Tomek Mroczkowski Napisano 16 Kwietnia 2017 Share Napisano 16 Kwietnia 2017 Coś za szybko poszło genialny Krabik! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 17 Kwietnia 2017 Share Napisano 17 Kwietnia 2017 Szybko działasz, zaraz koniec. Elegancka robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 17 Kwietnia 2017 Share Napisano 17 Kwietnia 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 17 Kwietnia 2017 Autor Share Napisano 17 Kwietnia 2017 Na dziś patrzałki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 18 Kwietnia 2017 Share Napisano 18 Kwietnia 2017 To gotowce czy masz jakiś ciekawy patent? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hico Napisano 18 Kwietnia 2017 Share Napisano 18 Kwietnia 2017 Świetna robota.Farby jakiej firmy, malowane z rączki czy maski użyte? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 18 Kwietnia 2017 Share Napisano 18 Kwietnia 2017 Pierwsza klasa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 18 Kwietnia 2017 Autor Share Napisano 18 Kwietnia 2017 Kalki to mix zestawów z Toro (każda literka czy cyferka luzem). Farby to oryginały dostosowane do potrzeb modelarskich a model malowany z ręki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hico Napisano 18 Kwietnia 2017 Share Napisano 18 Kwietnia 2017 Kalki to mix zestawów z Toro (każda literka czy cyferka luzem). Farby to oryginały dostosowane do potrzeb modelarskich a model malowany z ręki. No to ułatwiło sprawę ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 20 Kwietnia 2017 Autor Share Napisano 20 Kwietnia 2017 Almost done 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 21 Kwietnia 2017 Share Napisano 21 Kwietnia 2017 Szybko Ci poszedł ten projekt. Kończ więc i do galerii z nim. Wracasz teraz do Rosomaka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martinello Napisano 21 Kwietnia 2017 Share Napisano 21 Kwietnia 2017 ... Farby to oryginały dostosowane do potrzeb modelarskich ... Napiszesz więcej o tym "dostosywaniu" ? Przy okazji pytanie - z czego zrobiłeś "harmonijkę" na początku lufy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 21 Kwietnia 2017 Share Napisano 21 Kwietnia 2017 Przednie reflektory nie są trochę za żółte? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 21 Kwietnia 2017 Share Napisano 21 Kwietnia 2017 Nie czuję kompletnie tych nowoczesnych wynalazków, ale pięknie ci to wychodzi. Brawo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 21 Kwietnia 2017 Share Napisano 21 Kwietnia 2017 ... Farby to oryginały dostosowane do potrzeb modelarskich ... Napiszesz więcej o tym "dostosywaniu" ? Przy okazji pytanie - z czego zrobiłeś "harmonijkę" na początku lufy ? Może się mylę ale wygląda mi to na przegubowy kawałek słomki do napojów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djack Napisano 21 Kwietnia 2017 Share Napisano 21 Kwietnia 2017 Mi to raczej wygląda na przedłużoną żywicę od lufy z RB. Wspaniała robota z tym Krabem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 21 Kwietnia 2017 Autor Share Napisano 21 Kwietnia 2017 Mi to raczej wygląda na przedłużoną żywicę od lufy z RB. Brawo TY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darkin Napisano 21 Kwietnia 2017 Share Napisano 21 Kwietnia 2017 Super robota! Czy jakieś szpeje pakunki czy coś jest przewidziane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martinello Napisano 22 Kwietnia 2017 Share Napisano 22 Kwietnia 2017 Mi to raczej wygląda na przedłużoną żywicę od lufy z RB. Brawo TY A mógłbym powtórnie poprosić o przybliżenie tematyki przystosowywani farb do celów modelarskich ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 27 Kwietnia 2017 Autor Share Napisano 27 Kwietnia 2017 A mógłbym powtórnie poprosić o przybliżenie tematyki przystosowywani farb do celów modelarskich ? Są to oryginały rozcieńczone do odpowiedniego poziomu umożliwiającego użycie w aerografie. Pierwszy wyjazd Krab ma za sobą W Inie wyglądało to tak. ale po powrocie trzeba było wykorzystać prezent od Mastera więc "stare" wyrzutniki wyleciały a w ich miejsce trafiły nowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darkin Napisano 27 Kwietnia 2017 Share Napisano 27 Kwietnia 2017 Pięknie to teraz Rosiek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaksik Napisano 6 Maja 2017 Share Napisano 6 Maja 2017 Gratuluję, jestem pod wrażeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mefioi Napisano 13 Listopada 2020 Share Napisano 13 Listopada 2020 WITAM ! Pytanie do autora tego świetnego modelu ! Bardzo dobra robota! Sam mam zamiar zabrać się za taką przeróbke ,narazie zbieram materiały aczkolwiek ,zapytanie mam skąd skombinowaleś zakończenie lufy dedykowane dla kraba! Jeśli dało by radę proszę o kontakt na e-mail ; mefioi1506@gmail.com Z góry dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzegorzAleksander Napisano 23 Maja Share Napisano 23 Maja Zarejestrowałem się na forum, aby bardzo podziękować autorowi tego wątku. Dzięki @Flachenty zrobiłem sobie własnego Kraba, którego nigdy pewnie bym nie zrobił bez zdjęć z postępów pracy tutaj zamieszczonych. Mój Krab nie jest tak szczegółowy i musiałem, ze względu na moje ograniczone umiejętności, pójść na pewne kompromisy, ale po prawie dwóch miesiącach jestem z mojego Kraba zadowolony. Jeszcze raz bardzo dziękuję i chylę czoła przed Twoimi umiejętnościami. PS Mój Krab 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 25 Maja Autor Share Napisano 25 Maja Cieszę się że Ci się ten temat przydał 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi