Hammett Napisano 15 Października 2017 Share Napisano 15 Października 2017 (edytowane) Witajcie. Męczyłem, męczyłem i wymęczyłem. Kilka miesięcy zmagań i wreszcie udało mi sie skończyć to "maleństwo". Zestaw Academy, także było co robić, ale bez jakiejś tragedii. Do modelu dorzuciłem Edkowego Big Eda, światła lądowania Quickboost oraz kilka własnych modyfikacji. Pomimo dodania obciążenia nosa, model siada na dupie, także muszę wymyśleć sposób na przymocowanie do podstawki. To tyle słowem wstępu, zapraszam do galerii ;-) Edytowane 25 Października 2017 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Taki Jeden Napisano 15 Października 2017 Share Napisano 15 Października 2017 Bardzo ładny. Zestaw Academy, także było co robić, ale bez jakiejś tragedii. Czy to nie jest czasami z form Accurate Miniatures ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 15 Października 2017 Share Napisano 15 Października 2017 Bardzo ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbovid Napisano 15 Października 2017 Share Napisano 15 Października 2017 bomba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hammett Napisano 15 Października 2017 Autor Share Napisano 15 Października 2017 Bardzo ładny. Zestaw Academy, także było co robić, ale bez jakiejś tragedii. Czy to nie jest czasami z form Accurate Miniatures ? Dzięki za dobre słowo ;-) Chyba tak, to ma coś wspólnego z AM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hammett Napisano 15 Października 2017 Autor Share Napisano 15 Października 2017 Dziękuję panowie, cieszę się że się podoba :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cypis Napisano 15 Października 2017 Share Napisano 15 Października 2017 Dla mnie ekstra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ripper1 Napisano 15 Października 2017 Share Napisano 15 Października 2017 Świetna robota, z wielką przyjemnością się go ogląda. Pięknie się prezentuje na tej podstawce. Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 16 Października 2017 Share Napisano 16 Października 2017 Piękny, naprawdę piękny i fajnie wyeksponowany! Podoba mi się sam temat, malowanie, opony i wykończeniówka. Pytania mam trzy: 1. Jakie dałeś fotele ? 2. Atrapy zamiast km-ów są ? 3. Można zobaczyć fotki od spodu ? Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 16 Października 2017 Share Napisano 16 Października 2017 Świetny model wyszedł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 16 Października 2017 Share Napisano 16 Października 2017 Dobry jest. Podoba się bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hammett Napisano 17 Października 2017 Autor Share Napisano 17 Października 2017 Piękny, naprawdę piękny i fajnie wyeksponowany! Podoba mi się sam temat, malowanie, opony i wykończeniówka. Pytania mam trzy: 1. Jakie dałeś fotele ? 2. Atrapy zamiast km-ów są ? 3. Można zobaczyć fotki od spodu ? Pozdrawiam Kornik Dzięki Panowie, Cieszę się że model się podoba :-) Odnośnie pytań, to tak: 1.fotele to są Edkowe blaszaki z Zestawu Big Eda, poduchy wykonałem z Tamkowej szpachli epoxy, dodałem jakieś pierdoły w postaci np. mapy w tylnej kieszeni fotela. 2. Z tyłu oczywiście są atrapy 3. Postaram się wrzucić kilka fotek dołu, jak tylko znajdę czas Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 17 Października 2017 Share Napisano 17 Października 2017 Ja mam fotele Quickboost, które są całkiem fajnie wykonane. Te zestawowe to chyba najgorszy detal tego modelu Accurate Miniatures. Fajnie, że zadbałeś o szczegóły. Naprawdę wielki szacunek dla Ciebie, że pokusiłeś się o ten model, w tym malowaniu i do tego zrobiłeś go tak, że wygląda bardzo atrakcyjnie. Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wisa Napisano 17 Października 2017 Share Napisano 17 Października 2017 Ładniusi A podstawka to własna robota czy czyjś wypust? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hammett Napisano 17 Października 2017 Autor Share Napisano 17 Października 2017 Ja mam fotele Quickboost, które są całkiem fajnie wykonane. Te zestawowe to chyba najgorszy detal tego modelu Accurate Miniatures. Fajnie, że zadbałeś o szczegóły. Naprawdę wielki szacunek dla Ciebie, że pokusiłeś się o ten model, w tym malowaniu i do tego zrobiłeś go tak, że wygląda bardzo atrakcyjnie. Pozdrawiam Kornik Dzięki wielkie. Tez sie zastanawiałem nad tymi fotelami, bo faktycznie są świetne, ale już zakupiłem edkowy zestaw więc zostałem przy tym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hammett Napisano 17 Października 2017 Autor Share Napisano 17 Października 2017 Ładniusi A podstawka to własna robota czy czyjś wypust? Podstawkę wypuścił Coastal Kits. Trochę ją podmalowałem i zmatowiłem, bo jakoś mi nie leżała kolorystycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eldiabllo Napisano 29 Października 2017 Share Napisano 29 Października 2017 bbardzo fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filipsg Napisano 29 Października 2017 Share Napisano 29 Października 2017 Wzorowe wykonanie jednego z najładniejszych samolotów tamtej wojny, zasłużone zdjęcie admina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PabloA Napisano 29 Października 2017 Share Napisano 29 Października 2017 Zaj wyszedł! Świetne ślady eksploatacji! Też sobie ostrze zęby na B-25 a konkretnie na Dirty Dorę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hammett Napisano 31 Października 2017 Autor Share Napisano 31 Października 2017 Dziękuję szanownej Administracyji za "fotkę admina" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Messer Napisano 1 Listopada 2017 Share Napisano 1 Listopada 2017 Pięknie wyszedł Taka mała rada na przyszłość - krawędzie przezroczystych elementów pomaluj na czarno/smoke - da to efekt szkła i zmieni wrażenie że szybka jest bardzo gruba w przekroju. Piszę o tym, gdyż mocno widać białe krawędzie na obudowie światła na krawędzi natarcia skrzydła. Poza tym detalem model wyszedł świetnie Piękne cieniowanie Pozdrawiam Messer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hammett Napisano 1 Listopada 2017 Autor Share Napisano 1 Listopada 2017 Pięknie wyszedł Taka mała rada na przyszłość - krawędzie przezroczystych elementów pomaluj na czarno/smoke - da to efekt szkła i zmieni wrażenie że szybka jest bardzo gruba w przekroju. Piszę o tym, gdyż mocno widać białe krawędzie na obudowie światła na krawędzi natarcia skrzydła. Poza tym detalem model wyszedł świetnie Piękne cieniowanie Pozdrawiam Messer O widzisz , dobry patent. Zastosuje w przyszłości, dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi