9 Stycznia 2017 Autor Share Napisano 9 Stycznia 2017 Dzieki Te dysze są specyficzne w voodoo i rożne miały przebarwienia były albo całe czarne albo jasne albo po-przebarwiane co chciałem uzyskać a wyszło jak widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myszoskoczek Napisano 9 Stycznia 2017 Share Napisano 9 Stycznia 2017 Bardzo ładny model, no i w końcu dobre zdjęcia ) Kuba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
19robi88 Napisano 9 Stycznia 2017 Autor Share Napisano 9 Stycznia 2017 no mam nadzieje ze będą trochę lepsze niż do tej pory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 9 Stycznia 2017 Share Napisano 9 Stycznia 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 9 Stycznia 2017 Share Napisano 9 Stycznia 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 9 Stycznia 2017 Share Napisano 9 Stycznia 2017 Dobry model, gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slee Napisano 9 Stycznia 2017 Share Napisano 9 Stycznia 2017 Bardzo ladny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mar007 Napisano 9 Stycznia 2017 Share Napisano 9 Stycznia 2017 Pięknie Ci on wyszedł, aż nabrałem ochoty żeby wyjąć z szafy swój egzemplarz i wcisnąć go w kolejkę Szkoda tylko, że nie uwzględniłeś wzniosu stateczników poziomych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
19robi88 Napisano 9 Stycznia 2017 Autor Share Napisano 9 Stycznia 2017 Dzięki no i tak jak na moje marne umiejętności sporo zrobiłem i nie wiem czy dał bym rade kombinować ze statecznikami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol Napisano 10 Stycznia 2017 Share Napisano 10 Stycznia 2017 Ładny model, cieszy oko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
joles Napisano 10 Stycznia 2017 Share Napisano 10 Stycznia 2017 Super wygląda Podoba mi się poziom "czystości" pobrudzenia tego modelu, jakkolwiek dziwnie to nie brzmi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
19robi88 Napisano 10 Stycznia 2017 Autor Share Napisano 10 Stycznia 2017 Dzięki panowie nie spodziewałem się tak pozytywnego odebrania galerii voodoo motywujące do dalszej pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Atlis Napisano 10 Stycznia 2017 Share Napisano 10 Stycznia 2017 Udany, gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
19robi88 Napisano 15 Stycznia 2017 Autor Share Napisano 15 Stycznia 2017 W sobotę dzięki uprzejmości kolegów którzy dowieźli mój model na festiwal Sikorski Model Show 2017 Voodoo wystartował Pierwszy start i odrazu sukces : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AztecSoul90 Napisano 16 Stycznia 2017 Share Napisano 16 Stycznia 2017 Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 16 Stycznia 2017 Share Napisano 16 Stycznia 2017 Przyłączam się do gratulacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 16 Stycznia 2017 Share Napisano 16 Stycznia 2017 Zajęcie "-" miejsca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
19robi88 Napisano 16 Stycznia 2017 Autor Share Napisano 16 Stycznia 2017 Na Sikorski model show nie ma miejsc są wyróżnienia jak chyba w większości konkursów Ogólnie nie było mnie na konkursie bo pracowałem ale dzięki uprzejmości kolegów model dotarł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuwumaster Napisano 17 Stycznia 2017 Share Napisano 17 Stycznia 2017 jakoś mi ten model przedtem umknął, obejrzałem dokładnie galerię, zachęcony przejrzałem i warsztat, i muszę powiedzieć że BARDZO mi się twój Voodoo podoba ! Gratuluje świetnego modelu i zasłużonej nagrody! pozdrawiam ww p.s. az sam nabrałem ochoty, poszukałem wstępnie, i faktycznie wygląda że mimo iż całkiem porządny zestaw to z dodatków tylko kokpit Pavli i pitot Mastera, aż dziwne że żadnych blaszek itp... chyba że ktoś coś jeszcze zna do niego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
19robi88 Napisano 17 Stycznia 2017 Autor Share Napisano 17 Stycznia 2017 No nawet masek do oszklenia nie ma a wcale bardzo prosto się nie maskuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GIUSEPPE Napisano 17 Stycznia 2017 Share Napisano 17 Stycznia 2017 Gratuluje modelu i nagrody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
19robi88 Napisano 2 Lutego 2017 Autor Share Napisano 2 Lutego 2017 Dzięki bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAREK74 Napisano 5 Lutego 2017 Share Napisano 5 Lutego 2017 Przyłączam się do gratulacji, piękny model. Jaki kolor był użyty do malowania płatowca? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi