zibi85mig Napisano 1 Listopada 2017 Share Napisano 1 Listopada 2017 Spóźniony siadam w ostatnim rzędzie i kibicuje, wszak to jednostka floty sojuszniczej. Vive la France/Russie! PS Fajna fotka Dantona z pięknymi kłębami CO2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 1 Listopada 2017 Share Napisano 1 Listopada 2017 Heil Poincaré A to skąd? Ciapek się już znalazł? Chyba że szuja się na Faszystowskim złomie zadekował coby go Zofija do roboty nie goniła, niegodziwiec jeden. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 1 Listopada 2017 Autor Share Napisano 1 Listopada 2017 Jak to skąd??? Z głębin mojego zrytego bereta Ciapek sie nie znajdzie do czasu kiedy wezmę sie za wielkie sprzątanie w jaskini. Pewnie się dziad do czegoś przylepił i znajdzie sie przypadkiem. Ostatnio wsiąkł na prawie pół roku Jakby co moge sobie wydrukować nowego z fotki, ale to ostateczność. W końcu jakby sie stary znalazł zrodziłyby sie problemy moralno-etyczne związane z klonowaniem tożsamością, świadomością itd...... Poczekamy zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 5 Listopada 2017 Autor Share Napisano 5 Listopada 2017 No i bebechy pomalowałem, W sumie sztuka dla sztuki, prawie nic nie będzie widać, ale wprawki, ćwiczenia, doświadczenie : bezcenne Może jutro żabojady zacznOM nitować kadłub Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 6 Listopada 2017 Share Napisano 6 Listopada 2017 Białą flagę masz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 6 Listopada 2017 Autor Share Napisano 6 Listopada 2017 A po co mi, nie zamierzam wywieszać W tamtym czasie żabojady też nie miały tego w planie, w miENtkie kluchy zmienili sie dopiero po zakończeniu Wielkiej Wojny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 6 Listopada 2017 Share Napisano 6 Listopada 2017 Brzydkie te kolory. Dałbym więcej różu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 6 Listopada 2017 Autor Share Napisano 6 Listopada 2017 Paradę równości to se możesz robić na Swoim japońcu, to jest porządny MĘSKI francuski okręt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deptak Napisano 7 Listopada 2017 Share Napisano 7 Listopada 2017 Albo francuski, albo MĘSKI. Musisz się zdecydować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 7 Listopada 2017 Autor Share Napisano 7 Listopada 2017 Myślicie dzisiejszymi kategoriami, a zapominacie że Napoleon rozj..ał 3/4 Europy, W czasie Wielkiej Wojny też 4 lata w okopach wytrzymali, tak mnie sie zdaje że to właśnie ostatecznie złamało ich bojowego ducha, od tamtej pory to juz nie ta sama Armia, ciepłe kluchy o których mówicie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 12 Listopada 2017 Autor Share Napisano 12 Listopada 2017 No i kadłub zanitowany Najpierw Zofjia Ciapka szukała ode spodniej strony przecinarą plazmową, ale w stępce też nie znalazła Chyba pora już oficjalnie zmienić mu status z MIA, na KIA, Jak sie nie znalazł z okazji dzisiejszych generalnych porządków w Jaskini, to już jeno cÓT jakiś mógłby go uratować Ostatnia fotka wnętrz ( więcej już ich nie zobaczycie ) i gniazd podstawki. No i już zlepiony: Tera trza wyprowadzić i dodać to co się Chińczykom nie chciało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laskonogi Napisano 13 Listopada 2017 Share Napisano 13 Listopada 2017 szacun - a artyleria w "kazamatach" będzie ? jak ja będziesz wpasowywał - ? z czego korzystasz jako dokumnetacji - szukam o tym pancerniku i mało mam - tylko jakies słabej jakosci foty ? powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 13 Listopada 2017 Share Napisano 13 Listopada 2017 szacun - a artyleria w "kazamatach" będzie ? jak ja będziesz wpasowywał Wszystko kwestia odpowiedniej motywacji - jak Pułkownik stanie z pejczem i wyciągnie nagana to chłopaki ze stoczni przecisną te 75tki przez bulaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laskonogi Napisano 13 Listopada 2017 Share Napisano 13 Listopada 2017 czyli nachaj zdziała cuda - byle się juha nie lała za bardzo bo burty upaskudzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 13 Listopada 2017 Autor Share Napisano 13 Listopada 2017 Taka książka, ładne fotki, dobry tekst. Do tego są stoczniowe plany, które kiedyś Francuzi udostępnili za free, a potem zmienili zdanie, Jakby co mam je, jakbys chciał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laskonogi Napisano 13 Listopada 2017 Share Napisano 13 Listopada 2017 ok czyli nie jest zle - książka do mnie jedzie (własnie zamówiłem :... - plany stoczniowe powiadasz - czuje że to twoja CZEKA była zaatrudniona w pozyskaniu ale chętnie w ramach wymiany między służbami zrobią mikrofilmy podaj cene Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 13 Listopada 2017 Autor Share Napisano 13 Listopada 2017 Też mam ą książkę, warto, jest tam dużo więcej A plany były za free więc dawaj maila mi na priv i nie pitol, wieczorem Ci wyślę, są w PDF-ach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz.B Napisano 13 Listopada 2017 Share Napisano 13 Listopada 2017 Działaj działaj i pokazuj co i jak. Nie ukrywam że moim celem jest lepić różniaste kajki. Jeszcze trochę tych skrzydlatych potworów i może jakiś rura podwodna będzie, tak więc dalej biorę się za podglądanie jak te ulep składać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zibi85mig Napisano 13 Listopada 2017 Share Napisano 13 Listopada 2017 (edytowane) W mojej prywatnej skali Danton coraz bardziej z kategorii pocieszny/ciekawy wędruje do fajny. Naprawdę ładny okręt, niezależnie od tego czy po angielsku, francusku itd okręt to ON czy ONA (tzn rodzaju męskiego, żeńskiego ) ;) Na dodatek kiedy książki niszczą mój budżet niczym Wielka Wojna finanse państwa... wypływa kolejna kniga którą wypadałoby nabyć. Edytowane 15 Listopada 2017 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 14 Listopada 2017 Autor Share Napisano 14 Listopada 2017 Odwiedził mnie dziś poCZmiSZCZ, ja wam mówię, to z gruntu ZŁY człowiek jest, ciągle mnie jakieś dziwne rzeczy przynosi Tu widać że pomimo zaledwie 2 lat różnicy, chOpcy nie grali w tej samej lidze, było nie było to jest tylko krążownik, co z tego że liniowy A żabi knypel pozalewany glutem, od jutra bENdEM go piłował Vive le Roi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 14 Listopada 2017 Share Napisano 14 Listopada 2017 ooo Gała jak masz takiego poczMISTRZA to jak zawita z kolejną dłubanką to bez browara się nie obejdzie ...to jest tylko krążownik, co z tego że liniowy może i tylko krążownik ale historia dowiodła że i tak niezły twardziel i zaganiacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zibi85mig Napisano 15 Listopada 2017 Share Napisano 15 Listopada 2017 Eeee bo to nie były takie zwykłe krążowniki ;) Großer Kreuzer! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 15 Listopada 2017 Share Napisano 15 Listopada 2017 Porządny poCZmiSZCZ, bo nie próbował wcisnąć pudła do krzynki. Niestety u mnie nie był tak porzONdny i pudełko z pokładem drewnianym do Cesarewicza starał się złożyć na pół. Na szczęści się mu nie udało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 15 Listopada 2017 Share Napisano 15 Listopada 2017 Ale cię małe chińskie ludziki rozpieszczajOM. A myślałem że kaiserowskich złomów nie lepisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 15 Listopada 2017 Autor Share Napisano 15 Listopada 2017 Kajzerowskie jak najbardziej, planowałem se nawet kiedyś cały Ostasien Geshwader SZCZelić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi