shadowmare Posted January 3, 2018 Share Posted January 3, 2018 Skończony. Myślę, że otwarta kabinka trochę maskuje zamiłowanie tego kocura do lasagne niczym Garfield w obszarze kadłuba. Warsztat: http://modelwork.pl/viewtopic.php?f=86&t=60284 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hubert Kendziorek Posted January 3, 2018 Share Posted January 3, 2018 Da się rozpoznać, że to Hellcat. A wymalowany, jak zwykle u Ciebie, pierwszorzędnie. Zainspirował mnie Twój model do nabycia czegoś w kolorze blue, padło na Korsarza. Bardzo dziękuję. Pozdrawiam Hubert Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marek d Posted January 4, 2018 Share Posted January 4, 2018 Chyba nie wszyscy rozpoznali Hellcata. Jak zawsze fajny. [quote name="kendzhub" Zainspirował mnie Twój model do nabycia czegoś w kolorze blue' date=' padło na Korsarza. Bardzo dziękuję. Pozdrawiam Hubert[/quote] Taa.. a co z XVI ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
greatgonzo Posted January 4, 2018 Share Posted January 4, 2018 Corsair XVI?! :> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hubert Kendziorek Posted January 4, 2018 Share Posted January 4, 2018 Taa.. a co z XVI Markowi chodzi oczywiście o Spitfire. No cóż, czeka w pudle. Wciąż więcej kupuję, niż sklejam... ale jak koledzy robią takie piękne rzeczy, to trudno jest się powstrzymać. Pozdrawiam Hubert Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadowmare Posted January 5, 2018 Author Share Posted January 5, 2018 Zainspirował mnie Twój model do nabycia czegoś w kolorze blue, padło na Korsarza. Bardzo dziękuję. Pozdrawiam Hubert Dzięki, fajnie. Korsarz to ciekawa maszyna.Chyba nie wszyscy rozpoznali Hellcata. Jak zawsze fajny.Dzięki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mariucha Posted January 5, 2018 Share Posted January 5, 2018 Nie znam się na kotach, ale ten wygląda doskonale Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pedzelek Posted January 5, 2018 Share Posted January 5, 2018 dla mnie BOMBA! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadowmare Posted January 5, 2018 Author Share Posted January 5, 2018 Dzięki Panowie! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kornik_69 Posted March 13, 2018 Share Posted March 13, 2018 Komentarz spóźniony, ale według mnie poklep plecny należy się nawet w 3 miesiące od wstawienia galerii. Według mnie to Twój najlepszy model jak do tej pory. Gratulacje! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
joles Posted March 13, 2018 Share Posted March 13, 2018 Bardzo przyjemny w odbiorze. Urzeka mnie szczególnie wrażenie poodgniatanej blachy - super to wygląda. Zdjęcia wyglądają na mocno przerysowane, ale mam wrażenie, że to kwestia dużego wyostrzenia. Nie podoba mi się natomiast zbiornik paliwa. Bardzo dziwnie jest pobrudzony. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikele Posted March 13, 2018 Share Posted March 13, 2018 Mnie przekonuje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadowmare Posted March 14, 2018 Author Share Posted March 14, 2018 Komentarz spóźniony, ale według mnie poklep plecny należy się nawet w 3 miesiące od wstawienia galerii. Według mnie to Twój najlepszy model jak do tej pory. Gratulacje!O, dzięki bardzo. Bardzo przyjemny w odbiorze. Urzeka mnie szczególnie wrażenie poodgniatanej blachy - super to wygląda. Zdjęcia wyglądają na mocno przerysowane' date=' ale mam wrażenie, że to kwestia dużego wyostrzenia. Nie podoba mi się natomiast zbiornik paliwa. Bardzo dziwnie jest pobrudzony.[/quote']Dziękuję, cieszy mnie, że się podobają moje eksperymenta malarskie. Co do fot no to ciągle się uczę a co do zbiornika to ten osobnik był inspiracją: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hello Posted March 14, 2018 Share Posted March 14, 2018 Model malowany akrylami Tamiyi , lakier na koniec też ? Pozdrawiam Hello Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadowmare Posted March 14, 2018 Author Share Posted March 14, 2018 Tamiya/Gunze H + Levelling Thinner, na to błysk, miejscami psiknięta satyna. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hello Posted March 14, 2018 Share Posted March 14, 2018 Naprawdę widać wkład pracy w malowaniu - piękny model pięknej wielkiej maszyny . Pozdrawiam Hello Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadowmare Posted March 15, 2018 Author Share Posted March 15, 2018 Dzięki! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
patrykvel Posted March 15, 2018 Share Posted March 15, 2018 A jakiego koloru bazowego użyłeś? FS 15042 posiadam od Gaia, ale brakuje mi w nim tej zieleni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadowmare Posted March 17, 2018 Author Share Posted March 17, 2018 Tamiya Sea Blue ale podobno poprawniej jest jak się doda jeszcze zwykłego niebieskiego. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts