Szydercza Gała Napisano 2 Grudnia 2018 Share Napisano 2 Grudnia 2018 Ciebie teSZ wciONgło w WoWs'a czy jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 2 Grudnia 2018 Autor Share Napisano 2 Grudnia 2018 1 minutę temu, Szydercza Gała napisał: Ciebie teSZ wciONgło w WoWs'a czy jak? Ja nawet nie wiem co to ten "WoWs" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 2 Grudnia 2018 Share Napisano 2 Grudnia 2018 World od Warships. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 2 Grudnia 2018 Autor Share Napisano 2 Grudnia 2018 21 minut temu, bazylms napisał: World od Warships. Jakoś mi ostatnio z forami nie po drodze... Dzięki za wyjaśnienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 3 Grudnia 2018 Share Napisano 3 Grudnia 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tlb Napisano 3 Grudnia 2018 Share Napisano 3 Grudnia 2018 Jest moc:-) Bismarck'a sklejałem z kartonu w 1:400, ale z plastiku w 1:200 jeszcze nie widziałem. Wiem, że niewiele wniosę do relacji, ale będę obserwował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 5 Grudnia 2018 Autor Share Napisano 5 Grudnia 2018 Podstawkę motywującą "se" przymierzyłem... Trwa walka z tą "wanną" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 6 Grudnia 2018 Autor Share Napisano 6 Grudnia 2018 Sezon dziurawienia kadłuba uważam za otwarty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 7 Grudnia 2018 Autor Share Napisano 7 Grudnia 2018 (edytowane) Bulaje, wiercenie, itp. Syf na całym blacie Edytowane 7 Grudnia 2018 przez Dorotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek-M128 Napisano 7 Grudnia 2018 Share Napisano 7 Grudnia 2018 (edytowane) Dobrze, że temat odżył. Mierzyłeś siatki na "sucho" w docelowym miejscu? Pomyśl nad takim mocowaniem. Edytowane 7 Grudnia 2018 przez Mirek-M128 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 7 Grudnia 2018 Autor Share Napisano 7 Grudnia 2018 (edytowane) 41 minut temu, Mirek-M128 napisał: Dobrze, że temat odżył. Mierzyłeś siatki na "sucho" w docelowym miejscu? Czołem! Na sucho pasują... Co wyjdzie w praniu to się okaże.... Ten kadłub Trampek i tak schrzanił, więc mu nic nie zaszkodzi P.S. Mocowanie fajne! Edytowane 7 Grudnia 2018 przez Dorotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek-M128 Napisano 7 Grudnia 2018 Share Napisano 7 Grudnia 2018 (edytowane) 21 minut temu, Dorotka napisał: Ten kadłub Trampek i tak schrzanił, więc mu nic nie zaszkodzi ? Bardzo schrzanił... Raz zdecydowałem się na wycinanie otworów i wklejenie siatek. Dramat= nowy kadłub. Życzę wytrwałości Edytowane 7 Grudnia 2018 przez Mirek-M128 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 10 Grudnia 2018 Autor Share Napisano 10 Grudnia 2018 W dniu 7.12.2018 o 16:37, Mirek-M128 napisał: Dramat= nowy kadłub. Życzę wytrwałości Dzięki, mam nadzieję, że tak źle nie będzie.... Walczę z dziobem. Po jednej stronie już witam się z gąską. Za to po drugiej szpachla się leje, bo wypraska mocno powalona jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek-M128 Napisano 10 Grudnia 2018 Share Napisano 10 Grudnia 2018 Najbardziej pracochłonna część kadłuba. Szpachla nie jest konieczna, ale ładnie to wyprowadziłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 10 Grudnia 2018 Autor Share Napisano 10 Grudnia 2018 43 minuty temu, Mirek-M128 napisał: Najbardziej pracochłonna część kadłuba. Szpachla nie jest konieczna, ale ładnie to wyprowadziłeś Uwierz, że w przypadku mojego kadłuba potrzeba jej całkiem sporo.... Dostałem go w mocno sponiewieranej kondycji ale nie chciało mi się zwracać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 11 Grudnia 2018 Autor Share Napisano 11 Grudnia 2018 (edytowane) Co do samych blach w kadłubie to chyba nie jest źle.... Trzeba im tylko "nadać krzywiznę" i powinno być ok... Edytowane 11 Grudnia 2018 przez Dorotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek-M128 Napisano 11 Grudnia 2018 Share Napisano 11 Grudnia 2018 Źle nie jest, ale co z resztą otworów?. Krzywiznę? Zerknij na zdjęcie siatek w tym temacie: http://www.shipmodels.info/mws_forum/viewtopic.php?f=53&t=164104 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 11 Grudnia 2018 Autor Share Napisano 11 Grudnia 2018 19 minut temu, Mirek-M128 napisał: Źle nie jest, ale co z resztą otworów?. Krzywiznę? Zerknij na zdjęcie siatek w tym temacie: A to mnie zaskoczyłeś... Choć z drugiej strony podsyłam Ci zdjęcie na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iron Duke Napisano 11 Grudnia 2018 Share Napisano 11 Grudnia 2018 A czy ktoś dysponuje zdjęciem tej części kadłuba prawdziwego Bismarcka lub Tirpitza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 11 Grudnia 2018 Autor Share Napisano 11 Grudnia 2018 7 minut temu, Iron Duke napisał: A czy ktoś dysponuje zdjęciem tej części kadłuba prawdziwego Bismarcka lub Tirpitza? Dysponuje. Kwestia już została wyjaśniona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 13 Grudnia 2018 Autor Share Napisano 13 Grudnia 2018 Prawie koniec... Jeszcze ze dwie warstwy pokładu i bedę zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
unicaunica Napisano 16 Grudnia 2018 Share Napisano 16 Grudnia 2018 To kółko na dziobie pod wodą to takie było w realu? Piękny kawałek kadłuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iron Duke Napisano 16 Grudnia 2018 Share Napisano 16 Grudnia 2018 Wg najnowszej Anatomy ten fragment dziobu wygląda zupełnie inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 16 Grudnia 2018 Autor Share Napisano 16 Grudnia 2018 1 godzinę temu, Iron Duke napisał: Wg najnowszej Anatomy ten fragment dziobu wygląda zupełnie inaczej. Szkoda, że Trumpeter tego nie wiedział... "Tyłek" też odpuścili, jako i ja odpuszczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 17 Grudnia 2018 Autor Share Napisano 17 Grudnia 2018 Kominkowe robótki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi