spiton Napisano 15 Września 2017 Share Napisano 15 Września 2017 bardzo mi się ten okręt podoba !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 16 Września 2017 Autor Share Napisano 16 Września 2017 O takie sobotnie popołudnie Co do osłon działek, to trochę je zeszlifowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 16 Września 2017 Autor Share Napisano 16 Września 2017 Część przed I po Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slamacek Napisano 16 Września 2017 Share Napisano 16 Września 2017 Zdecydowanie lepiej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 18 Września 2017 Share Napisano 18 Września 2017 hehe przy dłubaniu w duecie zawsze weselej (namów swoją 2 połówkę niech się pochwali efektem końcowym swojego kołowca) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 18 Września 2017 Autor Share Napisano 18 Września 2017 hehe przy dłubaniu w duecie zawsze weselej (namów swoją 2 połówkę niech się pochwali efektem końcowym swojego kołowca) Dużo weselej, zwłaszcza jak co chwile trzeba się wymieniać narzędziami :P Jeśli nie będzie chciała, to sam wrzucę fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 19 Września 2017 Share Napisano 19 Września 2017 namów swoją 2 połówkę niech się pochwali efektem końcowym swojego kołowca No koniecznie. Swoją drogą niezły szczęściarz z ciebie. Te osłony dużo lepiej wyglądają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 24 Września 2017 Autor Share Napisano 24 Września 2017 No koniecznie. Swoją drogą niezły szczęściarz z ciebie. ja się pytam kto będzie gotował i sprzątał, jak oboje zajmiemy się modelarstwem!!?? Ja się pytam, jak ta część w końcu ma być zamontowana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 25 Października 2017 Autor Share Napisano 25 Października 2017 Prace idą bardzo powoli, ale jakoś idą: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 25 Października 2017 Share Napisano 25 Października 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KW-2 Napisano 26 Października 2017 Share Napisano 26 Października 2017 x2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 26 Października 2017 Share Napisano 26 Października 2017 Ładnie. Sadzę się na większego brata w skali 1/350. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 29 Października 2017 Autor Share Napisano 29 Października 2017 Oryginalny masz i dla porównania zrobiony z elementów fototrawionych Malowanie przed wash'em i po wash'u Przy okazji zapraszam do dwóch nowy galerii starych modeli U-Boot VII/C 41 Revell 1:144 - http://modelwork.pl/viewtopic.php?f=77&t=59818 RN Roma (1943) - 1:700 Trumpeter - http://modelwork.pl/viewtopic.php?f=77&t=59819 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blacman Napisano 29 Października 2017 Share Napisano 29 Października 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 29 Października 2017 Share Napisano 29 Października 2017 Wspaniała robota! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 29 Października 2017 Autor Share Napisano 29 Października 2017 Wspaniała robota! Dziękuję dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taltos1 Napisano 29 Października 2017 Share Napisano 29 Października 2017 Zapowiada się fajny model Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 29 Października 2017 Share Napisano 29 Października 2017 Super, zwłaszcza że skala mikro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 30 Października 2017 Autor Share Napisano 30 Października 2017 Na dzisiaj tyle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 31 Października 2017 Share Napisano 31 Października 2017 Pieknie wyprowadziłeś ten model na ludzi !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiSza Napisano 31 Października 2017 Share Napisano 31 Października 2017 Modelik piękny, zastanawia mnie ta jasna obwódka dookoła pokładu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 2 Listopada 2017 Autor Share Napisano 2 Listopada 2017 Modelik piękny, zastanawia mnie ta jasna obwódka dookoła pokładu. Domyślam się, że chodzi Ci o te linie? Jak widać na instrukcji malowania są one w kilku miejscach. Szukałem na jakichś oryginalnych fotkach, ale prawdę mówiąc nic takiego nie znalazłem Tutaj też ktoś zrobił takie linie Ogólnie zastanawiałem się nad tym czy je robić i w sumie do tej pory nie wiem. Może je zamaluje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 1 Marca 2018 Autor Share Napisano 1 Marca 2018 No dobra choopy trochę zagęściłem ruchy i prace znowu ruszyły. Pozostało jeszcze wkleić tratwy, działka, olinowanie, relingi i podmalować blaszki tu i ówdzie. Zastanawiałem się nad zrobieniem scenki zacumowanego Richelieu na spokojnej wodzie, z jakimiś małymi łódkami i jakimś ładunkiem wciąganym na pokład za pomocą dźwigu. Do tego może posłuży ten zestaw: Co sądzicie o tym ? A prace nad Richelieu wyglądają następująco: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 1 Marca 2018 Share Napisano 1 Marca 2018 łoł !! Śliczny. I całkiem nieźle się prezentuje nawet bez relingów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 1 Marca 2018 Share Napisano 1 Marca 2018 Mi się też podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi