ewpiga Napisano 17 Marca 2017 Share Napisano 17 Marca 2017 Model w drewnianym pudle..większość detali luzem..niektóre w wypraskach. Instrukcji składania ..nie ma. Najtrudniej w tym bałaganie jest wyselekcjonować te detale, które wydają się być przydatne. Jak już znajdzie się wątek... ..można składać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dbariusz Napisano 18 Marca 2017 Share Napisano 18 Marca 2017 Super!! Zapowiada się kolejny fajny warsztat, zasiadam i oglądam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ewpiga Napisano 20 Marca 2017 Autor Share Napisano 20 Marca 2017 Co nieco pokleiłem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KW-2 Napisano 20 Marca 2017 Share Napisano 20 Marca 2017 Szalejesz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 30 Marca 2017 Share Napisano 30 Marca 2017 Sporo tego złomu zgromadziłeś Teraz jak namierzyłem ten warsztat to będę zaglądał podpatrywać co się wykluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ewpiga Napisano 2 Kwietnia 2017 Autor Share Napisano 2 Kwietnia 2017 Sporo tego złomu zgromadziłeś Wiesz, z tym to jest tak jak z konserwacją silnika mojego motocykla..niby wszystko poskładałem do kupy, a wokół zostało sporo części Nogi. Głównym elementem, na którym oparłem budowę są fartuchy czołgu Leopard. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ewpiga Napisano 5 Kwietnia 2017 Autor Share Napisano 5 Kwietnia 2017 Brakuje tylko stóp... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ewpiga Napisano 7 Kwietnia 2017 Autor Share Napisano 7 Kwietnia 2017 Stoi na własnych nogach. Zespół mechanizmów strzeleckich. Podstawka z kartonu. W budowie wykorzystałem pudełko po modelu. Wytrasowałem na kartonie płaszczyznę kwadratu z czterema ściankami, które po złożeniu skleiłem... Wokół ścianek dokleiłem ozdobny pasek. Kompletnie jednak taka ozdoba nie pasowała do podstawki, a raczej do tego stwora, który na niej postawie. Wyszperałem więc w swoich zasobach kilkanaście kółek i gęstym klejem do drewna przykleiłem je do boków pudełka. Dokleiłem dno..nieco większe od formatu podstawki. Na górze przykleiłem wąski pasek kartonu..coś jak dystans zamykający płaskorzeźbę. Jeden z narożników podstawki zostawiłem niezabezpieczony..znaczy się do zniszczenia. Gdy klej stwardniał. Rozwałkowałem modelinę i takimi wałeczkami obłożyłem dół i górę. Narzędziem w postaci scyzoryka..rzeźbie. Górę podstawki wyłożyłem gipsowymi kaflami. Palnikiem gazowym podgrzałem modelinę aby szybko stwardniała. Kupioną w markecie budowlanym szarą farbą w spreju zagruntowałem.. i czekam do wyschnięcia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KW-2 Napisano 7 Kwietnia 2017 Share Napisano 7 Kwietnia 2017 Świetny pomysł na podstawkę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ewpiga Napisano 12 Kwietnia 2017 Autor Share Napisano 12 Kwietnia 2017 Kolor, raz... Kolor, dwa..już nic przy niej nie będę poprawiał. Nie potrafiłem nic sensownego wymyślić i "wieniec" zrobiłem z jakiegoś "obcego plastiku".. wokół ozdobiłem skrzynkami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ewpiga Napisano 13 Kwietnia 2017 Autor Share Napisano 13 Kwietnia 2017 Chodzić będzie..przodem do tyłu....albo, na odwrót. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 11 Maja 2017 Share Napisano 11 Maja 2017 Super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 4 Listopada 2017 Share Napisano 4 Listopada 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
golf czarny Napisano 4 Listopada 2017 Share Napisano 4 Listopada 2017 Mechakurczaczek.Drób apokalipsy. Rożnowściekłymściciel. ;) Przecudny już teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 4 Listopada 2017 Share Napisano 4 Listopada 2017 Ja pierdziele, niesamowite Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ewpiga Napisano 4 Listopada 2017 Autor Share Napisano 4 Listopada 2017 Mechaniczny kurczak, cd... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 5 Listopada 2017 Share Napisano 5 Listopada 2017 Fajna konstrukcja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ewpiga Napisano 5 Listopada 2017 Autor Share Napisano 5 Listopada 2017 Jakieś malowanie, plus koncepcja jakie figurki dostawić do stwora... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 6 Listopada 2017 Share Napisano 6 Listopada 2017 Z obtarciami fajniej wygląda. Figurki też dobrze grają. Fajny smaczek dzięki nim się dzieje, przez to że się odcinają od modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 6 Listopada 2017 Share Napisano 6 Listopada 2017 Fantastycznie malujesz. Masz naprawdę wielki talent do takich rzeczy !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KW-2 Napisano 8 Listopada 2017 Share Napisano 8 Listopada 2017 Chiałbym mieć takie zdolności malarskie! Rewelacyjna sprawa te twoje malowanie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 15 Listopada 2017 Share Napisano 15 Listopada 2017 Chwilę człowiek nie zagląda a temat leci do przodu. Super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
megapol Napisano 21 Listopada 2017 Share Napisano 21 Listopada 2017 Supeer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi