jaxiu Napisano 21 Lutego 2017 Autor Share Napisano 21 Lutego 2017 Załoga dotarła z Moskwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 21 Lutego 2017 Share Napisano 21 Lutego 2017 Czołg byś zaczął budować, a nie laskami z żywicy się rajcujesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaxiu Napisano 22 Lutego 2017 Autor Share Napisano 22 Lutego 2017 M109A6 muszę skończyć. Niestety dopadło mnie straszne zapalenie spojówek i na samą myśl o maliwaniu aero łzy mi się do oczu cisną... (Jeszcze jakieś 2 dni...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tankrider Napisano 24 Lutego 2017 Share Napisano 24 Lutego 2017 Co jest złego z tymi gąsienicami i jakie mają być? Mam ten model i jestem ciekaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 24 Lutego 2017 Share Napisano 24 Lutego 2017 Do wersji AM są jak najbardziej w porządku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaxiu Napisano 24 Lutego 2017 Autor Share Napisano 24 Lutego 2017 Do wersji AM są jak najbardziej w porządku. Uf to super, bo sam model robi pierwszorzędne wrażenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaxiu Napisano 30 Maja 2017 Autor Share Napisano 30 Maja 2017 Podziałałem troszku przy nieco przykurzonym już projekcie. Gąsienice TAKOMA bardzo pozytywnie mnie zaskoczyły. Składa się je bardzo przyjemnie i bezproblemowo Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaxiu Napisano 30 Maja 2017 Autor Share Napisano 30 Maja 2017 Gąski niestety nie do końca leżą jakbym chciał. Lewa jest do przyjęcia Prawa niestety albovzwisa za mocno albo jest cała w powietrzu :( pół ogniwa za krótka lub pół za długa :( Na szczęście będą pod osłonami Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaxiu Napisano 30 Maja 2017 Autor Share Napisano 30 Maja 2017 Lekka korekta prawej strony Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 31 Maja 2017 Share Napisano 31 Maja 2017 A nie było możliwości regulacji koła napinającego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaxiu Napisano 31 Maja 2017 Autor Share Napisano 31 Maja 2017 Nie jestem pewien. Miałem jego mocowanie już sklejone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 31 Maja 2017 Share Napisano 31 Maja 2017 Niezły patent z taśmą na składanie gąsienic. Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaxiu Napisano 31 Maja 2017 Autor Share Napisano 31 Maja 2017 Niezły patent z taśmą na składanie gąsienic. Dzięki! Mam praktycznie zerowe doświadczenie z takimi gąsienicami. Ratowałem się tym co popdatrzyłem u innych Mocno mnie te gąsienice przerażały, na szczęście mam je za sobą, lecę dalej już na mniejszym stresie, najtrudniejsze za mną, teraz czysta przyjemność. Mam nadzieję, że PROCON dojedzie zanim go zacznę malować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 1 Czerwca 2017 Share Napisano 1 Czerwca 2017 Wyszło dobrze. Ja skorzystam chętnie przy następnej okazji z twojego patentu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaxiu Napisano 2 Listopada 2017 Autor Share Napisano 2 Listopada 2017 Odgrzewam nieco kotleta, bo postanowiłem go skończyć przed końcem roku Zestawik TAKOMA jest naprawdę mega fajnie zrobiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaxiu Napisano 8 Listopada 2017 Autor Share Napisano 8 Listopada 2017 i znów kawałeczek do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 9 Listopada 2017 Share Napisano 9 Listopada 2017 Cudowne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaxiu Napisano 15 Listopada 2017 Autor Share Napisano 15 Listopada 2017 Kawałek do przodu [imgur](https://i.imgur.com/hGHed6O.jpg) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 15 Listopada 2017 Share Napisano 15 Listopada 2017 Gąsek za fartuchami nie dawałeś?Czy jakoś je upchałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 15 Listopada 2017 Share Napisano 15 Listopada 2017 Teraz to juz to wyglada jak czolg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaxiu Napisano 15 Listopada 2017 Autor Share Napisano 15 Listopada 2017 Gąsek za fartuchami nie dawałeś?Czy jakoś je upchałeś? Weszły bez najmniejszego kłopotu. Nie spałbym po nocach, jakbym ich tam nie dał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piecu_KP Napisano 13 Grudnia 2017 Share Napisano 13 Grudnia 2017 Cisza? Gdzie Marusia!? Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaxiu Napisano 5 Stycznia 2018 Autor Share Napisano 5 Stycznia 2018 Spawy - Czelabińsk style ;) Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnrambo Napisano 16 Stycznia 2018 Share Napisano 16 Stycznia 2018 Fajny, zastanawiam się nad zakupem- ale chyba trochę przeróbek jest z pudełkowego do polskiej wersji ? Może jest jakaś lista zmian do wykonania ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 16 Stycznia 2018 Share Napisano 16 Stycznia 2018 Elegancka robota Michał. Rozwijasz się waćpan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi