Super_Hans Napisano 19 Stycznia 2019 Share Napisano 19 Stycznia 2019 Nie ma za co.. Czuwaj! Wieże jak wieże.. ale tymi kominami to otwierasz oczy niedowiarkOm! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 19 Stycznia 2019 Share Napisano 19 Stycznia 2019 KUminy wymiatajOM jak kUminiorz na wiosnEM. Blachę będziesz rysował? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 19 Stycznia 2019 Autor Share Napisano 19 Stycznia 2019 Katon Starszy kontratakuje co Krzychu No blacha zbliża sięwielkimi krokami, jak już do huntUF coś będę mazał to i ty już sięnie wywinę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
donalyah00 Napisano 21 Stycznia 2019 Share Napisano 21 Stycznia 2019 W dniu 19.01.2019 o 23:43, Szydercza Gała napisał: ...No blacha zbliża sięwielkimi krokami, ... Się cieszę się! Pozdrawiam, Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 10 Lutego 2019 Autor Share Napisano 10 Lutego 2019 Kaptury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 10 Lutego 2019 Share Napisano 10 Lutego 2019 Działasz w przerwach z tymi mikrusami - to dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super_Hans Napisano 10 Lutego 2019 Share Napisano 10 Lutego 2019 Elegancko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 29 Kwietnia 2019 Autor Share Napisano 29 Kwietnia 2019 Wory w końcu zmalowałem: pokładowe gretingi w końcu wyszły z kFasu także ten, będę mógł w końcu zabrać się za nadbudówki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 30 Kwietnia 2019 Share Napisano 30 Kwietnia 2019 8 godzin temu, Szydercza Gała napisał: Wory w końcu zmalowałem: 8 godzin temu, Szydercza Gała napisał: w końcu zabrać się za nadbudówki.... W końcu może będzie wodowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 30 Kwietnia 2019 Share Napisano 30 Kwietnia 2019 ło Panie ! dzieje się !! a ja już myślałem że korpusik od ropuszki meliniarscy FachoFcy cichaczem na żyletki rozebrali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 30 Kwietnia 2019 Autor Share Napisano 30 Kwietnia 2019 Eee zwodowany przeca już dawno, nawet już spoczywa na sFoich finałowych penisach Takich projektUF się nie złomuje..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 30 Kwietnia 2019 Share Napisano 30 Kwietnia 2019 Nareszcie powrót to klasyki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 1 Sierpnia 2019 Autor Share Napisano 1 Sierpnia 2019 No mentalnie już przygotowałem się do podjęcia ofensywy na tym odcinku, za dwa tygodnie padną pierwsze SZCZały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 2 Sierpnia 2019 Share Napisano 2 Sierpnia 2019 To ja czekam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laskonogi Napisano 2 Sierpnia 2019 Share Napisano 2 Sierpnia 2019 Ja też z dalekich stron podglądam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laskonogi Napisano 8 Sierpnia 2019 Share Napisano 8 Sierpnia 2019 Jeszcze tylko 9 dni grzej silniki, co by potem nie było ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 9 Sierpnia 2019 Autor Share Napisano 9 Sierpnia 2019 Mi zostało tylko 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 9 Sierpnia 2019 Share Napisano 9 Sierpnia 2019 "Towarzysz Gała obiecał że lada chwila ruszy z ofensywą. Może nawet skończy w tym roku" "Poczekamy, zobaczymy, rozliczymy" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laskonogi Napisano 9 Sierpnia 2019 Share Napisano 9 Sierpnia 2019 Hehe faktycznie bo ja w innej strefie rzeczywistości jestem, zakrzywienie czasoprzestrzeni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 9 Sierpnia 2019 Autor Share Napisano 9 Sierpnia 2019 (edytowane) Tolko spokojna, przygotowania w toku Edytowane 9 Sierpnia 2019 przez Szydercza Gała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 9 Sierpnia 2019 Share Napisano 9 Sierpnia 2019 21 minut temu, Szydercza Gała napisał: przygotowania w toku Przyjedziemy Obejrzymy Jak "zawalicie" 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 9 Sierpnia 2019 Autor Share Napisano 9 Sierpnia 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 13 Sierpnia 2019 Share Napisano 13 Sierpnia 2019 W dniu 9.08.2019 o 06:48, Szydercza Gała napisał: Mi zostało tylko 5 "Wg kalendarza, jutro Towarzysz Gała odda................" W dniu 1.08.2019 o 19:48, Szydercza Gała napisał: pierwsze SZCZały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 15 Sierpnia 2019 Share Napisano 15 Sierpnia 2019 "za dwa tygodnie padną pierwsze SZCZały" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 15 Sierpnia 2019 Share Napisano 15 Sierpnia 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi