peter Napisano 8 Lutego 2009 Share Napisano 8 Lutego 2009 Coś mi sie wydaje że skład Pana Rafała J skończy sie w tym tempie na 11 m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 9 Lutego 2009 Share Napisano 9 Lutego 2009 ja widzę, co Wy tu knujecie, A ciuchcia fajowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Złośliwiec Napisano 9 Lutego 2009 Share Napisano 9 Lutego 2009 My? Nic. Zupełnie nic... PS. Pewna firma z Włoch (ale tych żywicznych) rozpoczęła wstępne prace nad projektem włoskiego pociągu pancernego. Więc Rafale jak już tak posmakowałeś żywicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hans Olo ww2 Napisano 9 Lutego 2009 Share Napisano 9 Lutego 2009 http://www.ipmsdeutschland.de/Ausstellungen/Nuernberg2009/Nuernberg_2009.html#table2 - tutaj prawie pełna lista zapowiedzi. Trumpeter jak widać ostro chce pójść w tym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 9 Lutego 2009 Share Napisano 9 Lutego 2009 No T-90 ze Zvezdy, Bundeswehr ISAF z Trumpka oraz Panzer II z kampanii wrześniowej z Tamci. Te trzy zestawy biorę na bank jak tylko się pojawią :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 9 Lutego 2009 Share Napisano 9 Lutego 2009 U mnie na bank Grizzly i m1117 (tego ostatniego zrobiłbym na Afganistan ) no i jeszcze planuje Polak hummera 1114... Oj rok Afganistanu u mnie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marti_nez Napisano 9 Lutego 2009 Share Napisano 9 Lutego 2009 Jest też Pe-8ON ze Zvezdy, wiedziałem że oni coś knują . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
93mati Napisano 9 Lutego 2009 Share Napisano 9 Lutego 2009 No T-90 ze Zvezdy[...] biorę na bank jak tylko się pojawią :> Ja też tego teciaka U mnie na bank [...] m1117 Też kiedyś sobie marzyłem o nim Ciekawe jak to będzie Ciekawe są jeszcze: Challenger 2 "dopancerzony", LAV III A do kolekcji brakuje mi tylko BMP-2... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 9 Lutego 2009 Share Napisano 9 Lutego 2009 Ciekawe są jeszcze: Challenger 2 "dopancerzony" Troszkę się boję, że będą bazować na swoim starszym i dość kiepskim Challengerze... Obym się mylił :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 9 Lutego 2009 Share Napisano 9 Lutego 2009 Jak ja będę budować T-90 ( a będę na pewno) to na bank nie z zestawu Trumpka, tylko model- baza z T-72 Tamki i do tego parę żywic z Miniarm, bo po przygodach z Centauro daruję już sobie Trumpetera... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 9 Lutego 2009 Share Napisano 9 Lutego 2009 Jakub Ślęczka Na pewno będą bazować Barthass t-90 jest ze zvezdy a sądząc po ich najnowszych wyrobach to będziemy zadowoleni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 9 Lutego 2009 Share Napisano 9 Lutego 2009 (edytowane) Barthass t-90 jest ze zvezdy a sądząc po ich najnowszych wyrobach to będziemy zadowoleni. No niestety, ale żywic Miniarm nic nie przebije, a już tym bardziej Zvezda, tak pod względem merytorycznym, jak i wykonania i odwzorowania detali Co prawda zrobienie T-90 z zestawów miniarm i T-72 z Tamki wyniesie pewnie trochę ponad 500zł, ale moim zdaniem warto, a i satysfakcja po ukończeniu modelu większa Edytowane 9 Lutego 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
93mati Napisano 9 Lutego 2009 Share Napisano 9 Lutego 2009 Barthass Ja przy moim poziomie modelarskim na razie nie będę wydawał takich sumek Będzie T-90, kupię sobie i będzie OK Na pewno będą bazować A jak było z C1 ?? Bo była starsza wersja i nowsza z A-stanu i tam chyba były nowe wypraski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 9 Lutego 2009 Share Napisano 9 Lutego 2009 Barthass A ja wierzę w naszych wschodnich braci z mercem się postarali więc będzie git a 500 zł na 1 model to niestety nie na moja kieszeń choć chętnie zrobiłbym jakąś wzt . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 9 Lutego 2009 Share Napisano 9 Lutego 2009 po przygodach z Centauro daruję już sobie Trumpetera... Zamiast narzekać pokazałbyś jak z nim idzie bo nie daj Boże któryś z nas kupi i będzie Ci wypominał że warsztatu nie prowadziłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 9 Lutego 2009 Share Napisano 9 Lutego 2009 Zamiast narzekać pokazałbyś jak z nim idzie bo nie daj Boże któryś z nas kupi i będzie Ci wypominał że warsztatu nie prowadziłeś Smile Hehe, na razie uczę się robić zdjęcia, bo te które wcześniej robiłem są do hmm, luftu Jak tylko naucze sie robić porządne fotki to wróce do relacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 9 Marca 2009 Share Napisano 9 Marca 2009 Nowość na kwiecień 2009 MAZ/KZKT-537L Cargo Truck Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Hejmo Napisano 9 Marca 2009 Share Napisano 9 Marca 2009 Łoooooo, nareszcie!! Jupi!! Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DerPanzersoldat95 Napisano 10 Marca 2009 Share Napisano 10 Marca 2009 ja bym tam chciał tego t-62 z Trumpetera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 10 Marca 2009 Share Napisano 10 Marca 2009 Właśnie, wiadomo coś o nim czy tak jak BMP-3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiec4-13 Napisano 15 Marca 2009 Share Napisano 15 Marca 2009 (edytowane) Now, Pierwsze zdjęcia Trumpeterowskiego Sd. Kfz 7/1 http://www.armorama.com/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=5032 Edytowane 15 Marca 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 15 Marca 2009 Share Napisano 15 Marca 2009 wiec4-13 a ty juz zapomniałeś po polsku ? Co patrzę to angielszczyzna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiec4-13 Napisano 15 Marca 2009 Share Napisano 15 Marca 2009 Co patrzę to angielszczyzna Ja nic nie widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 15 Marca 2009 Share Napisano 15 Marca 2009 "cfaniak" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 15 Marca 2009 Share Napisano 15 Marca 2009 A jeszcze "now" zostało :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi