laskonogi Napisano 12 Października 2019 Share Napisano 12 Października 2019 (edytowane) czym ty to kleisz do tych szpilek -cjanoakryl ? Edytowane 12 Października 2019 przez laskonogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 12 Października 2019 Autor Share Napisano 12 Października 2019 Owszem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 24 Października 2019 Autor Share Napisano 24 Października 2019 Rufowa nadbudówka z masztem. Brakuje relingów na dwóch platformach i reflektora na tej niższej. Został tylko dziobowy maszt, w weekend zacznie sie fukanie.......w końcu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 25 Października 2019 Share Napisano 25 Października 2019 Klasa ten masz wyszedł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
donalyah00 Napisano 25 Października 2019 Share Napisano 25 Października 2019 Ładne cacko! Nóżki pod pokładem to samoróbka? Jeżeli tak, to widzę że zbyt dużo z zestawu tam nie ma... Maszty, jak mniemam, to Masterowe generyki? Klapki dziś przybyły i jest cacy. Wylecą na wyspę na początku tygodnia. Miłego fukania! Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 25 Października 2019 Autor Share Napisano 25 Października 2019 Tak Mareczku tak po trzykroć tak. Wielki jesteś zaiste, bądź pozdrowion dobry człowieku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 25 Października 2019 Autor Share Napisano 25 Października 2019 No i ostatnie ELEMENTY, będziem tera fukać i fukać i jeszcze troche fukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
donalyah00 Napisano 25 Października 2019 Share Napisano 25 Października 2019 Ale ta dolna nadbudówka to chyba z Jamata jest - grubość ścianek 410 mm po przeliczeniu. Może spróbuj trochę pocienić plastik w okolicach okien od wewnątrz - przynajmniej na skosach? Pozdrowki, Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 25 Października 2019 Autor Share Napisano 25 Października 2019 Spoko loko Mareczku, czarny podkład i szybki, bedzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 28 Października 2019 Autor Share Napisano 28 Października 2019 Nastała czarność, karwia na dwa razy musiałem to malować, tyle jest tego dziadostFa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 28 Października 2019 Share Napisano 28 Października 2019 Te blachy to jakimś primerem do metalu jechałeś czy też Alcladem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 28 Października 2019 Autor Share Napisano 28 Października 2019 Alcladem samym, do tej roboty bedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 8 Listopada 2019 Autor Share Napisano 8 Listopada 2019 Ostatni element układanki Generalnie rzecz ujmując MALUJE SIĘ. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 13 Listopada 2019 Share Napisano 13 Listopada 2019 Te koreczki to ze spożycia w trakcie prac stoczniowych czy już po, by ukoić nerwy po zmaganiach z blacharką ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 13 Listopada 2019 Autor Share Napisano 13 Listopada 2019 Blacharnia nie wywołuje u mnie nerwowości Spożywam bo lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 1 Stycznia 2020 Autor Share Napisano 1 Stycznia 2020 Żeby nie było, że nic nie robię, jedna z blaszek we Fazie II, jeszcze tylko dwie blaszki i przejdę do Fazy III.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 2 Stycznia 2020 Share Napisano 2 Stycznia 2020 (edytowane) TYLKO TYLE ? Ot, takie coś na odczepnego, bo się ludzie czepiają W takim tempie to my Europy Towarzyszu nie dogonimy. Przemilczę już fakt sypania "japońskiego piachu" w tryby Edytowane 2 Stycznia 2020 przez abtb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 2 Stycznia 2020 Autor Share Napisano 2 Stycznia 2020 (edytowane) Chłopie Ty wiesz ile tego jest? Samo wyjęcie tego co już jest doprowadzone do tego poziomu do fotki zajeloby mi tyle czasu co fukniecie następnej blaszki A japoński piach idzie w tryby dopiero po wykorzystaniu mocy przerobowych przy Żabie na dany dzień, także ten .... Edytowane 2 Stycznia 2020 przez Szydercza Gała 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 2 Stycznia 2020 Share Napisano 2 Stycznia 2020 Godzinę temu, Szydercza Gała napisał: Chłopie Ty wiesz ile tego jest? Samo wyjęcie tego co już jest doprowadzone do tego poziomu do fotki To się pisze 14 godzin temu, Szydercza Gała napisał: x 25 szt I już jesteś pan wytłumaczony z zastoju Godzinę temu, Szydercza Gała napisał: A japoński piach idzie w tryby dopiero po wykorzystaniu mocy przerobowych przy Żabie na dany dzień, także ten .... No wiesz, ja to Tomasz jestem, więc z założenia, JAK ZOBACZĘ, TO UWIERZĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 5 Stycznia 2020 Autor Share Napisano 5 Stycznia 2020 Proszę... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 5 Stycznia 2020 Share Napisano 5 Stycznia 2020 1 godzinę temu, Szydercza Gała napisał: Proszę... Dziękuję bardzo Teraz to ja widzę, że robota wre ku chwale rewolucji francuskiej. Tak trzymajcie, Towarzyszu I wyjaśniło się dla czego forum przez "48" nie chodziło - taka ilość "dowodów" wrzucona za jednym zamachem posadzi nawet najlepszy serwer 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pxxx Napisano 5 Stycznia 2020 Share Napisano 5 Stycznia 2020 A co to? Pożar był . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 5 Stycznia 2020 Share Napisano 5 Stycznia 2020 Jest co psikać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 5 Stycznia 2020 Autor Share Napisano 5 Stycznia 2020 Klikam i klikam to Twoje dziękuję bardzo ... I nic. Ogarnales mam nadzieję że moje proszę jest linkiem? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 5 Stycznia 2020 Share Napisano 5 Stycznia 2020 15 minut temu, Szydercza Gała napisał: Klikam i klikam to Twoje dziękuję bardzo ... I nic. Bo to taka.............podpucha jest 15 minut temu, Szydercza Gała napisał: Ogarnales mam nadzieję że moje proszę jest linkiem? No co ty Ja to prosty człowiek jestem. Za mojej młodości jedyny komputer jaki widziałem to był na Sojuzie zamontowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi