mikemc Napisano 28 Czerwca 2017 Share Napisano 28 Czerwca 2017 (edytowane) Witam Dzisiaj trochę coś innego niż tygrys i zrujnowany dom z Miniartu. Kto ma PS3 lub PS4 ten skojarzy temat. Edytowane 4 Lipca 2017 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 28 Czerwca 2017 Share Napisano 28 Czerwca 2017 Jako fan tej gry, składam pełen szacunek. Po prostu wow !!!!! coś nie samowitego. Brawo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 28 Czerwca 2017 Share Napisano 28 Czerwca 2017 Nieźle, ale typ raczej podobny do Nika z "Twd" niż do Dżoela. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 28 Czerwca 2017 Share Napisano 28 Czerwca 2017 Wózek mi się bardzo podoba, figsy już troszkę mniej. Są jakby z komiksu, no ale może tak to miało być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 7 Lipca 2017 Share Napisano 7 Lipca 2017 Bardzo mi sie klimat podoba. Samochód elegancko potraktowany. Figuranci rzeczywiście trochę komiksowi, ale w całości to nie razi. Super efekt. Ps. Figurki 1/25 to jakaś większa cześć produkcji na rynku??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikemc Napisano 7 Lipca 2017 Autor Share Napisano 7 Lipca 2017 Figurki to produkt nuts planet 75mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 7 Lipca 2017 Share Napisano 7 Lipca 2017 Bardzo fajne. Swoja drogą chciałbym poznać laskę, która utrzyma w takiej pozycji TO i jeszcze odda strzał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 16 Lipca 2017 Share Napisano 16 Lipca 2017 Świetne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 16 Lipca 2017 Share Napisano 16 Lipca 2017 Brawo, bardzo fajna praca i gratki za fotke admina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rabotnik Napisano 16 Lipca 2017 Share Napisano 16 Lipca 2017 Bardzo fajne. Swoja drogą chciałbym poznać laskę, która utrzyma w takiej pozycji TO i jeszcze odda strzał... To samo od razu przyszło mi do głowy :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dudipl Napisano 17 Lipca 2017 Share Napisano 17 Lipca 2017 Kawał dobrej roboty-szacun panie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JACER Napisano 17 Lipca 2017 Share Napisano 17 Lipca 2017 Bardzo fajny klimat!! Szacuneczek Pierwsze moje skojarzenie - The Walking Dead. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 17 Lipca 2017 Share Napisano 17 Lipca 2017 Dioramka jest bardzo przyjemna w odbiorze. I z klimatem. Mało na niej pierdółek i to wystarczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KW-2 Napisano 18 Sierpnia 2017 Share Napisano 18 Sierpnia 2017 Mi się bardzo podoba! Auto fajnie styrane! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi