bazylms Napisano 21 Stycznia 2018 Share Napisano 21 Stycznia 2018 Buuuaaa cha cha. Maniak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super_Hans Napisano 22 Stycznia 2018 Share Napisano 22 Stycznia 2018 Hehe, teraz rozumiem skąd ta Ziabaaaaaaa w tytule. No to do dzieła z kaFelkami! Zylion w środę, zylion w sobotę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 23 Stycznia 2018 Autor Share Napisano 23 Stycznia 2018 Na dwóch dniach sie nie skończy Wczoraj zacząłem... tak ze dwa tygodnie to bedzie lekką ręką na samo dno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blacman Napisano 23 Stycznia 2018 Share Napisano 23 Stycznia 2018 zerkam... a tu jak zwykle nudny profesjonalizm... może byś coś sp..r..ł Gała? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 23 Stycznia 2018 Autor Share Napisano 23 Stycznia 2018 (edytowane) A kto powiedział że niczego nie spierdo...em? To co nie wyszło sie poprawiło i tyle Powinienes juz wiedzieć że jestem jak lodowiec albo krasna armia, mało co jest w stanie mnie powstrzymać Ale że wieje tu nudą to sie zgodzę, jakoś nikt sie nie kwapi z głupotami ostatnio. Edytowane 23 Stycznia 2018 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blacman Napisano 23 Stycznia 2018 Share Napisano 23 Stycznia 2018 masło podrożało.... jak rzyć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 23 Stycznia 2018 Share Napisano 23 Stycznia 2018 No nie wiem, ale jakoś ani Zofiji, Ciapek to już pewno status zmienił z MIA na KIA, jego następca coś też cicho siedzi. Pułkownik Mitrofanow chyba gdzieś na zamojskie wojaże się udał. Coś mi tu od tej Żaby za mocno jakąś Rewolucyją daje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 24 Stycznia 2018 Autor Share Napisano 24 Stycznia 2018 Ciapka to chyba trza będzie sklonować, a co do reszty to była do tej pory tylko jedna rewolucyjna ZDRADA z taśmOM, Pułkownik oczywiście zrosił oSZCZe gilotyny krwiOM WROGÓW LUDU, ale ogólnie to póki co idzie to w miarę sprawnie, choc nie koniecznie szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 24 Stycznia 2018 Share Napisano 24 Stycznia 2018 zerkam... a tu jak zwykle nudny profesjonalizm... może byś coś sp..r..ł Gała? ;) Pułkownik zapewne dba o to aby prace postępowały zgodnie z założeniami. Ciekaw jestem niezmiernie efektu finalnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 24 Stycznia 2018 Autor Share Napisano 24 Stycznia 2018 Ciekaw jestem niezmiernie efektu finalnego. Nie Ty jeden Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
donalyah00 Napisano 25 Stycznia 2018 Share Napisano 25 Stycznia 2018 Może jakieś foto z fugowania kafelek? Pozdrawiam, Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 25 Stycznia 2018 Autor Share Napisano 25 Stycznia 2018 Prrrosze, jak mawiała Pani ze ścierOM w Misiu: Fazy I i II na jednym pasie poszycia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 25 Stycznia 2018 Share Napisano 25 Stycznia 2018 Za Chiny by mi się nie chciało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 25 Stycznia 2018 Autor Share Napisano 25 Stycznia 2018 Przeca ja nie namawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
unicaunica Napisano 25 Stycznia 2018 Share Napisano 25 Stycznia 2018 Jesli ktos chcialby cie nasladowac to po tym bedzie juz innym czlowiekiem ;) kolejne fazy po calosci tej mozaiki maja na celu zmniejszenie sladow eksploatacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 25 Stycznia 2018 Autor Share Napisano 25 Stycznia 2018 Od jakichkolwiek śladów eksploatacji dzielą nas tu jeszcze całe lata świetlne. W Fazie III zgaszę kontrast i będzie jak na flaszce. Potem pokład, burty i dopiero wtedy jakiś łedering. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
donalyah00 Napisano 26 Stycznia 2018 Share Napisano 26 Stycznia 2018 Ha, w tej chwili po przymrużeniu oczu wygląda toto jak kartonowka ze zdjętym jednym pasem poszycia - widać wręgi. Inne skojarzenie to waran z komodOM. Bedzie moc - siedzenia i efektu. Trzymam kciuki! Pozdrawiam, Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super_Hans Napisano 26 Stycznia 2018 Share Napisano 26 Stycznia 2018 Podziwiam! III fazę będziesz kładł po całości bez maskowania? Czy każdy pas jak na PEcie osobno do końca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 26 Stycznia 2018 Autor Share Napisano 26 Stycznia 2018 Faza III pa wsiem jak by rzekł Pułkownik, bez maskowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super_Hans Napisano 27 Stycznia 2018 Share Napisano 27 Stycznia 2018 Świetnie to będzie wyglądać! A może by każdy pas z lekka innym zielonym w I i II fazie. Taki delikatny preSzajding. Ciut ciemniejsze na dnie. Jakieś brazy i niebieskosci.. Fajnie by głębi dodało całości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 29 Stycznia 2018 Autor Share Napisano 29 Stycznia 2018 Spokojna twoja rozczochrana, kamień czajnikowy nam to załatwi. Wrzoraj wymalowałem cały jeden pas, weekend to jednak fajna sprawa, w tygodniu zajęłoby to 3 dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super_Hans Napisano 29 Stycznia 2018 Share Napisano 29 Stycznia 2018 No, no! Kamień przecież jeszcze! ;D O efekt jestem spokojny , tak dorzucam trzy groSZe swoje bo tu cisza ostatnio straszna na Forum.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 29 Stycznia 2018 Autor Share Napisano 29 Stycznia 2018 Jak tak dalej pójdzie, to sobie chyba jakąś małOM Fabrique taśmy bENdEM musiał postawić, a bojców na roboli przekwalifikować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 29 Stycznia 2018 Share Napisano 29 Stycznia 2018 Ładne to, ale jakie szalone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super_Hans Napisano 29 Stycznia 2018 Share Napisano 29 Stycznia 2018 Cuś tam napisane jest na burcie! Cyrylicom.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi