Szydercza Gała Napisano 17 Listopada 2018 Autor Share Napisano 17 Listopada 2018 Ale w sensie że co? Wentylatory jak każde inne, niemieckie łajby też takie miały.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seba77 Napisano 17 Listopada 2018 Share Napisano 17 Listopada 2018 Miały tyle że poziome osłonki skierowane w dół a tu są do góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 19 Listopada 2018 Autor Share Napisano 19 Listopada 2018 Szybka akcja z białościOM, Ciach: Bach: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super_Hans Napisano 20 Listopada 2018 Share Napisano 20 Listopada 2018 git! Sporo się dzieje na tej prostej bryle. Biały jest w punkt! Dobrze się złamał do tej skali.. Choć ja bym pewnie dał jaśniejszy. Zawsze później jest obawa, że spije trochę z olei i jeszcze ściemnieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 20 Listopada 2018 Share Napisano 20 Listopada 2018 Bardzo ładny korek, naprawdę bardzo ładny, tylko te dziury mało realistyczne A na poważnie, to bardzo ładne malowanie. Ten biały pas wyszedł bardzo realistycznie i jak dla mnie bajka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 20 Listopada 2018 Share Napisano 20 Listopada 2018 Jeszcze kilka takich ciach - bachów i będzie model gotowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 25 Listopada 2018 Autor Share Napisano 25 Listopada 2018 (edytowane) Żeby nie było, że się tylko szFabstFo i japońce po forumie wożą... Pułkownik co prawda w Paryżu manifestacje akurat tłumi, ale w stoczni taki terror, że byle podwyżka cen ropy na nikim nie robi wrażenia Brak nadbudówek utrudnia nieco odbiór stojących na nich kominów i wentylatorów, ale cóż nie można mieć wszystkiego.... Edytowane 25 Listopada 2018 przez Szydercza Gała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 26 Listopada 2018 Share Napisano 26 Listopada 2018 Ładnie to teraz wygląda, już nie jak jakaś łódź podwodna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 26 Listopada 2018 Share Napisano 26 Listopada 2018 Cudna ZIABA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 27 Listopada 2018 Autor Share Napisano 27 Listopada 2018 Dzięki, a jak tam jej ruski braciszek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 27 Listopada 2018 Share Napisano 27 Listopada 2018 Stoi za szybą i się nie kurzy w stanie jak z ostatnich wpisów w warsztacie. Niestety kapitalisty w robocie tak przycisnęli ze możne dopiero w święta coś podłubię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adion Napisano 21 Grudnia 2018 Share Napisano 21 Grudnia 2018 No no pięknie prześledziłem od początku toczony bój z ziaaaabą Twój kunszt, "widzenie" efektu końcowego, cierpliwość i wprawne łapki dają efekt godny pozazdroszczenia, w swoich zapasach też mam tego "dziwoląga" , ale śpi grzecznie w pudełku i jeśli już zdecyduję się na budowę to tak ambitnie nie będzie- łapki ze starości nie pracują tak precyzyjnie jak twoje, życzę powodzenia i trzymam kciuki za efekt końcowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 10 Stycznia 2019 Share Napisano 10 Stycznia 2019 Ostatnia Partia cieniowanych elementów wygląda bardzo dobrze. Mam wrażenie, że kafelkowy kadłub gryzie się z tymi obłymi fajnie cieniowanymi elementami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 15 Stycznia 2019 Autor Share Napisano 15 Stycznia 2019 (edytowane) Żeby nie było że sie tylko samymi gównami zajmuję, dwie pierwsze fazy malunkUF na dachach wieRZ Spiton aż dwa miesiące potrzebowałeś na sformułowanie swoich wniosków?? Edytowane 15 Stycznia 2019 przez Szydercza Gała 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 15 Stycznia 2019 Share Napisano 15 Stycznia 2019 (edytowane) Nie ma fotki. O, już jest. Fajne te wieżyczki. Edytowane 15 Stycznia 2019 przez bazylms Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super_Hans Napisano 16 Stycznia 2019 Share Napisano 16 Stycznia 2019 GIT! A weź no pokaż jakieś oryginały jeśli masz takowe zdjęcia. Co tam za efekt uzyskujesz tymi fazami. W kij roboty a ja nie wiem ku czemu to to zmierza w zasadzie . Te dachy wież były ciemniejsze od boków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 16 Stycznia 2019 Share Napisano 16 Stycznia 2019 Nie żebym się znał i wiedział co ma być na końcu, ale dziwnie to wygląda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 16 Stycznia 2019 Share Napisano 16 Stycznia 2019 A mi się podoba i czekam na więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 16 Stycznia 2019 Share Napisano 16 Stycznia 2019 Będzie dobrze. Nie stresujcie go bo się zamknie w sobie i znowu jakiegoś mikrusa zacznie lepić. 15 godzin temu, Szydercza Gała napisał: ... dwie pierwsze fazy malunkUF na dachach wieRZ Dobrze że pokazujesz etapy pośrednie, bo potem to się pytają "a jak to zrobiłeś?". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 16 Stycznia 2019 Autor Share Napisano 16 Stycznia 2019 Krzychu to na prawdę nie ma sensu. Wychodzi na to że nie jak, bo jest oczywiste, a PO CO ? Bo mam ułańską fantazję, bo mi się chciało, bo w Chinach ceny ryżu poszły w górę.... Niepotrzebne skreślić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 17 Stycznia 2019 Autor Share Napisano 17 Stycznia 2019 Po to : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 18 Stycznia 2019 Share Napisano 18 Stycznia 2019 Blast bagi będą koloru "białego"? Rysujesz te balchę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super_Hans Napisano 18 Stycznia 2019 Share Napisano 18 Stycznia 2019 Dość wyraźny efekt Ci wyszedł. Ale mi się podoba. 14 minut temu, bazylms napisał: Blast bagi będą koloru "białego"? Wory zdaje się ciemne będą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 18 Stycznia 2019 Autor Share Napisano 18 Stycznia 2019 Wory tez beda czarne. Ma byc wyraznie to jest komiksowy panceenik z efektem łał zapomniałes? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 18 Stycznia 2019 Autor Share Napisano 18 Stycznia 2019 No i wychodzi na to że Twoja współporada Pawle słusznOM była, fukając dziś kapiszony zdusiłem nieco jeszcze te wieże, coby trochę mniej komiksowe były: Kapiszony natomiast celowo są komiksowe w wiENkSZym stopniu, iż, ponieważ, bo, że dostaną jeszcze czrnoburOM sadzę na koniec już po instalacji na kominach i coś z tego efektu musi sie przez nią przebić. a tu na pozycjach: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi