Voyteque Napisano 23 Września 2018 Share Napisano 23 Września 2018 Gała, czy mi się wydaje, czy jeden z wałów napędowych śruby masz lekko wygięty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 23 Września 2018 Autor Share Napisano 23 Września 2018 Owszem przydzwoniłem nim kiedyś w coś, wyprostowałem, ale widać nie do końca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 23 Września 2018 Share Napisano 23 Września 2018 Dobrze, dobrze. Działaj dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Voyteque Napisano 23 Września 2018 Share Napisano 23 Września 2018 Owszem przydzwoniłem nim kiedyś w coś, wyprostowałem, ale widać nie do końca. Ależ proszę uprzejmie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zibi85mig Napisano 30 Września 2018 Share Napisano 30 Września 2018 Teraz się bardzo podoba ale uczciwie mówiąc to były momenty że zwątpiłem w to całe kafelkowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 1 Października 2018 Autor Share Napisano 1 Października 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 1 Października 2018 Share Napisano 1 Października 2018 Rdza mega ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 5 Października 2018 Autor Share Napisano 5 Października 2018 Pora wrócić na matczyzny łono i dac pokój hoczkisom na jakis czas. Się robi się: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 6 Października 2018 Share Napisano 6 Października 2018 Francuzi to mieli fantazjEM - piENć kUminów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 6 Października 2018 Autor Share Napisano 6 Października 2018 Fantazja fantazją, kotłów mieli dużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 9 Października 2018 Autor Share Napisano 9 Października 2018 Podwodnej walki to już kres, fafluny sOM, jak dobrze pójdzie to do końca tygodnia będzie już siedział na docelowych kołkach, w docelowej podstawie.... w końcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 9 Października 2018 Share Napisano 9 Października 2018 No wreszcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 9 Października 2018 Share Napisano 9 Października 2018 Linia wygląda rewelacyjnie Nie bedziesz nic robił z dolną częścią dna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 9 Października 2018 Autor Share Napisano 9 Października 2018 Nie, to jest nUFka funkiel statek, mniej więcej w ciągu roku od wejścia do służby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 10 Października 2018 Share Napisano 10 Października 2018 ... to jest nUFka funkiel statek... HERETYK - jak już to okENt, kolego. Zły przykład dajecie. Za karEM trzy razy nahajkOM Pułkownika Mitrofanowa siEM należOM . Poprawy oczekuję z dniem wczorajszym, bo następnym razem to . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super_Hans Napisano 10 Października 2018 Share Napisano 10 Października 2018 Nie bedziesz nic robił z dolną częścią dna? Nie, to jest nUFka funkiel statek, mniej więcej w ciągu roku od wejścia do służby. Linia fajna! Przyłączam się do pytania chudego.. nUfka nie nUfka.. Może chociaż na koniec suchym pigmentem (fajny jest industrial city dirt) albo innym mułem miejscami to dno i kozły wałów potraktuj. Teraz aż za czyściutko ma Twój Depardieu pod spodniami.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 10 Października 2018 Share Napisano 10 Października 2018 Jo bym ino ciut uciurał. No wiesz... chyba że nie potrafisz, to luz, nie będę naciskać :P (Taka lekka wrzutka na ambicje) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 10 Października 2018 Autor Share Napisano 10 Października 2018 No i wstawiłem dziada gdzie trzeba: Natomiast w kwestii waszego marudzenia... to wynika ono chyba bardziej z moich nieumiejętności fotograficznych niż czegokolwiek innego. Fafluny są na całej wysokosci burty po stępki przechyłowe. Jest okamieniowany i obity szczotOM, delikatnie, bo jak wspominałem to nUFka funkiel OKRĘT LINIOWY Marine Nationale, ale jest. Dałem mu teraz matu to lepiej widać na zbliżeniach. Tak czy siak wiENcej nie bedzie. Natomiast sugestia tycząca się kozłUF jest słuszna, zrobi się przy okazji instalacji śrub. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 13 Października 2018 Share Napisano 13 Października 2018 Patrząc na początki przyznam że trochę śmiesznie i dziwacznie wyglądało to malowanie. Na tym etapie uważam, że wygląda to świetnie. Linia woda rewelacyjna i bardzo realistyczna. Jestem bardzo ciekaw, jak wyjdą te wszystkie Twoje zabiegi na 700 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 13 Października 2018 Autor Share Napisano 13 Października 2018 Taaa od niektórych komentarzy w trakcie opadały mi ręce i spodnie Ale sam jestem sobie winien, nie trzeba było wrzucać fotek etapów pośrednich, następną razą nie będę tego robił. Zasadniczo w momencie kiedy bierę skalpel do łapy, to juz wiem dokładnie jak model bedzie wyglądał skończony i jak chcę to zrobić. W szachy nigdy nie grałem za dobrze ale na modelu przewidywanie 10 ruchów do przodu nie stanowi problemu Na 700 nie będę używał tych samych metod, bo się raczej nie sprawdzą, a i sama łajba będzie na wodzie, więc problem kamienia i glona nie będzie mnie dotyczył. Natomiast trzeba bedzie zrobić wodę i tu Chudy wkraczasz Ty To Twoje Solaris bardzo mnie się podoba, więc kiedy przyjdzie czas będę od Cię zrzynał i pytał od kogo Ty zrzynałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz.B Napisano 13 Października 2018 Share Napisano 13 Października 2018 Zapomnij że będziesz pokazywał tylko foty z gotowych etapów budowy , dlamnie nawet teraz nie wszystko jest jasne z co dopiero jak pominiesz poszczególne etapy. To już nie będzie nawet relacja z budowy tylko galeria poszczególnych jej etapów. Mówimy temu stanowcze NIE! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 13 Października 2018 Share Napisano 13 Października 2018 Spoko Gała, czekam aż wpadnie Ci w ręce ta 700 i oczywiście pomogę. Zawsze a ile mogę to pomogę, więc pisz śmiało A tutaj siadam i paczam co się będzie dalej wyprawiało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 14 Października 2018 Autor Share Napisano 14 Października 2018 No i zaczynamy zabawęod nowa, czarność. Prawie nic poprawiać nawet nie trza, można blachować kuminy. I wsio razem, myślałem że zejdzie momencik a prawie dwie godziny to fukałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 14 Października 2018 Share Napisano 14 Października 2018 ... więc kiedy przyjdzie czas będę od Cię zrzynał i pytał od kogo Ty zrzynałeś Byle odbywało się to na forum publicznym. Widzę że Zofija wrzuciła, to dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 14 Października 2018 Share Napisano 14 Października 2018 ... więc kiedy przyjdzie czas będę od Cię zrzynał i pytał od kogo Ty zrzynałeś Byle odbywało się to na forum publicznym. Widzę że Zofija wrzuciła, to dobrze. Zapewniam, że nię będziemy robić nic po kryjomu za waszymi plecami Dziwnie to brzmi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi