bożo wpożo Napisano 29 Czerwca 2017 Share Napisano 29 Czerwca 2017 (edytowane) Pyr pyr pyr pyr pyr .... Edytowane 8 Lipca 2017 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek R Napisano 30 Czerwca 2017 Share Napisano 30 Czerwca 2017 coś pięknego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 30 Czerwca 2017 Share Napisano 30 Czerwca 2017 To już nie jest modelarstwo. To ewenement w skali światowej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 30 Czerwca 2017 Share Napisano 30 Czerwca 2017 eleganski gąsiennic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 30 Czerwca 2017 Share Napisano 30 Czerwca 2017 bożo wpożo - co tu dużo gadać: zaorałeś system jak dla mnie BOMBA warto było czekać na koniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bożo wpożo Napisano 1 Lipca 2017 Autor Share Napisano 1 Lipca 2017 Dziękuje za komentarze .Zajrzę teraz może do rypki ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tmajer Napisano 1 Lipca 2017 Share Napisano 1 Lipca 2017 Chylę czoła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolaj75 Napisano 1 Lipca 2017 Share Napisano 1 Lipca 2017 Podoba się. Ciekawa, konsekwentna i dobra robota w niszowej działce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 7 Lipca 2017 Share Napisano 7 Lipca 2017 Kolejna świetna praca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 7 Lipca 2017 Share Napisano 7 Lipca 2017 Szkoda że nie karaś, ale też zajebisty ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 7 Lipca 2017 Share Napisano 7 Lipca 2017 Modelarstwo przez duże M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 7 Lipca 2017 Share Napisano 7 Lipca 2017 coś pięknego W swej industrialnej brzydocie Model rewelka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 9 Lipca 2017 Share Napisano 9 Lipca 2017 Ale się daliście nabrać. To są zdjęcia prawdziwej ładowarki a nie modelu wykonanego przez kolegę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Taki Jeden Napisano 9 Lipca 2017 Share Napisano 9 Lipca 2017 Zaprawdę, powiadam Wam: będzie się opłacało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymonek84 Napisano 11 Lipca 2017 Share Napisano 11 Lipca 2017 Ale się daliście nabrać. To są zdjęcia prawdziwej ładowarki a nie modelu wykonanego przez kolegę. I to jest właśnie sztuka. Naprawdę rewelacyjna praca. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 11 Lipca 2017 Share Napisano 11 Lipca 2017 To są zdjęcia prawdziwej ładowarki Jeśli patrząc na to z tej strony to koła są najbardziej modelarskie. Bożo jak popracuje lepiej nad kołami to kolejna galeria przejdzie bez echa. Już nikt nie uwierzy, że to model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sinus Napisano 14 Lipca 2017 Share Napisano 14 Lipca 2017 Bożo jak popracuje lepiej nad kołami to kolejna galeria przejdzie bez echa. Bożo weź się do roboty! a kolega pedzelek mógłby pokazać wreszcie tutorial swoich technik modelarskich i podpowiedzieć jak wykonać chociażby taki realistyczny efekt zakurzonych kół: Myślę, że byłoby to dla wszystkich z pożytkiem, bardziej niż tylko podzielenie się dobą poradą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 15 Lipca 2017 Share Napisano 15 Lipca 2017 sinus nie bądź złośliwy. A wiadomo ,że część pracy nad tą dioramą robiłem na szybkiego żeby skończyć przed czasem (m.in. koła) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sinus Napisano 15 Lipca 2017 Share Napisano 15 Lipca 2017 Ale teraz już się chyba nie spieszysz nigdzie, więc mógłbyś pokazać Bożo jak ma poprawić te koła. Tym bardziej że poradnik modelarski zapowiadałeś prawie rok temu. A ja czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 17 Lipca 2017 Share Napisano 17 Lipca 2017 Tym bardziej że poradnik modelarski zapowiadałeś prawie rok temu. A ja czekam Masz rację Zapraszam: viewtopic.php?f=208&t=58881 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 20 Lipca 2017 Share Napisano 20 Lipca 2017 A ja się pytam kiedy będzie główna ? HALLOO Panowie Admini... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 22 Lipca 2017 Share Napisano 22 Lipca 2017 A ja się pytam kiedy będzie główna ? PRAWDA! Super model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi