Solo Napisano 24 Marca 2019 Share Napisano 24 Marca 2019 (edytowane) Czyli że dostaniesz jak będą mieli, pewnie za kilka tygodni, albo i miesięcy, różnie bywa. Napisz do tego gościa z eBaya czy ten aerek to na pewno 289, bo Ci się zdjęcie nie zgadza. Moim zdaniem taniej nie znajdziesz tego sprzętu. Ja na eBayu u losowych Chińczyków kupiłem już 2 aerografy i wciąż żyję. Edytowane 24 Marca 2019 przez Solo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 24 Marca 2019 Super Moderator Share Napisano 24 Marca 2019 Na tym Ami Ami cena wynosi 88,88 USD to 340zł. Ile wynosi przesyłka do polski jakaś rejestrowana, 24$? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zzz Napisano 24 Marca 2019 Share Napisano 24 Marca 2019 Amiami jest sprawdzony sprzedawca i koszt przesyłki to okolice 2000JPY w zależności od wybranego transportu. Ja brałem zawsze opcję najtańszą i aerograf miałem do 10 dni roboczych w domu. Sprawdzić trudno w sklepie nie jest. Swoją drogą jakie ma znaczenie, czy będzie kosztować 430 czy 420zł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 24 Marca 2019 Share Napisano 24 Marca 2019 Sprawdzić można już po zakupie w tym sklepie. Pamiętam jak tam kupowałem 290, to było takie w ślepo trochę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 24 Marca 2019 Share Napisano 24 Marca 2019 Sprawdziłem ile ja zapłaciłem za dostawę PS-290 - równo 2600 jenów, czyli według dzisiejszego kursu ok. 90 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 24 Marca 2019 Super Moderator Share Napisano 24 Marca 2019 90 zł to jeszcze nie tak dużo. Właśnie się zarejestrowałem na tym AmiAmi i szukam czy można płacić Paypalem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariucha Napisano 24 Marca 2019 Share Napisano 24 Marca 2019 4 minuty temu, jawkers napisał: 90 zł to jeszcze nie tak dużo. Właśnie się zarejestrowałem na tym AmiAmi i szukam czy można płacić Paypalem. Można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zzz Napisano 24 Marca 2019 Share Napisano 24 Marca 2019 Za pierwszym razem płaciłem 2600JPY bo wybrałem szybszą przesyłkę, drugi raz 1300JPY. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 24 Marca 2019 Super Moderator Share Napisano 24 Marca 2019 Nie mam wielkiego doświadczenie z Paypalem. Wpłaciłem pieniądze na konto Paypal i jak wpłyną to będę zamawiał z AmiAmi. Jak bym w Paypalu miał kasę to bym już zamawiał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 24 Marca 2019 Share Napisano 24 Marca 2019 Podepnij sobie kartę do PP, inaczej to trochę bez sensu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariucha Napisano 24 Marca 2019 Share Napisano 24 Marca 2019 (edytowane) O ile dobrze pamiętam, to na amiami spokojnie możesz już kupować, bo dopiero za jakiś czas dostaniesz maila z kosztami przesyłki i wtedy dopiero finalizujesz transakcję. Edytowane 24 Marca 2019 przez Mariucha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 24 Marca 2019 Super Moderator Share Napisano 24 Marca 2019 Ok. będę pisał jak czegoś nie będę wiedział. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 24 Marca 2019 Super Moderator Share Napisano 24 Marca 2019 Co wybrać? Air Small Packet SAL Parcel Air Parcel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariucha Napisano 24 Marca 2019 Share Napisano 24 Marca 2019 Ja wybrałbym najtańszy, czyli tutaj zdaje się Air Small Packet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 24 Marca 2019 Super Moderator Share Napisano 24 Marca 2019 Czy to jest przesyłka rejestrowana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 24 Marca 2019 Super Moderator Share Napisano 24 Marca 2019 19 minut temu, Solo napisał: Podepnij sobie kartę do PP, inaczej to trochę bez sensu. No mam podpiętą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 24 Marca 2019 Share Napisano 24 Marca 2019 Skoro masz podpiętą to nie musisz żadnych pieniędzy przesyłać. W momencie przeprowadzenia transakcji karta zostanie automatycznie obciążona przez PP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 24 Marca 2019 Super Moderator Share Napisano 24 Marca 2019 1 minutę temu, Solo napisał: Skoro masz podpiętą to nie musisz żadnych pieniędzy przesyłać. W momencie przeprowadzenia transakcji karta zostanie automatycznie obciążona przez PP. Dobrze wiedzieć, dzięki. Zamówiłem . Koszty wysyłki zostaną wyliczone w późniejszym czasie. Taką informacje otrzymałem po potwierdzeniu zakupu. Przesyłkę wybrałem taką, jaką Mariucha polecił, czyli Air Small Packet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariucha Napisano 24 Marca 2019 Share Napisano 24 Marca 2019 Koszty wysyłki nie powinny przekroczyć 1000 jenów, tak myślę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smokepsv Napisano 24 Marca 2019 Share Napisano 24 Marca 2019 A opcja najtańsza nie będzie SAL parcel? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariucha Napisano 24 Marca 2019 Share Napisano 24 Marca 2019 SAL Parcel do 0,5kg do Europy to 2700 jen. Air Small Pocket to 1240 jen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozi84 Napisano 28 Marca 2019 Share Napisano 28 Marca 2019 Panowie mam pytanie. Kupiłem aerograf procon boy Ps-274. Jak czyści się w nim dyszę?. Odkręcać czy nie bo w intrukcji jest pokazane że nie. To jak to wyczyścić ?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zzz Napisano 28 Marca 2019 Share Napisano 28 Marca 2019 Nie trzeba za każdym razem odkręcać. Używaj dobrych farb, kup sobie lub zrób płyn do czyszczenia aerografu i to wszystko. Do czyszczenia aerografu od czasu do czasu, możesz sobie kupić pędzel z długim włosiem. Rozkręcasz tylko kiedy zauważysz problemy z malowaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
push-up78 Napisano 28 Marca 2019 Share Napisano 28 Marca 2019 No jak masz zapchaną jakimś syfkiem to odkręcić trza.Delikatnie bardzo.Potem czyścikiem.FINE ART.Ale najpierw zatkaj szmatką przód i spróbuj blow backiem.Jak to nie pomoże to odkręcić i czyścik. Ja już parę razy w modelu PS 266 czyściłem . Ale właśnie pytanie co ci zapchało najpierw należało by sprawdzić.Ale jak napisał mbrnnr dobre farby i rzadko coś zaczopuje dyszę.Z czasem drobinki kurzu spowodować mogą nagromadzenie coś w rodzaju filcu i to też zapycha dyszę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 28 Marca 2019 Super Moderator Share Napisano 28 Marca 2019 1 minutę temu, push-up78 napisał: Ale najpierw zatkaj szmatką przód i spróbuj blow backiem. A jak odkręcimy tą pierwszą nakrętkę z obudową dyszy to powietrze też będzie się cofało do zbiornika, czy to też jest blow back? Bo jeżeli tak, to jest to łatwiejszy sposób niż zatykanie szmatką przodu wProconach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi