shadowmare Napisano 3 Stycznia 2018 Share Napisano 3 Stycznia 2018 Skończony. Myślę, że otwarta kabinka trochę maskuje zamiłowanie tego kocura do lasagne niczym Garfield w obszarze kadłuba. Warsztat: http://modelwork.pl/viewtopic.php?f=86&t=60284 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hubert Kendziorek Napisano 3 Stycznia 2018 Share Napisano 3 Stycznia 2018 Da się rozpoznać, że to Hellcat. A wymalowany, jak zwykle u Ciebie, pierwszorzędnie. Zainspirował mnie Twój model do nabycia czegoś w kolorze blue, padło na Korsarza. Bardzo dziękuję. Pozdrawiam Hubert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 4 Stycznia 2018 Share Napisano 4 Stycznia 2018 Chyba nie wszyscy rozpoznali Hellcata. Jak zawsze fajny. [quote name="kendzhub" Zainspirował mnie Twój model do nabycia czegoś w kolorze blue' date=' padło na Korsarza. Bardzo dziękuję. Pozdrawiam Hubert[/quote] Taa.. a co z XVI ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greatgonzo Napisano 4 Stycznia 2018 Share Napisano 4 Stycznia 2018 Corsair XVI?! :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hubert Kendziorek Napisano 4 Stycznia 2018 Share Napisano 4 Stycznia 2018 Taa.. a co z XVI Markowi chodzi oczywiście o Spitfire. No cóż, czeka w pudle. Wciąż więcej kupuję, niż sklejam... ale jak koledzy robią takie piękne rzeczy, to trudno jest się powstrzymać. Pozdrawiam Hubert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shadowmare Napisano 5 Stycznia 2018 Autor Share Napisano 5 Stycznia 2018 Zainspirował mnie Twój model do nabycia czegoś w kolorze blue, padło na Korsarza. Bardzo dziękuję. Pozdrawiam Hubert Dzięki, fajnie. Korsarz to ciekawa maszyna.Chyba nie wszyscy rozpoznali Hellcata. Jak zawsze fajny.Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariucha Napisano 5 Stycznia 2018 Share Napisano 5 Stycznia 2018 Nie znam się na kotach, ale ten wygląda doskonale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 5 Stycznia 2018 Share Napisano 5 Stycznia 2018 dla mnie BOMBA! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shadowmare Napisano 5 Stycznia 2018 Autor Share Napisano 5 Stycznia 2018 Dzięki Panowie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 13 Marca 2018 Share Napisano 13 Marca 2018 Komentarz spóźniony, ale według mnie poklep plecny należy się nawet w 3 miesiące od wstawienia galerii. Według mnie to Twój najlepszy model jak do tej pory. Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
joles Napisano 13 Marca 2018 Share Napisano 13 Marca 2018 Bardzo przyjemny w odbiorze. Urzeka mnie szczególnie wrażenie poodgniatanej blachy - super to wygląda. Zdjęcia wyglądają na mocno przerysowane, ale mam wrażenie, że to kwestia dużego wyostrzenia. Nie podoba mi się natomiast zbiornik paliwa. Bardzo dziwnie jest pobrudzony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 13 Marca 2018 Share Napisano 13 Marca 2018 Mnie przekonuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shadowmare Napisano 14 Marca 2018 Autor Share Napisano 14 Marca 2018 Komentarz spóźniony, ale według mnie poklep plecny należy się nawet w 3 miesiące od wstawienia galerii. Według mnie to Twój najlepszy model jak do tej pory. Gratulacje!O, dzięki bardzo. Bardzo przyjemny w odbiorze. Urzeka mnie szczególnie wrażenie poodgniatanej blachy - super to wygląda. Zdjęcia wyglądają na mocno przerysowane' date=' ale mam wrażenie, że to kwestia dużego wyostrzenia. Nie podoba mi się natomiast zbiornik paliwa. Bardzo dziwnie jest pobrudzony.[/quote']Dziękuję, cieszy mnie, że się podobają moje eksperymenta malarskie. Co do fot no to ciągle się uczę a co do zbiornika to ten osobnik był inspiracją: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hello Napisano 14 Marca 2018 Share Napisano 14 Marca 2018 Model malowany akrylami Tamiyi , lakier na koniec też ? Pozdrawiam Hello Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shadowmare Napisano 14 Marca 2018 Autor Share Napisano 14 Marca 2018 Tamiya/Gunze H + Levelling Thinner, na to błysk, miejscami psiknięta satyna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hello Napisano 14 Marca 2018 Share Napisano 14 Marca 2018 Naprawdę widać wkład pracy w malowaniu - piękny model pięknej wielkiej maszyny . Pozdrawiam Hello Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shadowmare Napisano 15 Marca 2018 Autor Share Napisano 15 Marca 2018 Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrykvel Napisano 15 Marca 2018 Share Napisano 15 Marca 2018 A jakiego koloru bazowego użyłeś? FS 15042 posiadam od Gaia, ale brakuje mi w nim tej zieleni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shadowmare Napisano 17 Marca 2018 Autor Share Napisano 17 Marca 2018 Tamiya Sea Blue ale podobno poprawniej jest jak się doda jeszcze zwykłego niebieskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi