Szydercza Gała Napisano 27 Kwietnia 2018 Autor Share Napisano 27 Kwietnia 2018 (edytowane) No ba, i nawet w miarę szybko idzie, zara na dniach Faza I na pokładzie będzie finito: Edytowane 28 Kwietnia 2018 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 27 Kwietnia 2018 Share Napisano 27 Kwietnia 2018 A cóż to znowu za nowy pomysł? To on desek nie miał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 27 Kwietnia 2018 Autor Share Napisano 27 Kwietnia 2018 Gumoleon panie kuliego, ino inaczej układany niż u japońcUF. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 1 Maja 2018 Autor Share Napisano 1 Maja 2018 Faza II zakoczona, tera trza zgasić i zabrać się za taśmy z mosiUNdzu Wielkie Joł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz.B Napisano 1 Maja 2018 Share Napisano 1 Maja 2018 Mazajki z ręki czy od jakiegoś szablonu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 1 Maja 2018 Autor Share Napisano 1 Maja 2018 Z ręki, nie bardzo nyło jak tu użyć jakiegoś szablonu. Poszycie to można było choć od taśmy..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz.B Napisano 1 Maja 2018 Share Napisano 1 Maja 2018 Rowniutko i ładnie podoba się . Ja myslelem że używasz jakieś magiczne narzędzie jak nprzyklad dwie blaszki ze szparą na szerokość kresek czy coś podobnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 1 Maja 2018 Autor Share Napisano 1 Maja 2018 On ma odlane w plastiku taśmy mosiężne, także wystarczy trzymać sie między nimi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 1 Maja 2018 Share Napisano 1 Maja 2018 Pokaż jak bedziesz te mosiężne tasmy malował. Ciekawi mnie technika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super_Hans Napisano 1 Maja 2018 Share Napisano 1 Maja 2018 Skoro nie zdarte to pewnie do pomalowania.. Też jestem ciekaw jak to wyjdzie bo to upierdliwy detal jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 1 Maja 2018 Autor Share Napisano 1 Maja 2018 No i Pokład zdiełany, Pułkownik nie SZCZelał, więc chyba zadowolony Tera do poniedziałku będzie przerwa, bo mam innOM specjalnOM robotę to skończenia No a po weekendzie bierem się za malowanie torUF reflektorowej kolejki, pokryw zsypów bunkrowych, no i oczywiście MOSIUNDZU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 2 Maja 2018 Share Napisano 2 Maja 2018 Piękna robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
A51 Napisano 2 Maja 2018 Share Napisano 2 Maja 2018 Masz spokojna reke Zlap sie wreszcie za cos plywajacego w slusznej skali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 2 Maja 2018 Autor Share Napisano 2 Maja 2018 A ja nie mam nic przeciwko pływającemu i skali, ale pomyśl ile trwałoby to w moim wykonaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 2 Maja 2018 Share Napisano 2 Maja 2018 Bardzo ciekawie to wygląda. A tak inaczej. Mosz do niego jakieś dodatki typu blachy, żywice itp? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
A51 Napisano 2 Maja 2018 Share Napisano 2 Maja 2018 A potrafisz sobie wyobrazic efekt tej pracy w duzej skali i do tego na wodzie no i przynajmniej nie bede sam w tej dlubaninie - taki wielki to jednak troche czasu zabiera i funduszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 2 Maja 2018 Autor Share Napisano 2 Maja 2018 Krzychu mam do niego to co jest... czyli wielki ch... Zestaw luf Mastera i blaszkę co HB dał do modelu, do tego uniwersalne maszty i reje Mastera. nic więcej nie ma, o ile wiem oczywiście. Już niedługo będę musiał wziąść się za rysowanie blaszki, bo parę rzeczy trzeba wymienić i dodać, a że mi sie nie chce to odwlekam No ale malowanie kadłuba powoli zbliża się ku końcowi, więc długo już nie będę w stanie ściemniać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 14 Maja 2018 Share Napisano 14 Maja 2018 Coś tu straśnie ciszOM wieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 14 Maja 2018 Autor Share Napisano 14 Maja 2018 A czym ma wiać? Urlop panie, tera to wulkany i gejzery a nie mosiUNdz. Ale zdążyłem zmalować dziobowy pokład przed wyjazdem. Jedną warstwa, nawet nawet, ale będzie potrzebna jeszcze jedna... W przyszłym tygodniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 15 Maja 2018 Share Napisano 15 Maja 2018 Wypoczywaj, należy się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 23 Maja 2018 Autor Share Napisano 23 Maja 2018 Wczasy ,wczasy i po wczasach Wytaśmowałem, potem jeszcze będzie trzeba załoszować, ale to po wymalowaniu szarego, bo trza to wszystko zalepić.... znowu metry taśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super_Hans Napisano 24 Maja 2018 Share Napisano 24 Maja 2018 Po kafelkach to już chyba kilometry.. A używasz modelarskiej czy jakiegoś ersatza tańszego? Cienie wzdłuż listew dosyć ciemne i posępne wyszły. Ale fajnie, podoba się. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 24 Maja 2018 Autor Share Napisano 24 Maja 2018 Tylko Tamijunia, innOM taśmOM to se można co najwyżej chomika owijać Miało być ciemno, imaginuj sobie teraz że wszystko wokół bedzie jaaaasno szare, zrobi sie miły kontrast.... tak przynajmniej myślę Dziś bENdEM experymentował z tym szarym na mojej słynnej kultowej i legendarnej flaszcze od koka-koli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 24 Maja 2018 Share Napisano 24 Maja 2018 Robota robi wrażenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 24 Maja 2018 Share Napisano 24 Maja 2018 No widzEM że cię wulkan jednak w luft nie wyfuknoł? Czyli każda linię maskowałeś? Masakra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi